hirdetés

Oclean páros csomagok karácsonyra

Párban szép az élet

hír
Oclean páros csomagok karácsonyra 1
írta: Atika
2021-12-09

Az Ocleannél is berobbant a karácsony, ráadásul nem is akárhogyan. Páros csomagokban akciózták le a legnépszerűbb termékeiket. A Flow, az Air 2, az X Pro és az X Pro Elite is egy különleges bundle-ben kapható, ráadásul még ajándékokat is kapunk melléjük, és egyéb extrákkal is kedveskednek, ha bizonyos értékhatár fölött rendelünk a hivatalos webshopjukból.

Oclean Flow karácsonyi csomag

Az Oclean Flow egy viszonylag fapados termék, de ennek fényében az ára is jóval kedvezőbb. A fogkeféről készült tesztünket itt tudjátok elolvasni. A kefe 38 000 rezgést végez percenként, amivel hatékonyan tisztíthatjuk a fogainkat. Mivel “fiatalosabb” dizájnt kapott, ezért kifejezetten jól néz ki, a funkciókat világító LED-ek jelölik, ahogy a működést aktiváló gomb körvonala is világít. Összesen 5 különböző módja van, amelyek között van fehérítő és szenzitív opció is. Természetesen, mint szinte minden fogkefe, ez is IPX7 szabvány szerinti vízállósággal rendelkezik. Az üzemidő 180 napban lett megadva, ami elképesztően sok, és Type-C porton keresztül etethető a kütyü, tehát nem kell semmilyen speckó töltőt keresgélni, amikor lemerül a fogkefe. A karácsonyi csomagban kettő Oclean Flow kapott helyet, mellettük pedig 8 extra fejjel is gazdagodhatunk. Ezeken felül ajándékba adnak két csomag fogselymet és további két pótfejet is, az egész pakk pedig 22 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül.

Oclean Air 2 karácsonyi csomag

Az Air 2 az X és Z1 modellek kistestvéreként látott napvilágot, de olyan funkciókat hagytak csak ki belőle, amiket a legtöbb felhasználó mellőzni tud, mint például az applikációs nyomonkövetés. Az Air 2 95 grammot nyom, és nagyon csendes, szinte zajtalanul működik. A fogkefe akkuja egy töltéssel akár 40 napot is kibír, így nagyon ritkán kell csak a mágneses töltőjére tennünk. A fogkefefejeken indikátor sörték kaptak helyet, melyek elszíneződnek, ha már megérettek a cserére. Az Air 2 négy különböző színben elérhető, de a karácsonyi csomagban a fehér és a zöld változatok találhatók meg. Ebben a bundle-ben is két fogkefe és 8 pótfej található, az ajándékok pedig szintén a két csomag fogselyem és további kettő darab fej. A teljes pakk ára 29 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)..

Oclean X Pro karácsonyi csomag

Az Oclean X Pro egy okosfogkefe, amely remekül tisztít és egy okostelefonos alkalmazással könnyedén személyreszabható, amit a tesztünkben bővebben is kifejtettünk. Az erősségét 32 fokozatban állíthatjuk, és maximum 42 000 rpm rezgésszámra képes. A beépített giroszkópnak köszönhetően folyamatosan nyomon követhetjük, hogy a fogsorunk mely része maradt ki a tisztításból, így annak területnek még szentelhetünk egy kis extra figyelmet. Az applikáció a fogmosás végén ad egy pontszámot is a tevékenységre, így motivál a fejlődésben, hogy minél alaposabban mossunk fogat. A rajta lévő érintőkijelzőn hasonlóképpen mindent be tudunk állítani, amit az applikációból is, bónuszként pedig a napszakot és az időjárást is megosztja velünk a fogkefe ezen keresztül. A dokkolójára mágnesesen felcuppan, amit ráragaszthatunk a falra, de bele is lehet állítani. Feltölteni 2 óra alatt tudjuk, és onnantól egy hónapig nem is kell vele foglalkozzunk. A karácsonyi csomag egy rózsaszín és egy kék színű modellt tartalmaz, 8 fejjel, ajándékba pedig a fentebb említett két csomag fogselyem és további két darab extra sörte jár hozzá, az egészért pedig 51 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell a kasszánál hagynunk.

Mega karácsonyi csomag

A Mega karácsonyi csomag egy teljes szájhigiéniai készletet tartalmaz, ugyanis kettő Oclean X Pro Elite fogkefe – ehhez további 8 darab fej – és kettő Oclean W1 szájzuhany is a része a csomagnak, de természetesen az ajádékok sem maradtak le, amelyek ebben a csomagban elérik a 120 dollár értéket.

4 darab plusz fogkefe fej, két fogkefe tartó utazáshoz, két extra fúvóka a szájzuhanyhoz, két csomag fogselyem, egy Oclean vászon táska és egy Oclean S1 UVC fogkefe sterilizáló.

De nézzük is pontosan, hogy mit tud az Oclean X Pro Elite és az Oclean W1. Az X Pro Elite nevéből látható, hogy az X Pro továbbfejlesztett verziójával van dolgunk. A tesztünk során is tapasztaltuk a fejlődést, kimondottan jól sikerült a modellfrissítés. Az X Pro Elite hasonló kinézettel érkezik, mint az elődök, a kijelzője is hasonlónak tűnik, de sokkal jobban használható, ráadásul a töltőről levéve magától felébred a készenléti módból. Négyféle tisztítási mód közül választhatunk, a fogmosás intenzitása pedig 32 lépcsőben állítható. Az alkalmazás mutatja, hogy mennyit mostunk fogat egy kefével, és mikor kell azt cserélni, illetve arról is tájékoztat, hogy mennyire volt sikeres a fogmosásunk, nem hagytunk-e ki egy kis részt. 800 mAh-s akkumulátort kapott, amivel 35 napig eszünkbe sem jut a töltőhöz nyúlni. IPX7 vízállósággal rendelkezik, nyugodtan nyakon önthetjük vízzel, ami egy fogkefénél azért alap.

Az Oclean W1 a W10 kibővített változata. A tesztünkben részletesen kifejtettük, hogy miért és mire is jó egy szájzuhany, így most koncentráljunk csak a fontosabb feature-ökre. Az Oclean W1 már okos funkciókkal is rendelkezik, így a telefonunkkal összepárosítva beállíthatjuk a tiszítási módokatnézhetünk statisztikákat a korábbi használatokról és láthatjuk, hogy mikor érdemes a fejet kicserélni. Szerencsére csak havonta egyszer 3 órára lesz szükség a mágneses USB kábelére, ugyanis 30 napig képes működni a ketyere egy töltéssel. A W10-hez képest jóval karcsúbb W1 csak 159 grammot nyom a mérlegen, és a 30 ml-es tartályába akár szájvizet is tölthetünk.

A fent említett pakkot 97 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetjük meg, ami kimondottan jutányos ár, ha azt nézzük, hogy ezért a pakkért több, mint 160 000 forintot kérnének el, ha nem lenne akcióban.

hirdetés