hirdetés

Hírek

A BMAX B7 Power mini PC olyan olcsó, hogy nem is értjük
BMAX B7 PowerGeekbuyingmini PC

A BMAX B7 Power mini PC olyan olcsó, hogy nem is értjük

Nem jön ki a matek

írta: Don Kartács2023.06.21.

Rég írtam már akkora lelkesedéssel valamiről, mint a BMAX B7 Power mini PC-ről. Iszonyatosan olcsó a benne lévő hardverhez képest: Core i7-es proci, 16 GB RAM, 1 TB NVME SSD, WiFi 6, dióhéjban ezek a lényegesebb részletek. És persze az ár: az NNNALLBB7P kuponnal 122 400 Ft-ba kerül, ingyenes szállítás mellett, EU raktárból.

Megjelent a legjobb BlitzWolf projektor
BanggoodBlitzWolfbw-v7projektorvetítő

Megjelent a legjobb BlitzWolf projektor

Erre csak csettinteni lehet

írta: SonkaMod2023.06.21.

A BlitzWolf nagyot gurított a legújabb projektorukkal, amire látatlanban is ki merem mondani, hogy az eddigi legjobbjuk. Ugyan ez is "csak" egy FHD vetítő, de fényerőben nagyon sokat fejlődött, illetve annyi jó funkcióval rendelkezik, hogy rendesen összefut rá a nyál a számban. A gépet kuponnal 78 000 forintért meg is lehet rendelni, tehát drágának sem lehetne nevezni.

Európában is debütált a Bluetti AC60 és B80 power station
Bluettienergiatárolásnapelempower station

Európában is debütált a Bluetti AC60 és B80 power station

Újabb kiváló, moduláris akkumulátorok

írta: Atika2023.06.15.

A Bluetti, a tiszta energiatárolási iparág vezetője, ma végre Európában is piacra dobta az új AC60 & B80 modelljét, a legkisebb, bővíthetőséggel és 6 év garanciával rendelkező szolár generátorát. Az új termékek az USA-ban, Kanadában és Japánban már bizonyítottak, és eljött az ideje, hogy Európát is meghódítsák remek teljesítményükkel és versenyképes áraikkal.

Zseniális a Chuwi pénztárcakímélő tabletje
AliexpressChuwihipad10 X Protáblagéptablet

Zseniális a Chuwi pénztárcakímélő tabletje

Nem is értem, hogy lehet ennyire olcsó

írta: SonkaMod2023.06.15.

Chuwi Hi10 X Pro egy új terméke a gyártónak, és abszolút az alsópolcot célozták meg vele, de egészen érdekes módon. Fogtak egy használható hardvert, megléptek pár kompromisszumos lépést, majd kiadtak egy zseniálisan olcsó táblagépet. Persze nem lesz mindig olyan alacsony az ára, mint most, de a jelenlegi leárazásban 27 200 forintba kerül, és ennyiért egy használható gépet kapunk, ami azért nem semmi.

Újabb durva automatizálásra képes űrporszívó jelenik meg
Geekmaxiönürítő robotporszívóRoborockRoborock S7 Max Ultra

Újabb durva automatizálásra képes űrporszívó jelenik meg

Debütál a Roborock S7 Max Ultra

írta: Don Kartács2023.06.12.

A legújabb Roborock über porszívó, az S7 Max Ultra napokon belül megjelenik - nem összekeverendő az S7 Pro Ultrával és az S7 MaxV Ultrával -, ennek örömére indította meg a Geekmaxi az előrendelési akcióját, amire egy külön aloldalt is gründoltak. A mindent tudó szuperporszívónak megkérik az árát, az első 100 előrendelő 350 400 Ft-ért viheti haza EU raktárból az akár 7 hétre is magára hagyható takarító berendezést.

Érkezik a Redkey okos kijelzős robotporszívója
RedkeyrobotporszívóSzponzorált tartalom

Érkezik a Redkey okos kijelzős robotporszívója

Már az applikációkat is elfelejthetitek

írta: Atika2023.06.09.

