hirdetés

Xbox vagy PS?

Szoftverek és játékok vadiúj kiárusítása

hír
Xbox vagy PS? 1
írta: SonkaMod
2019-08-06

Nem mennénk bele, hogy az Xbox vagy a Playstation a jobb konzol, mi nem kivételezünk, hoztunk ugyanis kupont mind a két nagy név játékaira és ajándékkártyáira. Akit a játékok nem izgatnak, azok számára olcsó Windows és Office csomagokkal készültünk a LVLGO jóvoltából.

A szerkesztőség kedvenc része a LVLGO ajánlatokban a játékokat leakciózó szekció. Az RDKT3 kuponkód segítségével vásárolhatunk Xbox-ra új címeket. A Dance Central Spotlight például csak egy ezres, tehát igazán nem nevezhető drágának, de vehetünk a konzolunkra Assassin’s Creed Unity-t, vagy Halo 5 Guardians-t is. Szerintünk a legjobb ajánlat az ajándékkártyák olcsósítása, Xbox Live és PlayStation Store kártyát is vásárolhatunk a valódi értékük alatt.

 

3%-os kedvezmény az alábbi kóddal: RDKT3

Dance Central Spotlight Xbox One Digital Code – 1 000 Ft

Assassin’s Creed Unity Edition Xbox One Digital Code – 570 Ft

PlayStation Store 25 USD PSN Gift Card US – 6 800 Ft

Halo 5 Guardians: Standard Edition XBOX LIVE Digital Code – 4 000 Ft

XBOX Live 20 EURO Gift Card EU – 5 400 Ft

XBOX Live 6 Month Gold Membership Card Global – 7 550 Ft

Hogyan vásárolhattok az LVLGO webshopjából?

Egy gyors regisztrációt követően kosárba helyezitek a kívánt terméket, majd a képen is látható helyen megadjátok a megfelelő kuponkódot (ha van ilyen), és kiválasztjátok a nektek tetsző fizetési módot.

Itt is, ahogyan minden egyéb webshopban a PayPalt ajánljuk, hiszen így nemcsak az adott oldal supportja véd titeket, hanem a PayPal vásárlóvédelmét is élvezhetitek, ha rosszra fordulnának a dolgok. Ezzel 180 napon belül bármikor indíthattok reklamációt, így teljes mértékben bebiztosíthatjátok magatokat és a vásárolt szoftvereteket is.

Az oldal alján található Pay Now gombra kattintva átirányítanak titeket a választott fizetési szolgáltatás oldalára, ahol kifizethetitek a rendeléseteket. Ezek után e-mailben fogjátok megkapni a vásárolt termékeket.

Amennyiben bármi problémátok adódik a rendelés vagy a termékek felhasználása során, bátran forduljatok az LVLGO 24/7-es ügyfélszolgálatához, akik e-mailben ([email protected]) és Skype-on (lvlgo.com) is rendelkezésetekre állnak.

Disclaimer: cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk az LVLGO.com-tól függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget az LVLGO oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása az LVLGO és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel az LVLGO oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés