hirdetés

Hírek

Jól időzített, nagy tudású robotporszívó az Ultenictől
11.11 (2023)Banggoodrobotporszívótakarításultenic ts1

Jól időzített, nagy tudású robotporszívó az Ultenictől

írta: SonkaMod2023.11.07.

Az Ultenic TS1 egy nyáron megjelent gép, de az új robotporszívóval nagyon ügyesen megvárta a 11.11-es őrületet a Banggood és most kezdték el nemrég forgalmazni. A TS1 több, mint egy egyszerű robotporszívó, mert nagyon fejlett, nemcsak a porszívózásban hanem a felmosásban is. Az árát viszont sikerült lenn tartani, a Banggoodnál pedig kuponnal kifejezetten kellemes ára van, egyértelműen a legolcsóbb önürítős gépek közé lehet sorolni.

BlitzWolf ANC-s fejhallgató nevetségesen alacsony áron
11.11 (2023)ANCBanggoodBlitzWolfbw-hp6fejhallgató

BlitzWolf ANC-s fejhallgató nevetségesen alacsony áron

írta: SonkaMod2023.11.06.

Alapvetően jó véleménnyel van a közönség a BlitzWolf BW-HP5 fejhallgatóról. Ez egy kicsit olcsóbb, egyszerűbb darab, mint a BW-HP6, viszont hihetetlenül olcsó. A mostani ünnepi leárazásban pedig eddig nem látott alacsony áron kínálják. Mindössze 7800 Ft-ba kerül, ami nem semmi, lévén, hogy ez egy aktív zajszűrős fejhallgató.

Elindult a 11.11 kuponos oldalunk
11.11 (2023)AliexpressBanggoodGeekbuying

Elindult a 11.11 kuponos oldalunk

Mindig frissülni fog

írta: SonkaMod2023.11.06.

A szinglik napja nincsen messze, hiszen szinte az összes webshop már mától akciólázban ég. Ahhoz, hogy fel tudjuk dolgozni azt a rengeteg jó kupont, amit ilyenkor kapunk, létrehoztunk egy felhasználóbarát landing oldalt, amin kategóriánként lehet látni a legjobb ajánlatokat. Az oldal folyamatosan frissülni fog, így érdemes napról-napra, esetleg akár óráról-órára is csekkolni, hátha van valami új. Persze a legjobb ajánlatokról cikket is fogunk írni.

Új Ultenic porszívó, ami erős és magát üríti
Banggoodporszívóultenic fs1

Új Ultenic porszívó, ami erős és magát üríti

Ez nem a kispálya

írta: SonkaMod2023.11.03.

Egyre inkább kezdenek az automatizálás irányába elmenni a hagyományos kéziporszívók is. Van amelyik magától szabályozza a szívóerőt, van amelyik kiüríti maga a tartályát és van amelyik megtisztítja a kefét automatikusan. Szerintem ez nagyon jó irány, hiszen ez mind arra szolgál, hogy a felhasználónak kevesebbszer és rövidebb időt kelljen foglalkoznia a gép karbantartásával. Az Ultenic új gépe, az F1S is ezt az irányt követi, mert az összegyűjtött koszt magától üríti egy nagyobb porzsákba. A gép ezen túl is tud még pár érdekesebb extrát.

Ryzen 7-es csúcsprocesszorral szerelték a T-bao MN78 PC-t
amd ryzenBanggoodmini PCszámítógépT-bao MN78

Ryzen 7-es csúcsprocesszorral szerelték a T-bao MN78 PC-t

Kicsi a bors, de kétszer csíp

írta: SonkaMod2023.11.03.

Megjelent még éppen karácsony előtt a T-bao MN78-as mini PC, ami kegyetlenül erős hardvert vonultat fel. Tényleg már csak egy erős videókártya kéne bele és csúcs gamer PC-nek is elmenne. Így ugyan nem az, de a legtöbb feladatra tökéletesen megfelel, villámgyors és a tudásához képest nevetségesen olcsó. Kétféle kiadásban árulják, de természetesen az erősebb sokkal jobban megéri.

Hamarosan indul a 11.11-es őrület
11.11 (2023)AliexpressBanggoodGeekbuyingKarácsony 2023

Hamarosan indul a 11.11-es őrület

Felkészülnek a nagy kínai webshopok

írta: SonkaMod2023.11.02.

Ahogy az minden évben lenni szokott, idén is eljön a november 11-e, a kínaiaknál pedig ez a legnagyobb karácsony előtti esemény. A szinglik napjára már most készülnek a különböző webshopok és már csak pár nap és valóban beindulnak az akcióágyúk. Igyekszünk leszállítani mindig a legjobb ajánlatokat, ha minden igaz, akkor idén is ígéretes akciók lesznek.

Az Alldocube nagyot villant az új, olcsó tabletjükkel
AlldocubeBanggoodiplay 50 mini litetáblagéptablet

Az Alldocube nagyot villant az új, olcsó tabletjükkel

Újabb variánsa érkezett az iPlay 50 szériának

írta: SonkaMod2023.10.17.

Nagyot gurított az iPlay 50 modellcsaláddal az Alldocube, egész konkrétan a Mini nagyon jól sikerült. Most pedig az a modell kapott egy újabb variánst, a Lite-ot. Tehát megszületett az Alldocube iPlay 50 Mini Lite, ami elképesztően alacsony áron kínál jó tabletet. Nyilván az alsópolcos termékek között a király, de a 27 400 forintos árcímke mellett tud olyat mutatni, amivel nagyon meggyőző lesz.

Előrendelhető a Zeblaze GTS 3 Pro okosóra
Banggoodgts 3 proOkosóraZeblaze

Előrendelhető a Zeblaze GTS 3 Pro okosóra

Ennyiért ajándék

írta: SonkaMod2023.10.12.

Előállt egy újabb okosórával a Zeblaze. Ez a modell szögletes, jó felbontású megjelenítőt kapott, alap okosórás funkciókkal, de Bluetooth hanghívással megfűszerezve. A kütyü háromféle színben is elérhető és már fut rá az előrendelési akció, amiben az első pár darab már potom 7300 forintért rendelhető, ingyenes házhozszállítással.

A Teclast T50 tablet most nagyon megéri
Geekbuyingtáblagéptabletteclast t50

A Teclast T50 tablet most nagyon megéri

írta: SonkaMod2023.10.05.

A Teclast jelenleg egyik legjobb táblagépe a T50, ami egy erős középkategóriás modell, remek kijelzővel. Egy éve jelent meg, most pedig kapott egy kis ráncfelvarrást, a Geekbuyingon pedig rendkívül kellemes áron lehet megrendelni. Ráadásul ez az új modell, így a sok memória mellett egy 256 GB-os háttértárat kapunk.

Aliexpressen már van is Global verziós Xiaomi Smart Band 8
aktivitásmérőAliexpressOkosóraXiaomixiaomi mi band 8

Aliexpressen már van is Global verziós Xiaomi Smart Band 8

A hazai forgalmazásnál jóval olcsóbb

írta: SonkaMod2023.09.27.

A tegnapi napon Berlinben is bemutatkozott a Xiaomi Smart Band 8, ami a már hónapok óta ismert kínai variáns global verziója. Hazánkban leginkább ezt érdemes megvásárolni, bár különbség szinte csak a nyelvben van. Október elején indul a forgalmazása hazánkban, 19 990 Ft lesz, de Aliexpressen már most is rendelhető, ráadásul olcsóbban és ugyanúgy global verziós.

hirdetés