hirdetés

Hírek

Ezeket érdemes kintről rendelni
GeekbuyingHonor Band 5Huawei

Ezeket érdemes kintről rendelni

Új Huawei Honor Band 5, ACGAM pendrive

írta: Rolla2019.10.09.

A Kínából való rendelés szépsége abban rejlik, hogy olyan dolgokat is beszerezhettek, amiket Magyarországon nem, továbbá a már itthon jelenlévő cuccokat olcsóbban húzhatjátok be. Most ilyen termékeket mutatok nektek, így akár az ár, akár az egyediség a fontos, van néhány tippem számotokra. A legérdekesebb a Huawei új órája, a Honor Band 5 Basketball verzió, amit a megszokottól eltérően nem csak a karotokon viselhettek.

Xiaomi Redmi Note 8
BanggoodGearbestXiaomi Redmi Note

Xiaomi Redmi Note 8

Ötgenerációnyi fejlődés

írta: Don Kartács2019.10.08.

Írtam már róla, hogy megjelent az új Redmi Note széria, így nem egy újabb magasztaló cikket akarok letenni elétek az asztalra. Sokkal inkább arra akarok rávilágítani, hogy 2,5-3 év alatt, a Redmi Note 4 óta mennyit fejlődött a telefon. Ez tipikusan az a mobil, ami mindenkinek eszébe jut, ha a 200 dolláros ársávból kell valamit ajánlani. Elég erős processzor, kellő mennyiségű memória és háttértár, mára mindenféle extra funkciók, és egy viszonylag kompromisszummentes termék. Az ára sem ver földhöz, hiszen 60 000 Ft körül érhető el az aktuális modell, mikor újdonságnak számít, de egy jó kis kupon kombóval szinte mindig le lehet faragni 10-15 000 Ft-ot az árból.

Insta 360 Go kamera
BanggoodInsta 360Insta 360 Go

Insta 360 Go kamera

Mini méret, nagy tudás, szuper ár

írta: Don Kartács2019.10.08.

Itt a méltán híres Insta 360 One X kistestvére, az egylencsés, sokkal olcsóbb Insta 360 Go. A 60 000 Ft körüli ár miatt azt tippelem, hogy ez fog igazán elterjedni, hiszen az alaptulajdonságai – szoftver, stabilizálás, szabad forgatás a térben – megegyeznek a drágább modellel, és még ennek a kütyünek is 2.7K a felbontása. A kis méret ráadásul korlátozott folyadékállósággal társul, ami kifejezetten alkalmassá teszi vízi és téli sportok eseményeinek rögzítésére.

Kedvezményes telefonok
GeekbuyingokostelefonXiaomi

Kedvezményes telefonok

Az akció utolsó napja

írta: Rolla2019.10.07.

Amíg 20 évvel ezelőtt csak néhány mobilkészülék közül választhattunk, manapság ember legyen a talpán, aki legalább a gyártókat fel tudja sorolni, olyan sok a lehetőség. Ennek legnagyobb szépsége az, hogy mindenki megtalálhatja a pénztárcájához és elvárásaihoz megfelelő telefont, hiszen nem kell ahhoz 100 000 forint fölé menni, hogy megbízható és jól működő eszközt kapjunk. Persze ha még jobb mobilt kerestek, akkor a határ a csillagos ég, ezek közül is mutatok párat nektek a Geekbuying oldaláról. Érdemes sietnetek, mert már csak a mai nap folyamán érhetőek el kedvezményesen.

Teclast T30 tablet
Gearbest

Teclast T30 tablet

Tényleg speciális lett

írta: Don Kartács2019.10.07.

A tablet felhozatal 2019-ben meglehetősen hitványra sikeredett. Nem véletlenül nem írtam jó vételekről az elmúlt 10 hónapban, egyszerűen nem volt miről. Reméltem, hogy a kínaiak a tűzijátékot a karácsonyi időszakra tartogatják, legalábbis erről tanúskodik a most megjelent Teclast T30, ami kifejezetten erős ajánlat lett. Android 9 pörög a 4/64-es rendszeren, a 10,1 colos kijelző alatt egy 8000 mAh kapacitású telep adja az energiát, a központi egység az új Helio P70 architektúrára épül, és nemcsak duális WiFi sávval, de 4G-vel is kommunikál. Még csak nem is drága, 61 000 Ft ez a hatalmas tepsi, amihez grátiszban egy 3000 forintos támasz is jár.

