hirdetés

Hírek

Üzemidőbajnok Soundcore füles érkezett potom áron
AliexpressAnkersoundcore p20iTWS fülhallgató

Üzemidőbajnok Soundcore füles érkezett potom áron

Sok jó tulajdonsággal

írta: SonkaMod2023.08.09.

Az Anker friss megjelenése a Soundcore P20i TWS fülhallgató, ami abszolút alsópolcos, de mégis az lehet az érzésünk, hogy nem is annyira budget termék. Mindössze nagyjából 8200 forintért rendelhető, mégis klasszis üzemidővel, appos vezérelhetőséggel és dupla mikrofonnal rendelkezik.

Nagy kapacitás és hatalmas erő lakozik a Usams-ST aksiban
Banggoodkülső akkumulátorpower bankpower stationUsamsusams-st

Nagy kapacitás és hatalmas erő lakozik a Usams-ST aksiban

Szinte már power station

írta: SonkaMod2023.08.08.

Hagyományos power banknek nehezen lehetne nevezni a Usams-ST készüléket, viszont a power station kategóriát sem éri el, hiszen AC aljzat nincs rajta. Ez a berendezés végülis sokkal inkább egy külső akkumulátor, viszont hatalmas kapacitással és nagyon nagy erővel rendelkezik. Nem véletlen a nagyjából 50 000 forintos árcímke, hiszen tényleg egy nagyon sokrétű eszköz.

A BlitzWolf fantasztikus új sportfülessel állt elő
BanggoodBlitzWolfbw-bts8csontrezgéses fülhallgatófülhallgató

A BlitzWolf fantasztikus új sportfülessel állt elő

Tényleg a sportolókra gondoltak

írta: SonkaMod2023.08.08.

A BlitzWolf a sportolóknak kedveskedik az új Bluetooth fülesével, hiszen olyan dolgokat tud, amit csak azok tudnak kihasználni igazán, akik rendszeresen edzenek. Egyrészt egy csontrezgéses fülesről van szó, másrészt pedig kapott beépített memóriát, amire rengeteg zenét tehetünk fel. Ugyan az offline zenehallgatás már nem annyira szexi 2023-ban, viszont sportolásnál ez a funkció tényleg nagyon jól jön. A füles előrendelésben kapható, és már egy csomót el is kapkodtak belőle.

Vadállat retró bringa lett az Engwe M20
elektromos kerékpárengweENGWE M20Geekbuying

Vadállat retró bringa lett az Engwe M20

Kimegy a világból akkora akkui vannak

írta: Don Kartács2023.07.31.

Nagyon sok esetben az elektromos bringákat a kinézetük adja el, egyszerűen azért, mert ha az elektromotor is besegít a haladásba, már nem olyan fontos, mennyire gördül könnyen, mekkora a tömege és hasonlók. Ezt maxolta ki az Engwe az M20-szal, ami egy dögös retró motorkerékpárnak néz ki. Ráadásul nekik jutott a konkurensek közül eszükbe először az, hogy készítsenek egy 2 aksis modellt, ami a világból kimegy. Mindezt egy 1000 W-os motorral oldják meg, amivel 45 km/órára képes gyorsulni a jármű, ami szinte már robogóvá teszi.

Megjelent a T50 Pro, a legizmosabb Teclast tablet
GeekbuyingtabletTeclastTeclast T50 Pro

Megjelent a T50 Pro, a legizmosabb Teclast tablet

Egész ütős hardverrel érkezik a táblagép

írta: Don Kartács2023.07.31.

Megjelent a Teclast T50 Pro, ami a T50 nagyobb tesója, amiről nemrég írtunk is. Természetesen a drágább T50 Pro rátromfol hardveresen a simára, egy Helio G99 mag köré épül a rendszer, 8+8 GB RAM-mal büszkélkedhet, és 256 GB-nyi háttértárra menthetitek a cuccokat. Van gyorstöltés, GPS, duális WiFi és egy hatalmas 11 inch-es kijelző. A 7MBGVOZD  66 000 Ft-ért vihető a Geekbuyingról a szokásos feltételekkel, EU raktár, ingyenes szállítás.

