hirdetés

Geekmall akciók újratöltve

Segítség a tavaszi nagytakarításhoz

hír
Geekmall akciók újratöltve 1
írta: hajas
2020-03-11

A Geekmallnál most rengeteg olyan terméket vásárolhattok, ami nem csak a tavaszi nagytakarításban lehet segítségetekre, hanem egész évben segít tisztán tartani a lakásotokat. Hoztam nektek vezeték nélküli porszívókat és robotporszívókat. Ráadásul ezek európai raktárból érkeznek, így pár nap alatt, áfamentesen szállítják hozzátok a kiszemelt terméket, és kiemelném, hogy a Geekmall két év garanciát vállal az általuk forgalmazott termékekre.

Xiaomi Dreame V10

A Dreame V10 egyszerű, szürke-fehér színt kapott, igaz, nem a porszívó külseje az elsődleges szempont a vásárlásnál, de sokaknál lényeges szempont. Szívóereje 22 kPa, ami valamivel magasabb, mint a felsorolásban szereplőké. A HEPA szűrő és atkaeltávolító fej itt is megtalálható, a portartály pedig ugyancsak fél literes, mint a fenti porszívóé. Az üzemideje valamivel rövidebb, 45-50 perc, de sokatoknak bőven elegendő. Ha használjátok a DREAME10 kódot, akkor 73 700 forintos áron juthattok a termékhez.

Xiaomi Jimmy JV83

A Jimmy termékek mindig különböző színben pompáznak, a JV83 például kék színű. A részletes tesztünket itt tudjátok róla elolvasni. A felsoroltak közül az ő dobozában található a legtöbb kiegészítő: 2 elektromos fej, ebből az egyik atkaeltávolításra alkalmas, 3 fej a sarkok és a különböző felületek tisztításához, flexibilis cső, falra szerelhető tartó, toldószár, könyök; tehát ő a legsokoldalúbb porszívó a cikkben szereplők közül. 20 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, így előle sem bújhatnak el a különböző szennyeződések. Akár egy órán keresztül tudtok vele takarítani, így ideális nagyobb lakásokhoz is. A HEPA szűrő itt is keményen dolgozik azért, hogy ne jusson vissza por a lakásba, amit érdemes időnként tisztítani. A JIMMYJV83 kód használatával 70 400 forintos áron tudjátok beszerezni a masinát. Ha tehát inkább sokoldalú kiegészítőkre vágytok a magasabb szívóerő helyett, akkor ő lesz a legjobb választás.

Xiaomi Jimmy JV53

A Jimmy JV53 vezeték nélküli porszívó is járt már nálunk, itt tudjátok elolvasni róla a tesztünket. Fehér-rózsaszín színekben pompázik a termék, amit egy töltéssel nagyjából 35-45 percen keresztül tudtok használni. Ez a felsorolásban a legkisebb, de ezt az ára kompenzálja. A 20 000 Pa-os szívóerőt ő is tudja, tehát nem kell szégyenkeznie a többiek mellett. Itt is rengeteg tartozék került a dobozba, az atkaeltávolító fejet és a fali tartót viszont külön kiemelném, hiszen ezek igen hasznosak. Természetesen itt is HEPA filter szűri meg a kiáramló levegőt, így asztmások és az allergiások számára megváltás lesz a tisztább levegő. Kupon nélkül is nagyon kedvező az ára, a felsorolásban ő a legolcsóbb, mindössze 50 000 forintot kérnek érte.

Xiaomi Mijia 1S robotporszívó

Az egyik legjobb ár-érték arányú robotporszívó a piacon a Mijia 1s, ami gyakorlatilag a Mi Robot utódja, külsőre nincs is sok különbség köztük. Továbbfejlesztették az LDS egységet, így gyorsabban és pontosabban készít térképet a lakásról, valamint a takarítási útvonalat is jobban tudja megtervezni. 2000 Pa-os szívóerővel rendelkezi, ami hatékonyabban szedi ki a port és a hajszálakat a szőnyegekből. Egy töltéssel 2,5 órán keresztül működik, ami akár 120 négyzetméter kitakarítására is elegendő. 100 000 forintért lehet a tiétek.

Viomi V2 Pro robotporszívó

A Viomi V2 Pro képes egyszerre feltörölni és felporszívózni, így a két utált feladatot is el tud végezni egyszerre. Egybeépítették a víz- és a portartályt, nem kell őket külön-külön cserélgetni. Amikor teszteltük, akkor (érthetetlen módon) nem lehetett időzíteni a takarítást, és a töltőre való visszatérés sem ment neki valami jól, de ezt azóta szerencsére szoftveresen javították. Ő is lézeres szenzorral deríti fel a terepet, sőt, még a különböző helyiségeket is el tudja különíteni, így azt is meg tudjátok neki adni, hogy mikor melyik szobát takarítsa ki. 112 000 forintért tudjátok beszerezni.

hirdetés