DJI Osmo Action akciókamera
DJIGeekbuying

DJI Osmo Action akciókamera

Újra indul a kamera keringő

írta: Don Kartács2019.10.06.

Már nem is tudom hány konkurens akarja a kést a GoPro torkának szorítani, de az SJCAM, az Insta 360, a Gitup biztosan, és most egy újabb fajsúlyos ellenfél, a drónkirály DJI is a színpadra lépett. Tulajdonképpen ez jó hír, hiszen termékeik kiváló képminőségükről, remek stabilizálásukról és kifejezetten innovatív újításaikról ismertek, gondoljunk csak a tárgykikerülő drónjaikra. A cerka vastagon fogott, mikor a PR beárazta a terméket, a 133 000 Ft-os összeg GoPro 7 szintű, de úgy néz ki, a tudása is az.

Spórolás otthon
fóliahegesztőGearbestkávékapszulaspórolás

Spórolás otthon

Filléres befektetés, látványos megtérülés

írta: Rolla2019.10.04.

Rengeteg tippet találhattok azzal kapcsolatban, hogy hogyan csökkentsétek a szemeteteket évi 1 kg - tessék? - alá, illetve hogyan spóroljatok minél többet. Tudom, tudom, ha nem vásárolok, akkor nem fogy a pénzem és nem termelek szemetet, de azért nem szívesen élnék ilyen szabályok között. Ettől függetlenül vannak olyan praktikák, amikkel lefaraghattok a havi kiadásotokból, sőt némelyik termékkel a környezetet is védhetitek.

SJCAM SJ9 Strike akciókamera
BanggoodSJCAMSJCAM 9

SJCAM SJ9 Strike akciókamera

Tapossa a GoPro sarkát

írta: Don Kartács2019.10.04.

Jön a karácsony, jönnek az új modellek, most az SJCAM dobta piacra az SJ8 szériát leváltó, meglepő módon SJ9-re elkeresztelt kameráját. Az SJ8 Plus és Pro modellt nagyon szerettük, mi is használunk két darabot, így nehezen tudtam elképzelni, miben léphetett előre a kamera. Pedig a teljes vízállóság, a megnövelt akkumulátor, a nagyobb érintőképernyő, a vezetéknélküli töltés, 4K 60 FPS felbontás és fejlesztett elektronikus stabilizálás mind olyan extra, amit a BGSJCAM9Strike kuponkóddal 65 000 Ft-ba kerülő modell magáénak tudhat.

Összebútorozik a Xiaomi és a Google?
GoogleWear OSXiaomi

Összebútorozik a Xiaomi és a Google?

Wear OS a Xiaomi óráin?

írta: Don Kartács2019.10.03.

Ez a hír a pletyka kategóriába esik, úgyhogy lehet a hitelességén csámcsogni. A fenti ügy abból pattant ki, hogy kijött a Wear OS legújabb verziója, és az ilyen a forráskódokat az unatkozó informatikusok szokták túrni, különböző jelek után kutatva. Úgy néz ki, hogy a Google által tulajdonolt Wear OS szoftverkörnyezetet a jövőben felkészítik arra, hogy a kínai Apple termékeivel is együtt tudjon működni. Egy jó kis "Xiaomi Amazfit Wear OS Edition" hogy hangzik? Szerintem nem rosszul.

Valami régi, valami új
GeekbuyingHonor Band 5Mi 9 ProXiaomi

Valami régi, valami új

Xiaomi Mi 9 Pro, Honor Band 5, Tronsmart Spunky

írta: Rolla2019.10.02.

A mai vegyes listán találhattok olyan újdonságokat, mint az egy héttel ezelőtt bemutatott Xiaomi Mi 9 Pro - nem összetévesztendő a Mi 9T Pro-val - vagy a Tronsmart legújabb dobása, a Spunky TWS fülhallgató, így áp-tu-déjt-ek maradhattok az új cuccokat tekintve. De hogy ne felejtsük el a régóta bevált dolgokat sem, mint a Honor Band 5 okoskarkötő és a népszerű olajmentes fritőz, hiszen minek eldobni azt, ami már többször bizonyított?

hirdetés