hirdetés

Bindzsi-buli

Tökre mint a piacon

hír
Bindzsi-buli 1
írta: Rolla
2019-09-28

A Kínából rendelés egyik nagy szépsége, hogy olyan kütyüket is be lehet szerezni olcsón, amik nélkül lehet élni, de minek. A Banggood jelenlegi eseményén találhattok sok olyan cuccot, amivel lehet, hogy már szemeztek egy ideje, de itthon például drága, vagy eddig jó kuponra vártatok. Csekkoljátok az oldalt is, illetve nézzétek meg az itt található termékeket, hátha találtok valami izgalmasat.

Digitális rajztábla

Ha már a gyerekeknél és a spórolásnál tartunk: digitális rajztáblát is beszerezhettek 4000 forintért, ami azon kívül, hogy jó buli, környezetkímélő is, hiszen nem kell minden egyes új üzenetért, rajzért, jegyzetért új papírt elővenni. A jó bulit pedig mi sem igazolja jobban, mint hogy egy hasonló tábla tesztelésekor az egész irodánkat le tudta kötni órákra a rajzolgatás és az üzengetés. 12 colos, amire azért már fér egy s más, és akár az asztalotokon szeretnétek nagyobb rendet tartani azzal, hogy csak erre jegyzeteltek, akár a gyerekeket szeretnétek lekötni a kocsiban vele, mindenképp megéri az árát.

Xiaomi cipő

Bár elsősorban sportoláshoz tervezték ezt a lábbelit, de a mai utcai divatot elnézve simán hordható a mindennapokban is. Másik Xiaomi cipő volt már nálunk, hozta is a névhez fűzött minőséget, egyetlen nagy problémája az ára volt.

Szerencsére egy kuponnal ezt most kiküszöbölték, 7600 forintért vehetitek meg a BGFTY6 kóddal. Természetesen futásra is alkalmas, hiszen tompítja a talajra érkezést, és simán hozza az itthoni cipők minőségét. Több méretből választhattok, és saját tapasztalat alapján is a kiírt méretek általában teljesen reálisak, nem úgy, mint a nemrég rendelt melltartóm esetében, ami „csak” 4 mérettel tér el a megígérthez képest, de erre majd egy későbbi cikkben visszatérünk. Ha pedig eddig azt hittétek, hogy nem létezik okoscipő a Földön, akkor nézzétek meg a tesztünket egy másik Xiaomi lábbeliről. Spoiler alert: nem köti be saját magát.

Digoo ébresztőóra

A nevével ellentétben azért egy kicsit többrétű eszközről beszélünk, hiszen azon kívül, hogy a pontos időt gombnyomásra a falra vetíti, képes ébreszteni, mutatja a dátumot, a benti hőmérsékletet és a páratartalmat. Extra, hogy töltőként is funkcionál, így ha messze vagy rossz helyen van a konnektor, akkor elég csak az éjjeliszekrényetekig fordulni. Bár manapság már általában a telefonon csekkolják sokan a pontos időt, ha ti – velem együtt – a telefont éjszakára kikapcsolók táborát erősítitek, akkor elkelhet egy óra a hálóban. A BG788C10 kóddal 2400 forintba kerül, ennyiért a piacon se kapni még hagyományos változatot se.

hirdetés