Erre a robotporszívóra most le kell csapni
Geekbuyingrobotporszívótesvor s7 pro

Erre a robotporszívóra most le kell csapni

A Tesvor S7 Pro egy nagyon jó gép, meghökkentően alacsony árcímkével

írta: SonkaMod2023.07.27.

A Tesvor legújabb készüléke az S7 Pro egy olyan robotporszívó lett, ami megfelel a modern igényeknek, mégis olcsó. Mondhatni, hogy hozza azt, amit egy középkategóriás gépnek tudnia kell, de egy fikarcnyival sem többet. Illetve de, mert az ereje kegyetlenül nagy és az üzemideje pedig szintén nagyon jó, tehát mégiscsak többet nyújt. Mindezt úgy, hogy kuponnal már rendelhető 75 000 forintért, amennyiért best buy terméknek tűnik.

Négy USB, három dugalj és okostelefonos vezérelhetőség
BanggoodelosztóhosszabbítóldnioUSB

Négy USB, három dugalj és okostelefonos vezérelhetőség

Ennyi fért rá az Ldnio okos elosztójára

írta: SonkaMod2023.07.26.

Nagyon szeretem az USB portokkal felszerelt elosztókat, hiszen kiváltanak egy sima töltőt is, és egyre több olyan eszközzel rendelkezünk, amit nem a konnektorba, hanem egy USB portba kell csatlakoztatni. Az Ldnio új elosztója összesen 4 darab USB-vel rendelkezik és 3 darab 230 V-os dugaljjal, de ha ez még nem lenne elég, a kütyü okos, tehát okostelefonról is vezérelhetjük és mindössze 11 400 forintba kerül.

Elképesztően erős az új Ugreen power bank
Banggoodkülső akkumulátorpb205power bankugreen

Elképesztően erős az új Ugreen power bank

145 watt már nem semmi

írta: SonkaMod2023.07.19.

A PD-s power bankek már pár éve velünk vannak, de úgy tűnik, hogy kissé megtorpant ez a piac és nem iparkodnak a gyártók minél erősebb akkupakkokat piacra dobni. Még mindig ott tartunk, hogy 20 watt körüli teljesítménnyel már jónak számít egy aksi, pedig például a Baseus már vagy 3 éve rendelkezik 65 wattossal is. A Ugreen viszont mégis fejleszt és kiadta a PB205-öt, ami egy kegyetlenül erős, 145 wattos külső akkumulátor lett, amit kompromisszumok nélkül használhatunk, és szerintem még csak nem is lett drága.

Kategória gyilkos a költséghatékony Realme C53 telefon
AliexpressokostelefonRealmerealme c53telefon

Kategória gyilkos a költséghatékony Realme C53 telefon

Retteghet a középkategória

írta: SonkaMod2023.07.14.

Vadiúj telefon a Realme C53, most júniusban jelent meg és szerintem az egyik legérdekesebb készülék a gyártótól mostanában. Persze a csúcsgépeik jobbak, a C53 csak egy olcsó készülék, viszont pont ezért izgalmas, mert viszonylag kevés pénzért kapunk egy kiváló hardvert. A telefon viszonylag erős, nem spórolták ki belőle az extrákat sem és még megjelenésében is szép, bár egyedinek azért nem mondanám.

Nagyon olcsó ráncfelvarrás érkezett az NPad Air tabletre
Aliexpressn-one npadnpad airtáblagéptablet

Nagyon olcsó ráncfelvarrás érkezett az NPad Air tabletre

8 GB RAM-mal 24 500 forintért

írta: SonkaMod2023.07.14.

Az N-One fogta magát, és a tavalyi év egyik sikertermékét átszabták, hogy legyen egy 2023-as kiadása is. A budget tableten csak nagyon kicsit változtattak, lényegében kétszer annyi memóriát tettek bele és egy gyengébb kijelzőt. Az eredmény valószínűleg az lesz, hogy gyorsabb lesz a gép, valamivel kevésbé jó megjelenés mellett. Az ára viszont brutális lett, valószínűleg nem lesz mindig ennyire olcsó, de Aliexpressen most még 24 500 forintért rendelhető.

hirdetés