hirdetés

Kültéri cuccok leárazva a tavasz tiszteletére

Elektromos kerékpárokat és rollereket vihettek haza olcsóbban

hír
Kültéri cuccok leárazva a tavasz tiszteletére 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Don Kartács
2023-04-11

Itt a tavasz, süt a nap, az embernek egyből több kedve támad kimenni a szabadba és tekerni egyet. Vagy csak a gázkart húzni, de a lényeg az, hogy a sötét szobából jó kiszabadulni a fénybe. A nagyobb távolságok megtételéhez jól jön egy elektromos jármű, ebből nyújt néhányat a Geekmaxi, az általános kuponok mellett. Minden cuccuk EU raktárból érkezik, többnyire elhanyagolható vagy ingyenes szállítási költség mellett.

Kültéri cuccok vására

Nem meglepő módon a mostani akcióra is van egy aloldal, ahol a dolgokat összefoglalva láthatjátok. Kuponok, kiemelt ajánlatok, illetve minden egyéb egy helyen, ami a témához tartozik. Az akciók április 7. és 20. között élnek, szóval ezen időpontok között érdemes szétnéznetek az eszközök között.

Vannak kategória kuponok is, amelyek az alábbiak és minden termékre felhasználhatók a „Sports&Outdoor” szekción belül:

  • 20 euró kedvezmény a sport és kültéri cuccok szekcióban 300 euró rendelés felett: GMX30020 
  • 5% kedvezmény a sport és kültéri cuccok szekcióban: GMX5Discount 
  • Vásárolj két terméket és spórolj 6%-ot a sport és kültéri cuccok szekcióban: GMXB2S6 

Most pedig jöjjenek az egyedi ajánlatok!

 

Bogist C1 Pro – Izmos, leülős

A Bogist C1 Pro elektromos roller 500 wattos motorral rendelkezik, ami akár 45 km/h-s sebességre is képes felgyorsítani a járgányt. A 23,21 kilogrammos, masszív vázzal rendelkező kétkerekű 150 kilogrammot is elbír, legalábbis a váz, mert azért ehhez a tömeghez nagyobb motorerőre lenne szükség. 13 Ah-s akkuval vértezték fel, ami 45 kilométer megtételéhez szükséges energiát tárol magában. A 10 colos, felfújható kerekeinek köszönhetően még a rázós utakon is kényelmesen gurulhattok, ráadásul egy nyereg is a csomag része, így akár ülve is közlekedhettek vele.

A GMX30020  kóddal 176 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg EU raktárból, és ez az ár már a szállítást is tartalmazza.

Navee S65 – Komfortos, nyers erő

A Navee S65 a gyártó legnagyobb rollere -ami Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra néven is létezik -, már egy ideje a kezünk ügyébe került, a tesztet itt olvashatjátok róla. A roller lelke egy 500 wattos – állítólag 940 W csúcsteljesítménnyel –, 40 Nm nyomatékú motor, amit egy 48 voltos, 12,75 Ah-s akkumulátor pakk támogat meg. Ez már bőven elég erős, hogy egy 100 kg fölötti embert is kényelmesen mozgasson, viszont mivel az EU területére szánták a gépet, így 25 km/h-ban korlátozták a végsebességét, aminél tudna gyorsabban is menni.

A 10 colos, ballonos gumiknak köszönhetően elég komfortos rajta utazni, ami szükséges is, mert a gyártó szerint 65 km-es hatótávval gazdálkodhattok, bár mi jelenleg 40-nél többet nem tudtunk vele menni, igaz, nincs is 24 fok és sík út mindenhol, ahogyan a hatótávot mérik. A 24,3 kilós szörnyeteg nem véletlenül ilyen nehéz, hiszen nem csak az aksi, hanem az első és hátsó lengéscsillapítók is sokat nyomnak. A Navee S65 végre nem a borzasztó minőségű rugós teleszkópos megoldást használja, mint az Eleglide Coozy vagy a Bezior S500 Max, egy sokkal kényelmesebb és hatékonyabb mechanikát szereltek a rollerbe.

