hirdetés

EU raktáras Xiaomi kütyük a Geekmalltól rekord áron

Ha biztosra akarsz menni az ajándékkal

hír
EU raktáras Xiaomi kütyük a Geekmalltól rekord áron 1
írta: molcsa
2019-11-29

Nem csak a nagy shopok dobnak be komoly akciókat ma, a Geekmallnál több slágertermék is rekord alacsony áron kapható, ráadásul európai raktárból. Ez azt jelenti, hogy garantáltan áfa- és vámmentesen kapjátok meg a csomagot, és néhány munkanap alatt megérkezik. Így ha nem akarjátok megkockáztatni, hogy ajándék nélkül álljatok a fa mellett karácsonykor, a Geekmall ajánlatai lesznek a befutók. Ráadásul több terméknél is a kínai raktáras árcédula alá lőnek, és 2 év európai garanciát kínálnak, ami azt jelenti, hogy nem Kínába kell macerás módon visszaküldeni a terméket, ha valami gond lenne.

Két Jimmy modell és a Dreame V9 kapható most nagyon jó áron, ezek le is fedik szinte mindenki igényeit. Mindhármat teszteltük, a Jimmy JV83-at pont a Geekmall küldte. Mindkét Jimmy-hez egy rakás kiegészítő fej és szár jár, így a sarkok, bútorok, autó tisztítása vagy a kárpitok atkamentesítése sem okoz gondot. Ez azért nagyon jó, mert így nem csak hagyományos porszívóként, hanem sokoldalú takarítógépként használhatók. Nagyon durva például, hogy az atkaszedő fej mennyi finom port szed ki az ágy matracából vagy az ülőgarnitúrából, amit jó eséllyel sosem vennénk amúgy észre. Ezeknek az „élősködőknek” pedig egészségügyi kockázatuk is van (allergia, asztma, irritáció), így kifejezetten ajánlott őket kordában tartani.

A porszívók kialakításukat tekintve nagyon hasonlóak, mindkettőnek cserélhető az aksija, így az üzemidő plusz cellák vásárlásával szabadon kitolható. A JV83 előnye a JV53-hoz képest a valamivel nagyobb szívóerő, illetve a nagyobb kapacitású aksi miatti kb. másfélszeres üzemidő. Ezt, és a színüket leszámítva szinte mindenben megegyeznek.

A Dreame V9 is Xiaomi gyártmány, a JV53 és -83 között helyezkedik el tudásban, de kicsit más a felépítése. Aksija nem cserélhető, így nem tolható ki az üzemidő, folymatosan húzni kell rajta a ravaszt működés közben, és kevesebb kiegészítőt kapunk hozzá. Viszont szívóereje nagyon nagy – közelíti a JV83-ét -, és üzemideje is megegyezik vele, de olcsóbb és jobb minőségű.

Webshop linkÁrSzállításTeszt
Xiaomi Jimmy JV5351 000 FtIngyenesLink>>
Xiaomi Dreame V9 56 500 FtIngyenes Link>>
Xiaomi Jimmy JV83 68 500 Ft Ingyenes Link>>

Okostelefonok

Két népszerű Xiaomi készülék, a Redmi Note 8T és a Mi A3 kapható most igen jó áron EU raktárból. Előbbi a középkategória jelenlegi legjobb vétele, az általunk is tesztelt Note 8-hoz képest annyi a különbség, hogy van benne NFC is, így tudtok vele fizetni. A Mi A3 pedig az alap Androidot kedvelő vásárlóknak kedvez, hiszen hivatalos, Google által frissített Android One oprendszerrel rendelkezik. A Remi Note 8T-hez képest szerényebb hardverrel és teljesítménnyel rendelkezik, inkább az alsó-középkategória felé tendál, abban viszont jó vételnek számít.

