hirdetés

Hírek

A Baldr időjárás állomás mellett nincsenek meglepetések
BaldrBanggoodidőjárás állomás

A Baldr időjárás állomás mellett nincsenek meglepetések

Most három szenzorral érkezik

írta: Bagi2024.04.15.

Imádom az időjárás állomásunkat, mert a reggeli kávézás közben látom, hány fok van odakint és milyen lesz a várható idő, így eszerint tudom összeállítani a napi öltözetet az egész családnak. A Banggodtól most a Baldr kütyüjére kaptunk kupont, ami most három szenzorral 10 000 forint alatt vásárolható meg. Mutatja a külső és belső hőfokot, a páratartalmat és még a légnyomást is, de időjárás előrejelzéssel és ébresztő funkcióval is megkönnyíti az életeteket.

Rendelj kínait itthonról: Hohem iSteady XE gimbal készlet
AlzaGimbalhohem isteady xestabilizátor

Rendelj kínait itthonról: Hohem iSteady XE gimbal készlet

Életed legjobb felvétele lesz

írta: Raven962024.04.15.

Még csak április közepénél járunk, de az időjárás már egyre melegebb, így érdemes minél több időt kint tölteni a szabadban, legyen szó kerékpártúráról, kirándulásról, családi vagy baráti összejövetelről. Ezek bármelyikéhez mókás kiegészítő egy gimbal, ha szereted videón megörökíteni a számodra kedves pillanatokat, de vlogoláshoz vagy más kreatív produkciókhoz sem utolsó. A Hohem iSteady háromtengelyű stabilizálással rendelkezik, neked csak az okostelefonodat kell beletenned és már készítheted is a minőségi, rázkódásmentes felvételeket. A gimbal ára most itthon is jó, nem csak Kínából rendelve, hiszen már 28 890 Ft-ért a tiéd lehet.

Az N-one Npad Pro táblagépe sosem volt ilyen olcsó
BanggoodN-One Npad Protáblagéptablet

Az N-one Npad Pro táblagépe sosem volt ilyen olcsó

Mobilnetezzetek a 10,4 colos kijelzőn

írta: Bagi2024.04.15.

Szinte hihetetlen, hogy 40 000 forint körül már nyolcmagos, mobilnetezésre használható táblagépet tudtok rendelni a kínai webáruházakból. A Banggoodon most kimondottan jó áron vásárolható meg az N-one Npad Pro 10,4 inches tablete, amit Unisoc T616 processzorral, 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel szereltek fel. Tokot és képernyővédőt is kaptok mellé ajándékba, az európai szállítás pedig ingyenes.

Wouej fali elektromos autó töltő az Aliexpressről
Aliexpresselektromos autó töltőEV töltőfali töltőWOUEJ

Wouej fali elektromos autó töltő az Aliexpressről

Az otthoni töltés még soha nem volt ennyire egyszerű

írta: Bagi2024.04.15.

Az otthoni fali töltővel bármikor kényelmesen, sorban állás nélkül feltankolhatjátok árammal a család elektromos autóját. A konnektrorokat nem arra tervezték, hogy hosszú távú, magas terhelés alatt álljanak, így nemcsak gyorsabban, hanem biztonságosabban is tölthettek az ilyen berendezésekkel, ráadásul távvezérelhetőek is. Az Aliexpressről most nagyon kedvező áron vásárolhatjátok meg a Wouej 7kW-os és 22 kW-os elektromos autó töltőjét.

A Swiitol E24 Pro lézergravírozó elérhető áron vásárolható
CafagoE24 Prolézeres gravírozóSwiitol

A Swiitol E24 Pro lézergravírozó elérhető áron vásárolható

A 24 wattos eszköz már vastagabb anyagokkal is megküzd

írta: Bagi2024.04.12.

A barkácsolás kedvelői között egyre népszerűbbek a lézeres gravírozók, hiszen különleges tárgyakat hozhattok létre a segítségükkel. Már korábban olvashattatok a Swiitol E szériás készülékéről, most viszont kaptunk kupont az erősebb, 24 wattos verzióhoz is. Egy viszonylag nagy, 365x305 mm-es munkaterülettel látták el, és gyorsan, akár 36 000 mm/perc sebességgel dolgozhattok vele.

