hirdetés

Anyák napi akció a Geekbuyingon

Rengeteg kedvezmény

hír
Anyák napi akció a Geekbuyingon 1
írta: hajas
2021-05-03

Az anyák napját világszerte ünneplik, azonban a különböző országokban más-más időpontra esik. Hazánkban május első vasárnapján köszöntjük az édesanyákat, míg például Németországban és az Egyesült Államokban május második vasárnapján. A Geekbuying is készült a napra, igaz, mi már csak utólag élvezhetjük az akciókat, de így is érdemes szétnézni az esemény nyitóoldalán, hiszen számtalan jó dealre lehet lecsapni. Persze extra kuponokkal is készültünk, lássuk, mi a mai felhozatal.

Jimmy JV65 Plus

A JV65 Plus mindössze annyiban különbözik a elődjétől, a JV65-től, hogy mellékelnek hozzá egy felmosófejet, illetve a neve mögé oda került a Plus szó. 2020 végén járt nálunk a bővített változat, ide kattintva érhetitek el a tesztünket. Az eszköz 22 kPa-os szívóerővel rendelkezik, így alaposan szippantja fel a koszt, de még a kisebb foltokat és a finom port is feltörölhetitek a mágnesesen felszerelhető törlőfej segítségévelHEPA filteres JV65 Plus egy töltéssel akár 70 percen át is használható, és a mellékelt kiegészítőkkel szinte minden felületet tisztává varázsolhattok.

A JV65PLUS92 kuponkóddal 59 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg EU raktárból, ingyenes szállítással.

Jimmy JV83

A JV83 még 2019 végén járt szerkesztőségünkben, a róla készült tesztünket itt találjátok. 20 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik a készülék, egy töltéssel pedig akár egy órán át használhatjátokNagyon sok kiegészítő van itt is a dobozban, az egyik legpraktikusabb a gégecső, melynek segítségével a nehezen elérhető helyeket szabadíthatjátok meg a piszoktól, például az autótok váltószoknyáját vagy az ajtóinak zsebeit. Az allergéneket és a port a HEPA filter megköti, így a levegő is tisztább lesz, ráadásul a motort is védi a szűrő. Ha a kosárban a megfelelő mezőbe bepötyögitek a JMJV83D kuponkódot, akkor 52 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg német raktárból, ingyenes szállítással.

Tronsmart Element T6 Plus

Akik korábban olvasták a T6 Plus-ról készült tesztünket, azok tudhatják, hogy ez a szerkesztőség egyik kedvenc TWS hangszórója. Elődje a T6, aminek megörökölte a legjobb tulajdonságait, és néhány dologban felül is múlja azt. Például szebb lett a hangzás, dübörgősebb a basszus, még jobb minőségű anyagokat használtak az összeszereléséhez, ráadásul a dizájnon is sokat finomítottak. 40 wattos teljesítményét a TWS móddal megduplázhatjátok, továbbá így sztereóban is élvezhetitek a dallamokat. Az akkumulátort Type-C kábellel tölthetitek, ami egyben power bankként is tud funkcionálni, egy töltéssel pedig 15 órán keresztül hallgathatjátok kedvenc számaitokat. Az NNN21EUT6P kuponkóddal nagyon jó áron, 11 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, ingyenes szállítással.

hirdetés