hirdetés

Mi van a képen?

Furcsa Xiaomi és Emgun termékek

hír
Mi van a képen? 1
írta: Rolla
2019-08-10

Nem minden az, aminek látszik, és nem mindenről lehet eldönteni még akár több fotóból sem, hogy mire is jó pontosan. A Csodák Palotáján kívül a Geekbuyin oldalán is találhattok ilyen tárgyakat. A szokásos elrendezést megvariáltam, előbb látjátok a képet és csak utána a termék nevét. Ha van kedvetek egy kicsit játszani, akkor lassan görgessetek lefelé, és próbáljátok meg a cím elolvasása előtt megtippelni, hogy mit is láttok pontosan.

EMGUN-17 masszírozó

Ötletek biztosan vannak, de ez nem más, mint egy teljes testfelületen alkalmazható masszírozó. Leginkább letapadt izmokhoz, különböző fájdalmakhoz és a vérkeringés javítására ajánlják. Mivel 5 különböző fokozattal rendelkezik a gép, ezért biztosan mindenki megtalálja a neki megfelelő módot, továbbá különböző fejek is vannak a csomagban, amivel még eredményesebben kezelhetitek a célterületet. 33 000 forintba kerül a 3JN00CPV kóddal, és szerencsére ebben az esetben is tartalmazza már az ár az áfa- és vámmentes EU Priority Line díját.

Összecsukható szívószál

Főleg a műanyagmentes július kapcsán hallhattatok ismét arról, hogy a szívószál mennyire környezetszennyező. Sokan próbáltak már alternatívát találni, köztük volt a sárga bohócos hamburgerező is, és sajnos belebuktak, pedig az ötlet jó volt. Készítettek papírból szívószálat, ami bár lebomlik, de újrahasznosítani nem lehet, ami a „brit tudósok” szerint rosszabb, mint a műanyag változat.

Ha figyelni szeretnétek a környezetetekre, és nem csak félmegoldásokkal élnétek, akkor válasszátok a fémből készült típust, amit sokszor felhasználhattok, így nem dobtok el 20 percenként egyet feleslegesen. Igen, tudom, aki tényleg figyelni szeretne a bolygóra, az pohárból, szívószál nélkül issza az italát, csak ezt nehéz megmagyarázni a gyerekeknek, vezetés közben szürcsölőknek és rúzsozott szájú nőknek. Így ha tényleg fontos a szívószál, akkor válasszátok ezt a típust 1800 forintért, és használjátok hozzá a 3JMRWWPK kódot.

Xiaomi M1X Pro ruhaszárító

Okos ruhaszárító. Nem vicc. Az akár 30 kg ruhát is megtartó eszköz 2 óra alatt képes megszárítani a mosott holmikat, és mindezt a Mi Home applikáción keresztül vezérelhetitek. Legnagyobb szépsége, hogy a plafonra szerelhető, így nem kell napokig kerülgetni a szoba közepén álló fregolit.

LED lámpa is jár hozzá, amit a távirányítón vagy az appon keresztül kapcsolgathattok, illetve szintén ezen a két helyen állíthatjátok be, hogy a szárító szemmagasságban vagy a plafon közelében álljon meg. Mint megszokhattuk, az okos háztartási eszközöknek megkérik az árát, ez a Xiaomi esetében 179 000 forint a 3J0K8ZSB kóddal, de ha ez vigaszt nyújt nektek, akkor a szállítás ingyenes, és EU raktárból érkezik.

hirdetés