Leeresztett a 305 centis Funwater Manta Ray SUP ára
FunwaterGshopperManta Raysportolássup

Leeresztett a 305 centis Funwater Manta Ray SUP ára

Itt az ideje kipróbálni egy evezős deszkát

írta: Bagi2024.04.12.

Ha ránéztek a hőmérőre, úgy érezhetitek, hogy már beköszöntött a nyár. Felüdülést jelent ilyenkor lemenni a vízpartra, de ha már unjátok a napozást, akkor érdemes beljebb merészkedni a tóban. Ehhez kiváló társ egy stand up paddle, amivel pillanatok alatt magatok mögött hagyhatjátok a tömeget. A Gshopper most pénztárcabarát áron kínálja a Funwater 305 centiméter hosszú SUP-ját, a főszezon előtt érdemes most beszerezni egyet.

Beebest F1P: Kicsi zseblámpa nagy erővel
BanggoodBeebestBeebest F1PZseblámpa

Beebest F1P: Kicsi zseblámpa nagy erővel

Fillérekért kuponozható

írta: Raven962024.04.12.

A Beebest F1P zseblámpája egyszerű, de nagyszerű darab. Kisebb méretű a megszokott modellekhez képest, 350 lumenjével pedig akár 200 méter messzire is képes elvilágítani. 3 funkció közül választhatsz, hogy milyen módon világítson, a töltése pedig hétköznapi, hiszen Type-C kábel szükséges hozzá, amiből minden háztartásban legalább egy biztosan található.

A TuerbbT-AP66 elektromos pumpa egy hasznos útitárs
Banggoodelektromos pumpaTuerbb t-ap66

A TuerbbT-AP66 elektromos pumpa egy hasznos útitárs

Nemcsak kereket fújni, hanem telefont tölteni is tud

írta: Bagi2024.04.12.

Ha szeretnétek nyugodtan autózni, érdemes magatokkal vinni néhány hasznos kiegészítőt, közéjük tartozik az elektromos pumpa is, amivel bárhol és bármikor ellenőrizhetitek a keréknyomást, és ha szükséges, felfújhatjátok az abroncsokat. A Tuerbb T-AP66 modellre érdemes lecsapni, hiszen most kuponnal árulja a Banggood, így mindössze 7600 forintért juthattok hozzá. A hab a tortán, hogy a 4000 mAh-s akkumulátorát power banknek is használhatjátok.

Ismét kuponozható az Astrolux 10 000 mAh-s biciklilámpája
Astroluxastrolux bs06Banggoodbiciklilámpakülső akkumulátorpower bank

Ismét kuponozható az Astrolux 10 000 mAh-s biciklilámpája

Ami egyben külső akkumulátor is

írta: Raven962024.04.12.

Nem is olyan régen írtunk egy új Astrolux elemlámpáról, ami fényforráson felül power bank is, de most egy másik modellhez is találtunk kupont, ami szintén ettől a gyártótól van, ugyancsak biciklilámpa és külső akkumulátor egyaránt. Az ilyen kütyüből már szép számmal van választási lehetőség, de erre most mindenképpen megéri lecsapni Banggoodon, ár/érték arányát tekintve kiváló választás.

Hatalmas Aliexpress coinos ajánlatok garmadája – 33. rész
Aliexpressaliexpress coin

Hatalmas Aliexpress coinos ajánlatok garmadája – 33. rész

Egy csomó filléres akció coinokkal

írta: SonkaMod2024.04.12.

Azt hiszem, hogy nagyon sokaknak csak gyűlik az Aliexpress coin, de felhasználni csak édeskeveset tudnak belőle. Most jött el az idő, hogy ezeket is mind elköltsük mert sok 20-30-40%-os coinos akció elérhető, rengeteg filléres cuccal. Arra figyelni kell, hogy a linkre kattintva sokaknak nem az az akció mérték töltődhet be (hanem kisebb), ilyenkor érdemes inkognitó ablakban nyitni, vagy másik eszközt/felhasználót próbálni. Továbbá rögtön meg kell venni, mert kosárba rakva elveszik a nagy kedvezmény. Jellemzően mobil applikációból nem megy, érdemes asztali felületet használni, vagy legalábbis böngészőt.

hirdetés