hirdetés

Hírek

Tablet, amit nyugodt szívvel leejthetünk 1,5 m magasból
Banggoodfossibot dt1táblagéptablet

Tablet, amit nyugodt szívvel leejthetünk 1,5 m magasból

Strapatablet a FOSSiBOT DT1

írta: SonkaMod2023.08.24.

Ismét olyan márkanevet találtak ki a kínaiak, ami magyar nyelven kissé áthallásos és nem hangzik jól, de ezen túllépve elég ígéretes eszköznek tűnik a FOSSiBOT DT1. A szerkezet egy elég jó hardverrel szerelt táblagép, amit strapabíró köntösbe bújtattak, így elég nehéz és nagy lett, cserébe ellenálló, például bírja a vizet és az ütéseket.

A Bmax legújabb dobása egy erős, mégis szuperolcsó mini PC
b6 powerBmaxGeekbuyinggxmo g35mini PCszámítógép

A Bmax legújabb dobása egy erős, mégis szuperolcsó mini PC

Támad a B6 Power

írta: SonkaMod2023.08.22.

A Bmax már a B6 Plus-szal is kimaxolta a hűha faktort, de a B6 Powerrel csúcsrajáratják az ár/érték arányt. Egy kicsivel több, mint 100 ezer forintos olcsóságról van szó, mégis egy korszerű Core i7-es proci került bele, sok memóriával, SSD-vel, modern portokkal és nagy tudással. A kinézetről már nem is beszélve, hiszen ez az olivazöld dizájn kegyetlen jó.

Már a Miniből is itt a Pro verzió
AlldocubeBanggoodiPlay 50 Mini Protablet

Már a Miniből is itt a Pro verzió

Előrendelhető az Alldocube iPlay 50 Mini Pro

írta: Atika2023.08.21.

Az Alldocube iPlay 50 Mini számunkra az idei egyik legnagyobb meglepetés volt, annyira jól sikerült. Persze csak a saját árkategóriájában, de ott tényleg mindent vitt. Az Alldocube úgy gondolta, hogy addig kell ütni a vasat, amíg meleg, ezért elkészült az iPlay 50 Mini Pro verziója is, ami már jóval erősebb hardvert kapott, miközben megtartották a 8,4 colos méretet. A Banggoodon tudjátok előrendelni a tabletet, amit még ezen a héten elküldenek, és a BGIP50MP3  kuponnal 45 600 Ft-ba kerül.

A Bluetti a 2023-as IFA-n mutatja be újdonságait (X)
BluettiIFA 2023power stationSzponzorált tartalom

A Bluetti a 2023-as IFA-n mutatja be újdonságait (X)

A berlini "fogyasztói eszközök elektronikai kiállításán" mutatja be a cég az EP760-as energiatárolási rendszerüket

írta: Don Kartács2023.08.15.

A tiszta energiatárolási megoldások egyik piacvezető vállalata a Bluetti, amely az IFA 2023 kiállításon, Berlinben, szeptember 1-5. között mutatja be palettája új zászlóshajóját, az EP760-at, amely egy teljes háztartást képes energiával ellátni. Az IFA a világ legnagyobb fogyasztói elektronikai és háztartási készülékeket bemutató kiállítása, amely több mint 130 országból vonzza a látogatókat, így ideális terep a Bluetti számára, hogy bemutassa legújabb termékét.

Durva power stationök az FJDynamicstól
FJDFJDynamicsMP2000MP500power station

Durva power stationök az FJDynamicstól

"Vissza a suliba" kedvezmények a nagyon érdekes termékekre

írta: Don Kartács2023.08.14.

Az FJDynamics - egy brand, ami elkötelezett a digitális fejlődés, az automatizáció és a megújuló energiatárolási megoldások iránt - most teszi nálunk először tiszteletét, de ezt nem bánjuk, hiszen nagyon érdekes termékeket forgalmaznak. Van itt minden durva fűnyírótól kezdve a LiDAR szkennerig, de a figyelmetekre leginkább a kiváló power stationjeik érdemesek. Az iskolakezdés alkalmából az akciós aloldalukra mindenféle cuccot gyűjtöttek össze, amiket természetesen le lehet kuponozni is. A termékeket ingyenes szállítással küldik, így ezzel a költséggel nem kell számolnotok.

