hirdetés

Geekbuying szülinap: itt a folytatás!

Még tart a szülinapi akció

hír
Geekbuying szülinap: itt a folytatás! 1
írta: hajas
2020-06-17

Javában zajlik a Geekbuying nyolcadik szülinapi akciója, egészen jövő csütörtökig tart. Hoztam nektek néhány nagyszerű ajánlatot a kínálatból, a felsorolásban találtok robotporszívót, okos mérleget, okoskarkötőt és elektromos rollert. Mindegyik termék a szállítási mód vagy az árazás miatt vámmentes.

Kugoo S1

A Kugoo belépőszintű, egyik legolcsóbb elektromos rollere az S1, itt olvashattok róla részletesen. Egy töltéssel akár 30 kilométert is gurulhattok vele, ami természetesen függ az időjárástól, testsúlyotoktól és az útviszonyoktól. A kormányon találjátok a kijelzőt, ami mutatja az akku töltöttségét, az aktuális sebességet. Alatta 5 gomb található, melyekkel vezérelhetitek például a fényeket, illetve itt tudjátok bekapcsolni a rollert.

Előre és hátra is szereltek LED világítást, így akár sötétben is biztonságosan tudtok vele közlekedni. Mindössze 11 kg, ráadásul összecsukható, így könnyű cipelni, valamint tároláskor sem foglal sok helyet. A NNN8THPokenzo28 kóddal 74 300 forintért tudjátok megrendelni, európai raktárból.

Xiaomi Smart Body Weight Scale 2

A Xiaomi egyik legjobb okosmérlegét korábban már teszteltük, itt olvashattok róla részletesen. Remek az anyaghasználata, teherbírása 150 kilogramm. A Mi Fit applikációval csatlakozni tudtok Bluetooth-on keresztül a készülékre, így az összes mérést szinkronizálni tudjátok a telefonotokra. A súlyotok (amit egyébként 50 grammos pontossággal mér) mellett látjátok a testtömegindexet, a testzsírszázalékot, izomtömeget és egy rakás más adatot. Statisztikákat is készít az app, így nyomon tudjátok követni a változásokat. Ha használjátok a GKB8TH09 kódot, akkor 6500 forintért lehet a tiétek.

Xiaomi Mi Band 5

A Xiaomi nem rég rántotta le a leplet az egyik legsikeresebb termékének új generációjáról, a Mi Band 5-ről, azóta már rengeteg webshopon kapható. 20%-kal nagyobb lett az OLED kijelző, 1,2 colos lett, 126×294 pixeles felbontással rendelkezik. Rengeteg új óraszámlap került a rendszerbe és új színekben pompáznak a szilikon szíjak. Már 11 sportot támogat, bekerült az ugrókötelezés, az elliptikus trénerezés, beltéri kerékpározás és a jóga is. Teljesen új, mágneses töltőt mellékelnek hozzá, így nem kell mindig kiszenvedni a szíjból a kütyüt, mint például a korábbi modelleknél. A GKB8TH02 kóddal 11 600 forintos áron kaparinthatjátok meg az újdonságot.

 

Ne feledjétek, hogy a GKB8TH09 kóddal 18 dollár fölötti vásárlás esetén 5, a GKB8TH09 kóddal 88 fölött 8, a GKB8TH11 kóddal pedig 188 dollár fölötti vásárlás esetén 15 dollár kedvezmény üti a markotokat. Továbbá ezen az oldalon rengeteg napi ajánlatot találtok, érdemes gyakran csekkolni az aktuális akciókat.

hirdetés