hirdetés

18+ A vitatott október 31.

Élni és élni hagyni

hír
18+ A vitatott október 31. 1
írta: Rolla
2019-10-02

Nemsokára itt a neten küzdő kanapéharcosok egyik kedvenc időszaka, az október 31-november 2, ahol megverekedhetnek egymással abban a témában, hogy mit is ünnepelünk Magyarországon ilyenkor. Lehet küzdeni ellene, de nem igazán érdemes, helyette inkább fogadjuk el, hogy a Halloween immáron itthon is egy elég népszerű program, én például két beöltözős buliba vagyok hivatalos.

Ha pedig nagyon élitek ezt a stílust, akkor rendezzetek ti is bulit. Akár a gyerekek kuncsorogják ki a jelmezes pizsipartit, akár a baráti társaságotok keres egy újabb okot az ivásra és a mulatásra, mindenképp jól fog elsülni, ha még időben berendeltek Kínából menő kiegészítőket és dekorcuccokat. A falat díszíthetitek pókhálóval, lampionokkal, matricákkal, de a nasi és ital felszolgálását is megoldhatjátok kreatív módon. Az egyik legjobb ez a műanyag tál, amibe tegyetek chipset, a chips közé pedig rejtsetek el néhány műanyag bogarat. Garantáltan nem fogja senki megenni előletek. És hogy az asztal se legyen unalmas, terítsétek le ezzel a véres terítővel. Vannak olyan ötletek, amiket egyszerűbb és költséghatékonyabb otthon elkészíteni, de szerintem ennél az abrosznál megéri kicsengetni érte az 1300 forintot.

A további kiegészítők listája végtelen: szívószál, levágott végtagok, óriási pók – április 1-jére sem utolsó ötlet -, csontvázak, süteményformák, fellógatható denevérek, sőt a macskát se hagyjátok ki a buliból, őt is beöltöztethetitek.

Persze ahhoz, hogy teljesen egyedi és a stílusotoknak megfelelő hangulatot dobjatok össze, érdemes nektek is vadásznotok az Ali oldalán, ahol biztos találtok olyan dolgokat, amikre még csak nem is számítotok, illetve amikről még én sem mertem képet mutatni.

hirdetés