hirdetés

Hírek

18+ A vitatott október 31.
AliexpressdekorációHalloweenJelmez

18+ A vitatott október 31.

Élni és élni hagyni

írta: Rolla2019.10.02.

Nemsokára itt a neten küzdő kanapéharcosok egyik kedvenc időszaka, az október 31-november 2, ahol megverekedhetnek egymással abban a témában, hogy mit is ünnepelünk Magyarországon ilyenkor. Lehet küzdeni ellene, de nem igazán érdemes, helyette inkább fogadjuk el, hogy a Halloween immáron itthon is egy elég népszerű program, én például két beöltözős buliba vagyok hivatalos.

Okosóra gyerekeknek?
BanggoodGearbestOkosóra

Okosóra gyerekeknek?

Itt is erős a Xiaomi?

írta: Don Kartács2019.10.01.

Az jutott eszembe, hogy a RendeljKínait keretein belül viszonylag ritkán írunk a fiatalabb korosztálynak szóló termékekről, pedig egyértelműen lenne rá igény. Éppen ezért kikerestem az érdekesebb, gyerekeknek szánt okosórákat, és láss csodát, a Xiaomi ilyet is gyárt MITU néven. Szerencsére nem marad ellenfelek nélkül, a Bakeey is gyárt ilyen eszközöket, de a misztikus DF33 is ringbe száll az első helyért.

Ninebot Max G30 roller
GearbestNinebot MaxNinebot Max G30

Ninebot Max G30 roller

Bika motor, megbízhatóbb gumi

írta: Don Kartács2019.09.30.

Másfél évvel ezelőtt az olcsó roller őrületet a Ninebot által felvásárolt Segway kezdte el az ES szériával, amit pedig a Xiaomi tolt pénzzel. Az viszont gyorsan kiderült, hogy a százezer forintos kategória fölötti gépekre is van igény, így piacra dobták a Ninebot Max modellt. 65 kilométeres hatótáv, defekttűrő gumi, 30 km/órás végsebesség, 10 colos kerekek és még néhány nyalánkság jár a szerintem meglehetősen magas, 243 000 árért, de megy ez még lejjebb is.

Hónap végi szemezgetés
GeekbuyingkuponolcsóQCYXiaomi

Hónap végi szemezgetés

Termékek 10 000 forint alatt

írta: Rolla2019.09.29.

Ha a hónap végén ti is állítotok már árkeretet keresésnél a különböző oldalakon, akkor ezt a cikket most nektek ajánlom. Olyan termékeket szedtem össze, amik 10 000 forint alatt vannak, ráadásul kupon is jár hozzájuk, így még tovább faraghattok a végösszegből. De ha a pénz nem akadály, esetleg egy konkrét terméket kerestek, akkor nézzetek körül ezen az oldalon, ahol biztos találtok az elképzeléseiteknek megfelelő kütyüt.

Érkezik a Xiaomi MIUI 11-es verziója
MIUI 11Xiaomi

Érkezik a Xiaomi MIUI 11-es verziója

Szebb, letisztultabb felület

írta: Don Kartács2019.09.29.

Nyakunkon a Halloween és az Android 10 megjelenése. Ilyenkor minden gyártó igyekszik hónolni egy kicsit egyedi szoftvereiken vagy kiadni egy új főverziót. Ez a Xiaomi esetében a MIUI 11-ben nyilvánul meg, és végre van egy listánk azzal kapcsolatban is, hogy mely készülékekre nagyjából mikor várható a frissítés.

Állatságok gyűjteménye 2
GearbestXiaomi

Állatságok gyűjteménye 2

Hasznos vagy haszontalan?

írta: Don Kartács2019.09.29.

A haszontalan cuccok áradatát cikkemben ma helyenként hasznos dolgok fogják megszakítani. Lehet egyszerre valami hasznos és haszontalan? Döntsétek el ti, hogy a pohárban soha el nem merülő kanál, a tükörre cuppantható szakállvágó pléd, a fültisztító endoszkóp vagy a levegőminőség vizsgáló beteg vagy badass termék-e.

Bindzsi-buli
BanggoodDigooXiaomi

Bindzsi-buli

Tökre mint a piacon

írta: Rolla2019.09.28.

A Kínából rendelés egyik nagy szépsége, hogy olyan kütyüket is be lehet szerezni olcsón, amik nélkül lehet élni, de minek. A Banggood jelenlegi eseményén találhattok sok olyan cuccot, amivel lehet, hogy már szemeztek egy ideje, de itthon például drága, vagy eddig jó kuponra vártatok. Csekkoljátok az oldalt is, illetve nézzétek meg az itt található termékeket, hátha találtok valami izgalmasat.

Állatságok gyűjteménye
GearbestXiaomi

Állatságok gyűjteménye

Ez biztosan nem volt még

írta: Don Kartács2019.09.27.

Szemezgettem a heti rutin szerint a weboldalakon, aztán beugrott, hogy ti, olvasók mindig olyan dolgokat kértek, amiket eddig még nem mutattunk be. Legyen, kutyafogkefe, gáztűzhely tisztítását segítő matrica, hátszőr borotva jó lesz? Azért, hogy valami értelmest is kapjatok, írtam a Xiaomi gateway-ről, ami akár a tőzsde állását is mutatja vagy a lapátmentes ventilátorról, ami miközben párásít, lámpaként is funkcionál.

Xiaomi Mi 9 Lite okostelefon
GearbestXiaomiXiaomi Mi 9 Lite

Xiaomi Mi 9 Lite okostelefon

Könnyűvérű szépség

írta: Don Kartács2019.09.27.

Nem lennék meglepve, ha ti, kedves olvasók elvesztettétek volna a fonalat a Xiaomi telefonok névképzése kapcsán. Ez nem a ti hibátok, hanem  a legújabb agymenés eredménye, hogy a Mi 9 mellé egy Mi 9T, egy Mi 9T Pro, Mi 9 SE és most már a Mi 9 Lite is érkezik. Ez utóbbi mobil különlegessége, hogy egyes elemeiben veri a Mi 9-et is, hiszen egy jóval újabb készülékről van szó. A kiváló alapok azonban maradtak, AMOLED kijelző, Snapdragon 710-es SoC, 6 GB RAM és még néhány apróság, amely könnyebbé teszi az életeteket. A poén az, hogy máris van rá kupon, így már 79 500 Ft-tól elérhető az újdonság.

Hogy ne fagyjon le télen a feneketek
BanggoodGeekbuyinglábmelegítő

Hogy ne fagyjon le télen a feneketek

Minden cucc, ami melegít

írta: Don Kartács2019.09.26.

Újra itt az ősz, amit a még hidegebb tél követ, egyre csak cudarabb lesz az idő vagy fél évig. Ezért összevadásztam nektek néhány érdekes dolgot, amivel enyhíthettek a helyzeten. Túra utáni cipőszárító, bringázáshoz fűthető mellény, forró takaró embereknek vagy a házi kedvencnek, szóval tényleg mindenféle kellemes megoldásból válogathattok.

hirdetés