Hátul tárcsafék segíti a megállást, illetve felszereltek rá természetesen elöl és hátul lámpákat. IPX5 szabvány szerint bírja a vizet, ami azt jelenti, hogy az eső nem fog neki megártani, tehát nem kell egyből egy kapualjba rohanni, ha elkapna titeket menet közben a zuhé. A kormányoszlop tetején találhatjátok az LCD kijelzőt, amin állíthatók a sebességi módok, de egy applikáció is tartozik a rollerhez, amiben minden fontos adatot ellenőrizhettek. A Navee S65 most a 6d2dRSnz  kuponnal 263 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg Geekmaxin, szállítással együtt, és szerencsére ezt is EU raktárból küldik.

Forrás: Eleglide.com

Természetesen használható hagyományos kerékpárként is egy 21 sebességes Shimano Tourney TZ váltó segítségével. A motoros rásegítés mértékét az Upgraded verzió esetében 5 lépcsőben lehet állítani, és van sétáló mód, ha valamiért tolnotok kellene a járművet. Ahol a sima M1 elválik az M1 Plustól, az leginkább az akkumulátor, az alapmodell 7,5 Ah-s áramforrása – 36 V-os, 270 Wh – helyett a Plus egy 12,5 Ah kapacitású – 432 Wh – telepet kapott. Ez teljesen elektromos módban 50 kilométeres hatótávot tesz lehetővé, rásegítésben pedig akár 100 km is összejöhet. Ez tapasztalataim alapján akár össze is jöhet, hiszen a Citycrosserből is kijön nagyjából 70-75 kilométer, és az kisebb áramforrással dolgozik. Az akku ráadásul levehető, ami hatalmas plusz pont, mert így nem kell a lakásba felcipelni a kétkerekűt a töltés miatt.

A megállásról dupla tárcsafékek gondoskodnak,

ezekkel nem volt gond az elődmodellnél sem, míg az úthibák elnyelése az új, hidraulikus lengéscsillapítók feladata. Sok minden másban is fejlődött a kerékpár, szélesebb, így kényelmesebb lett a kormány, fejlesztették az első rugóstagot, sőt az LCD kijelző is jobb lett, könnyebb használni, intuitívabb a vezérlése, és végre ODO értéket is jelez.

A Decathlonban 420 000 Ft-tól kezdődnek az ehhez hasonló elektromos MTB-k, de azoknak nem akkora a hatótávja.  Jelenleg a 2zD3azNC  kuponkóddal 286 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért haza lehet vinni a bringát, EU raktárból, és az ár már tartalmazza a szállítást is.

 

Eleglide Citycrosser – Város a terepe

A Citycrosser modellről már számtalanszor volt szó, és mivel teszteltük, most csak távirati stílusban írok róla. Ez egy nyomatékszenzoros modell – egyelőre az egyetlen – az Eleglide kínálatában, 300 W-os motor mozgatja, és az akkuja is kivehető a városi cirkálásra tervezett biciklinek. A váz kifejezetten jó minőségű, de pont ilyen út is kell alá, hiszen nincsen lengéscsillapítása. Bővebb információkért olvassátok el a tesztünket, ami részletekbe menően kivesézi a Citycrossert.

Forrás: Geekmaxi

A zZePUzqU  kóddal 357 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte. Itt is vegyük alapul a Decathlon legolcsóbb nyomatékszenzoros bringáját, az Elops 920-at, ami kereken 500 000 Ft, vagyis 110 000 Ft-tal olcsóbb az Eleglide Citycrosser.

Kugoo Kirin M4

A Kugoo Kirin M4 roller egy üléssel felvértezett kétkerekű, így hosszabb távokat is meg tudtok vele kényelmesen tenni. Motorereje 500 watt, a beépített aksija 10 Ah, 36 volt mellet, az ezzel megtehető táv optimális körülmények között eléri a 45 km-t, a végsebessége pedig 45 km/h, ezek az értékek pedig bőven meghaladják a legtöbb roller képességeit. A teherbírása átlag feletti, akár 150 kilogrammal is ráállhattok a vázra. Néhány mozdulattal összecsukhatjátok, így könnyebb a tárolása és szállítása a 23 kilogrammos járgánynak. A motorfék mellett előre és hátra is tárcsafékeket szereltek, és a biztonságotokról még LED lámpák is gondoskodnak. 

A Kugoo Kirin M4-et most a V9ReDSEj  kuponkód használatával 173 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg európai raktárból, és a korábbiakhoz hasonlóan az ár már a szállítást is tartalmazza.

hirdetés