hirdetés

OneOdio akció és olcsó SuperEQ cuccok

A második fejest féláron vihetitek

hír
OneOdio akció és olcsó SuperEQ cuccok 1
írta: Don Kartács
2021-04-27

A OneOdio újabb remek akcióval jelentkezik. Ha kettő fejhallgatót vásároltok, a második féláron elvihető. Így olcsón érhető el például a meglehetősen tuti A70 modell, de a DJ géneket magukban hordozó fejhallgatók – mint a kiváló Pro-50 – is jutányos áron kaphatók. Felkerültek továbbá a SuperEQ almárka termékei is a OneOdio oldalára, amelyek a fiatalos, színes-szagos zajongókat testesítik meg. A képlet persze a szokásos: remek hangminőség, alacsony ár és néhány ajándék bónuszként.

Szerintem három út van a OneOdio termékek kiválasztása kapcsán. Rámehettek a kényelemre, és a szuper izolációra, ebben a Pro-50 a nagymester, de ez csak vezetékkel működik. Másik irány a BT alapú fejes, ANC-vel, vagyis aktív zajszűréssel. Ebben a legjobb az A30 és az A10, ha kellene ebből a párosból választanom, akkor az A30-at vinném. A harmadik egy jó kis mindenes, olcsón, remek hangminőséggel, de ANC nélkül, ami nyilván lejjebb nyomja az egyébként sem magas árat. Nem nehéz kitalálni, a kedvenc „allround” termékem a OneOdio A70, ami az akció keretében 11 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra jön ki darabonként – a fekete egy picit olcsóbb -, ingyenes szállítás mellett.

SuperEQ – Retro színkavalkád

A SuperEQ a OneOdio albrandje, olyan mint a Xiaominak a Roborock vagy az Amazfit, csak itt a fiatalos vonalat választották le egy külön márkanév alá. Gyakorlatilag ugyanazok az ismérvek érvenyesek ezekre a termékekre is, mint a OneOdio cuccokra: remek hangzás, alacsony ár, megbízhatóság, de az anyaghasználat terén kell némi – ha nem is vészes – kompromisszumot kötni. Összesen két modelljük van, ezeket lehet többféle retro hatást keltő színben elérni, nekem a világoszöld-narancsos barna pl. nagyon bejön, fullra a diszkókorszakot idézi.

A SuperEQ S1 ANC-s fejhallgatót teszteltem és kedveltem, de nekem a fehér szín nagyon csili-vili, szerencsére van belőle fekete-piros is. Az S2 hasonló elemekből építkezik, szóval nagy meglepetésre nem kell számítanotok, ami ebben az értelemben mindenképpen pozitívum. Meg az is, hogy csak 13 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül és ez is zajszűrős, egy ránézést minimum megér a hongkongi raktárból elérhető termék. Ezeket a cuccokat is áfa- és vámmentesen küldi a cég, ingyenes szállítás mellett. Ráadásul a A SuperEQ-kra működik a NEWVIP10 kód is, ami további 10%-ot lenyes az árból.

hirdetés