Kicsi, akkumulátoros projektort villantott a BlitzWolf
BanggoodBlitzWolfbw-vt2 pro maxprojektorvetítő

Kicsi, akkumulátoros projektort villantott a BlitzWolf

Nagyon izgalmas kütyü

írta: SonkaMod2023.08.09.

Kétségtelen, hogy sikerült a BlitzWolfnak meglepnie, hiszen az új projektoruk, a BW-VT2 Pro Max egy nagyon érdekes vetítő. Ott kezdődik, hogy nagyon kicsi, még féltéglának sem nagy, ráadásul beletettek egy elég nagy akkupakkot is, hogy menjen vezeték nélkül. Ugyanakkor próbálta a gyártó alacsonyan tartani az árát, így kompromisszumosnak mondható, de a hordozható, akkus projektorok között komoly szereplő lehet.

Üzemidőbajnok Soundcore füles érkezett potom áron
AliexpressAnkersoundcore p20iTWS fülhallgató

Üzemidőbajnok Soundcore füles érkezett potom áron

Sok jó tulajdonsággal

írta: SonkaMod2023.08.09.

Az Anker friss megjelenése a Soundcore P20i TWS fülhallgató, ami abszolút alsópolcos, de mégis az lehet az érzésünk, hogy nem is annyira budget termék. Mindössze nagyjából 8200 forintért rendelhető, mégis klasszis üzemidővel, appos vezérelhetőséggel és dupla mikrofonnal rendelkezik.

Nagy kapacitás és hatalmas erő lakozik a Usams-ST aksiban
Banggoodkülső akkumulátorpower bankpower stationUsamsusams-st

Nagy kapacitás és hatalmas erő lakozik a Usams-ST aksiban

Szinte már power station

írta: SonkaMod2023.08.08.

Hagyományos power banknek nehezen lehetne nevezni a Usams-ST készüléket, viszont a power station kategóriát sem éri el, hiszen AC aljzat nincs rajta. Ez a berendezés végülis sokkal inkább egy külső akkumulátor, viszont hatalmas kapacitással és nagyon nagy erővel rendelkezik. Nem véletlen a nagyjából 50 000 forintos árcímke, hiszen tényleg egy nagyon sokrétű eszköz.

A BlitzWolf fantasztikus új sportfülessel állt elő
BanggoodBlitzWolfbw-bts8csontrezgéses fülhallgatófülhallgató

A BlitzWolf fantasztikus új sportfülessel állt elő

Tényleg a sportolókra gondoltak

írta: SonkaMod2023.08.08.

A BlitzWolf a sportolóknak kedveskedik az új Bluetooth fülesével, hiszen olyan dolgokat tud, amit csak azok tudnak kihasználni igazán, akik rendszeresen edzenek. Egyrészt egy csontrezgéses fülesről van szó, másrészt pedig kapott beépített memóriát, amire rengeteg zenét tehetünk fel. Ugyan az offline zenehallgatás már nem annyira szexi 2023-ban, viszont sportolásnál ez a funkció tényleg nagyon jól jön. A füles előrendelésben kapható, és már egy csomót el is kapkodtak belőle.

Vadállat retró bringa lett az Engwe M20
elektromos kerékpárengweENGWE M20Geekbuying

Vadállat retró bringa lett az Engwe M20

Kimegy a világból akkora akkui vannak

írta: Don Kartács2023.07.31.

Nagyon sok esetben az elektromos bringákat a kinézetük adja el, egyszerűen azért, mert ha az elektromotor is besegít a haladásba, már nem olyan fontos, mennyire gördül könnyen, mekkora a tömege és hasonlók. Ezt maxolta ki az Engwe az M20-szal, ami egy dögös retró motorkerékpárnak néz ki. Ráadásul nekik jutott a konkurensek közül eszükbe először az, hogy készítsenek egy 2 aksis modellt, ami a világból kimegy. Mindezt egy 1000 W-os motorral oldják meg, amivel 45 km/órára képes gyorsulni a jármű, ami szinte már robogóvá teszi.

hirdetés