hirdetés

A legjobb kiegészítők kuponokkal

Xiaomi Mi 8 Pro, Mijia elektromos csavarhúzó, Huawei Honor Band 5

hír
A legjobb kiegészítők kuponokkal 1
Rolla
írta: Rolla
2019-08-02

Szerintem fontos, hogy egy termék azon kívül, hogy hasznos, lehetőleg egyedi is legyen a külsejét tekintve. Tartalmazzon valami olyat, ami eltér a megszokottól, nem olvad bele egy nagy halmazba és megakad rajta az emberek tekintete. A Xiaomi Mi 8 Pro például tökéletes példa erre az átlátszó hátlapjának köszönhetően, illetve ha a Mi Band 4 helyett ti valami egyedibb megoldást választanátok, akkor a Huawei Honor Band 5 jó alternatíva lehet. És hogy mit keres ezen a listán egy elektromos csavarhúzó? Csak nézzétek meg közelebbről!

Huawei Honor Band 5 okoskarkötő

Ha a Mi Band 4 túl mainstream számotokra, és szeretnétek valami egyedi darabot a csuklótokra, akkor keresgélésnél vegyétek számításba a Honor Band 5 okoskarkötőt is. AMOLED kijelzőjének mérete megegyezik a népszerű Xiaomiéval, viszont ebben az esetben az egyetlen érintőgombot jól láthatóan kiemelték a sötét háttérből, ami – a BMW hűtőrácsához hasonlóan – az avatatlanabb szemek számára is segít felismerni, hogy ez egy Honor Band. A karkötők eredeti funkciójához tartva magunkat, kezdjük a sportolást segítő funkciókkal.

A megszokott edzések nyomonkövetése mellett az úszás monitorozására is képes, ami rögtön magával vonzza azt is, hogy az eszköz teljes mértékben vízálló. Nekem kifejezetten tetszik az a fícsör, hogy QR kód segítségével csatlakozhattok más futókhoz, és egymást motiválva eljárhattok közösen kocogni, vagy akár eseményeket is szervezhettek. Az edzésen kívül is nagy hasznát vehetitek, hiszen többek között lépést számol, pulzust mér, statisztikát készít az alvásotokról, megtekinthetitek rajta a bejövő hívásokat és az értesítéseket. 10 600 forintba kerül az OHWBand5 kuponkóddal az EU Priority Line díjával együtt. Ha pedig mégis a Mi Band 4 felé húz a szívetek, akkor itt tudjátok beszerezni.

Xiaomi Mijia 12 az 1-ben elektromos csavarhúzó

A Xiaomi magához híven megtervezett egy olyan elektromos csavarhúzót, ami akár komolyabb dizájnerlakások nappalijának polcán elmenne dísztárgynak. Nem gondoltam, hogy valaha a letisztult és a stílusos szavakkal fogok jellemezni egy munkagépet, de hát ennek is eljött az ideje. Persze semmit nem érne az egész, ha nem tudná elvégezni az eredetileg neki szánt feladatot, ezért 12 különböző csavarhúzófejet kaptok hozzá, amivel azért már a lakásban található legtöbb széket, polcot, kilincset meg tudjátok bütykölni.  2000 mAh-s akkumulátor található benne, amit a hozzá tartozó kábellel tölthettek fel, ráadásul egy hordozó táska is jár hozzá, így akár kocsiba is berakhatjátok, illetve segíthettek a szomszéd lánynak vagy a havernak költözéskor.

14 000 forintba kerül az XMjia12Kits kóddal szállítási díjjal együtt, ami ebben az esetben is az EU Priority Line, hiszen ezzel kaphatjátok meg a legnagyobb valószínűséggel áfa- és vámmentesen a csomagot.

Xiaomi Mi 8 Pro okostelefon

A Mi 8 Pro-t onnan a legkönnyebb felismerni, hogy átlátszó a hátlapja, ami szerintem gyakorlatilag übereli az összes színátmenetes, csillogó típust. Természetesen nem ez az egyetlen újítás, amit rádobtak a fejlesztők a sima Mi 8-hoz képest, hiszen a belsejét is igyekeztek pimpelni. Az eredeti 6-hoz képest itt 8 GB RAM-ot találhattok, ami a Snapdragon 845 procival és a 128 GB belső tárhellyel kiegészítve a mai napig az élvonalban tartja a készüléket.

Ilyen háttértámogatással és a Pro jelzővel természetesen a kameráról sem feledkezhettek meg, így hátul 12+12, elől pedig 20 Megapixeles egységeket találhattok, amivel akár 4K-ban is rögzíthettek videókat, amit a tesztünkben meg is nézhettek. Ha pedig rögtön meg is osztanátok a képeket, akkor a B20-at ismerő 4G kapcsolat gondoskodik arról, hogy mindenhol stabil mobilnet álljon rendelkezésetekre.

A szokásos specifikációk mellett – GPS, 2,4 és 5 GHz-es Wifi, arcfelismerő – külön figyelemreméltó a kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó, amivel még egyszerűbben oldhatjátok fel a készüléket például az autóban, amikor a telefontartó miatt nem éritek el a telefon hátulján lévő szenzort.

Tesztünk idején egy kifogásolnivalót találtunk, mégpedig az árát, de szerencsére most már jóval olcsóbban juthattok hozzá. Az M8Pro128 kóddal 102 000 forintért szerezhetitek be szállítási költséggel együtt, és ebben az esetben is az EU Priority Line a nyerő.

hirdetés