A technológia fejlődése megkönnyíti az életet. Vegyük példának a robotporszívót. A kezdetekkor még csak porszívózni tudtak ezek a gépek, mostanra pedig már nemcsak porszívózni és felmosni tudják a padlót, hanem még a mopjukat is kipucolják, ahogy a portartályukat is maguk ürítik. Bár a robotporszívók nagyon hasznosak, még mindig sokan panaszkodnak: "Ha ki szeretnénk használni egy ilyen robot minden funkcióját, akkor mindenképp szükségünk van egy telefonos applikációra. Ezek gyakran bonyolultak és megnehezítik a könnyű munkavégzést, ha például egy idősebb ember nem rendelkezik okostelefonnal, nem is élvezheti az okos funkciókat." Erre kínál megoldást a Redkey R20 robotporszívója.

Kiegészítőkkel is über olcsó az N-one Npad S táblagép
Banggoodn-one npad stáblagéptablet

Kiegészítőkkel is über olcsó az N-one Npad S táblagép

Budget ajánlat

írta: SonkaMod2023.05.30.

Az N-one elképesztő ütemben kezdte el önteni az olcsóbbnál olcsóbb táblagépeket a piacra, amikkel már lassan nem tudjuk tartani a tempót. Egy-egy modelljük nem is tér el szignifikánsan egymástól, így természetesen árban is eléggé összetartanak. Az Npad S az egyik legolcsóbb modelljük, amivel például nem lehet mobilnetezni, de így is egy használható konstrukció és még tokkal is igencsak olcsón, nagyjából 31 000 forintért meg lehet vásárolni.

360 Botslab S8 Plus, egy újabb önürítős robotporszívó
360360 S8 PlusBotslabönürítős porszívó

360 Botslab S8 Plus, egy újabb önürítős robotporszívó

A 360 is beszáll az önürítős játékba

írta: Don Kartács2023.05.30.

A 360 egy méltán híres robotporszívó gyártó, számtalan terméküket teszteltük, és most összehozták az S8 Plus modelljüket egy önürítős oszloppal, amit Botslab névre kereszteltek el, így jön össze a kicsit furcsa 360 Botslab S8 Plus név. A szett szinte mindent tud, amit a témában tudni lehet, porszívóz, feltöröl, önürít, hangasszisztensekkel működik együtt, több szintes házakat kezel és így tovább. 110 000 Ft-ot kérnek érte a CMBKBB  kóddal, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

Egy újabb elektromos bringa kapható olcsóbban
beziorelektromos bicikliGogobestX500 Pro

Egy újabb elektromos bringa kapható olcsóbban

Ez itt a Bezior X500 Pro

írta: Atika2023.05.24.

A Bezior márkával már biztosan találkoztatok, ha máshol nem, akkor nálunk, ami viszont érdekes most az az X500 Pro elektromos biciklijük, amit éppen leakcióztak a Gogobest webshopban. Erős motor, hosszú hatótáv, kényelem és kompaktság jellemzi a modellt és habár nem ez a legolcsóbb a piacon, nem elhanyagolható tulajdonsága, hogy elég jól néz ki a sárga-fekete színkombinációban. A Gogobestnél 321 000 Ft-ért, EU raktárból tudjátok megrendelni, ha felhasználjátok az F7WQ68  kupont, további költségekkel pedig nem kell számolnotok.

Bluetti AC180 power station premier május 15-én
BluettiBluetti AC180power station

Bluetti AC180 power station premier május 15-én

Sok mindenben fejlődött és már az árát is tudjuk

írta: Don Kartács2023.05.15.

A Bluetti AC180 power station május 15-én, közép-európai idő szerint 10 órakor mutatkozik be, és az AC200 modelleket váltja le. Sőt, néhány új funkciót is magáénak tudhat, sőt a tömege is csökkent, ami nem egy lényegtelen dolog a hordozható energiatárolási megoldások esetében. A termék bemutató aloldalát itt találjátok, EU raktárból szállítják, és most már a bevezető ár is ismert, 999 €-ért vihető május 31-ig, míg a teljes ára a kezdeti időszakot követően 1099 €-ra fog emelkedni. A szállítás várhatóan június végén kezdődik meg.

hirdetés