Webshop linkÁrSzállításTeszt
Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB56 800 Ft1800 FtLink>>
Xiaomi Mi A3 4/64GB53 500 FtIngyenes Link>>
EU raktáras Xiaomi kütyük a Geekmalltól rekord áron 6

Okosóra

Az Amazfit GTR a szexi és okos órák szűk rétegét gazdagítja. Komoly sportórákhoz képest van némi adóssága, de a hétköznapi ember minden igényét kielégíti, és állati jól néz ki. Két méretben – 42 és 47 mm – és többféle szín- és anyagkombinációban kapható, és akár fém szíjat is vehetünk hozzá, így mondhatni van férfi és női változat is. Funkcióit tekintve nagyon sokrétű, GPS, pulzusmérő és lépésszámláló szenzorral is rendelkezik, és brutális az üzemideje. A Geekmallnál szinte minden változata kapható, az induló ár 40 000 Ft, de akár egy férfi és egy női változatot is vehettek csomagban 77 000 Ft-ért, így a párotoknak is rögtön lesz.

Webshop linkÁrSzállításTeszt
Amazfit GTR (minden változat)41 500 Ft-tólIngyenes – 1800 FtLink>>

Robotporszívók

Felmerül a kérdés, hogy a robotporszívó vagy a vezeték nélküli a jobb megoldás? Vezeték nélküli porszívó mellé egy robotporszívó már nem feltétlen idokolt, mivel előbbivel mi magunk is egyszerűen végigszaladhatunk a lakáson, sokkal gyorsabban, mint egy robot. Nekem mégis mindkettő van, és a robotnak még így is megvannak a maga előnyei, sima porszívóhoz képest meg aztán főleg. A legfontosabb, hogy magától dolgozik, mi takarítás közben csinálhatunk mást, nem nekünk kell végezni a munkát. A másik, hogy a robot nálam olyan helyekre is befér (ágy alá, fürdőszoba szekrény alá), ahova a vezeték nélküli csak nehézkesen, vagy egyáltalán nem. Továbbá a robot időzíthető, így távollétünkben is tud dolgozni. Bizonyos típusok fel is mosnak, ami valójában csak egy vizes ruhával törölgetés, mégis a maradék port egész jól leköti, úgyhogy nem haszontalan. Egy jó robotporszívó alaposságban is felveszi a versenyt a sima porszívókkal, emiatt nem érdemes aggódni.

Cserébe jellemzően lassabban végeznek, mint mi kézzel, és takarítás előtt érdemes elpakolni a földön lévő tárgyakat, kábeleket, mert beleakadhatnak. Illetve a küszöböket korlátozottan másszák meg, emiatt bizonyos lakásokba nem megfelelő gépek, de ezen lehet segíteni különböző rámpákkal. Összefoglalva tehát: akinek nincs baja azzal, hogy maga takarít, vegyen egy vezeték nélkülit, aki pedig szeret meccset nézni takarítás helyett, az vegyen robotot, csak biztosítsa számára a megfelelő terepet.

Az általam is használt, és azóta is egyik legajánlottabb Mi Robot okosított utódja, a Mijia 1S is akciós most. Igaz ő nincs a legolcsóbb kínai raktáras árak alatt, de nem nagy a különbség, és az EU raktár nagy előny. Az elődhöz képest nagyobb lett a szívóerő, hardveresen kapott egy kis ráncfelvarrást, és már mesterséges intelligenciával dolgozik, így okosabban térképez és készít takarítási tervet. A hardver takarékosabb is lett, így valamennyivel az üzemidő is kitolódott, bár ezzel előtte sem volt gond.

A Viomi V2 Pro-t nem annyira dicsértük teszteléskor a szoftveres dolgai miatt, igaz ezeket azóta lehet, hogy javították, mivel egy elég korai kiadás volt nálunk. Tekintve, hogy az ára jól lement, és most olcsóbb, mint a Roborock S50 átlagára, ezért így feltételesen ajánlott vétel, de azért rögtön frissítsétek le a legújabb firmware-re, ha megérkezett.

Webshop linkÁrSzállításTeszt
Mijia 1S100 500 FtIngyenes
Viaomi V2 Pro 103 500 FtIngyenesLink>>
EU raktáras Xiaomi kütyük a Geekmalltól rekord áron 8

Szerencsekerék

Ha szeretnétek még pár kupont bezsebelni, amivel még tovább olcsósíthattok, vagy játszani Amazfit Bip és Tronsmart T6 szintű ajándékokért, akkor használjátok a szerencsekereket. Ahhoz, hogy forgatni tudjatok, fel kell iratkoznotok a Geekmall hírlevelére, vagy meg kell osztanotok az oldalt szocmédia felületeken az elhelyezett gombok segítségével.

hirdetés