hirdetés

Hónap végi szemezgetés

Termékek 10 000 forint alatt

hír
Hónap végi szemezgetés 1
írta: Rolla
2019-09-29

Ha a hónap végén ti is állítotok már árkeretet keresésnél a különböző oldalakon, akkor ezt a cikket most nektek ajánlom. Olyan termékeket szedtem össze, amik 10 000 forint alatt vannak, ráadásul kupon is jár hozzájuk, így még tovább faraghattok a végösszegből. De ha a pénz nem akadály, esetleg egy konkrét terméket kerestek, akkor nézzetek körül ezen az oldalon, ahol biztos találtok az elképzeléseiteknek megfelelő kütyüt.

A két fülest külön-külön is használhatjátok, így például biciklizésnél vagy rollerezésnél nem kell bedugnotok mind a két fületeket, és mivel érintésre érzékeny a dugók oldala, így anélkül vezérelhetitek, hogy elővennétek a telefonotokat. 7700 forintba kerül a 3ROITXJ6 kuponkóddal, ami egy teljesen normális ár ezeknél a füleseknél, így az egyediségért és a menőségért cserébe szerencsére nem kell jóval több pénzt kiperkálni.

Xiaomi Mijia összecsukható hajszárító

Sajnos ősszel már nem lehet azt bejátszani, hogy hajmosás, uszoda vagy strand után a napsugarakra bízzuk a hajszárítást, muszáj időt fordítani rá, bár egy jó teljesítményű eszközzel azért sokat lehet faragni a rászánt perceken. A Xiaomiban – azon kívül, hogy 1600 W teljesítményű – az tetszik, hogy összecsukható, így uszoda után nem kell megverekednem szabad gépért az öltözőben, továbbá a nagy nyaralás előtti parámat, a „lesz-e hajszárító a szálláson”-t is letudhatom, hiszen simán befér a kis táskámba. 9000 forintot – 3RHRWX8Q – megér számomra, ráadásul a szállítás is ingyenes.

Xiaomi vezetéknélküli autós töltő

Idén teszteltem ezt az eszközt, ami a “bedugom a szivargyújtós töltőbe a telóm és bedobom az ülés alá” egy jóval komolyabb változata. Már maga a kütyü is jól néz ki, funkciói meg messze túlmutatnak az egyszerű autós telefontartónál. Képes vezetéknélküli töltésre, ami az új mobiloknál egy áldás, de akkor is használhatjátok, ha a hagyományos utat választjátok aksipumpáláskor. A kis tartókarjai mozgásérzékelősek, így automatikusan nyílnak és záródnak, amikor a telefont szeretnétek kivenni vagy betenni. Szerintem ez sokkal biztonságosabb, hiszen egy kézzel abszolválhatjátok a feladatot. 9900 forintért rendelhetitek meg a villámakció keretében, ami azért király, mert láttuk már 12-16 000 forintért is.

Xiaomi Yeelight éjjelifény

Múltkor mutattam már nektek egy hasonló lámpát, viszont annak működtetéséhez 3 darab elemre volt szükség. Ez egy konnektorba dugható változat, így biztosan nem szaladtok bele abba a hibába, hogy a távirányítóból kell kivadásznotok az áramforrást, ha észreveszitek este, hogy nem világít a pilács. Emellett plusz pont jár azért is, hogy a beépített fényérzékelőjének köszönhetően sötétben felkapcsolódik, világosban pedig le, így nem kell külön figyelmet fordítanotok rá. A 3RZMAEV9 kóddal 2 100 forintba kerül, érdemes akár egyet-egyet elszórni belőle a folyosón és a gyerekszobában is.

hirdetés