hirdetés

Tronsmart T6 Max Bluetooth-os hangszóró olcsón

Sokat esett az ár a megjelenés óta

hír
Tronsmart T6 Max Bluetooth-os hangszóró olcsón 1
írta: Don Kartács
2021-11-27

A Tronsmart hangszórók palettája lassan úgy néz ki, mintha mobiltelefonokról beszélgetnénk. Tudásukat tekintve megtalálható a kisebb teljesítményűtől kezdve a bulihangszórókig minden, és nevükben is követik a Xiaomi mobiloknál tapasztalt „mindent hívjunk ugyanúgy, csak egészítsük ki valamivel a végén” vonalat. Szépen alakul a lista, hiszen van a Tronsmart T6 és a T6 Plus, ennek a fejlesztett verziója, aztán ott a Mini és a Tronsmart T6 Max is. Ez utóbbinak csaptak le egy nagy adagot az árából, az NNNBogdan1 kuponnal 19 400 Ft-ért vihetitek haza EU raktárból.

Tronsmart T6 Max – Gigantikus Kinder tojás

Mivel a Tronsmart T6 Max-ot teszteltem – itt olvashatjátok -, eléggé meglepődtem, mikor megláttam a 19 400 Ft-os árat, a megjelenésekor ugyanis 30 500 forintot kértek érte. Ez egy bő 33%-os árcsökkenés, és ennyiért már azt hiszem én is a „kéne” gombot nyomnám. Ami a kinézetet illeti, leginkább egy gigantikus kindertojásra hasonlít, a T6 Mini felpumpált változata, ami vagy kétszer szélesebb a T6 Plus-nál, és sokkal brutálisabb a teljesítménye is.

Igazi „műhely” hangszóró, de meg lennék lepve, ha valaki ilyet komolyzene hallgatásához venne, szóval ez inkább dicséret, mint bírálat. A teljesítményben eléggé odaver a konszerntársaknak, hiszen

a T6 25 és a T6 Plus 40 wattja után a T6 Max már 60 wattal operál.

Minden jó tulajdonságát megtartották az előző változatoknak, így például Bluetooth 5.0-val kommunikál, NFC-s, Type-C töltős, szóba áll mindenki barátnőjével – Siri, Cortana, Google Assistant – és teljesíti az IPX5 szabvány követelményeit is. Ezen tulajdonságai mellett pedig az teszi tökéletes bulihangszóróvá, hogy a T6 Plus-hoz hasonlóan 360 fokban nyomja a zenét, így a szoba közepére is letehetitek, továbbá ha kettőt párosítotok – TWS képes, ahogy szinte minden Tronsmart termék -, akkor sztereóban élvezhetitek a hangokat. Attól sem kell félnetek, hogy a buli közepén lemerül, hiszen 20 órán keresztül bírja egy töltéssel, bár azért egy jó kis after partyval talán ki lehetne végezni.

A Tronsmart T6 Maxot az NNNBogdan1 kuponnal 19 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza EU raktárból, a szállítása pedig bagatel összeg, 164 Ft-ot kérnek érte.

hirdetés