hirdetés

Hírek

A KuKirin M5 Pro roller kényelmes ingázásra termett
E-bike Feszt 2024elektromos rollerGeekbuyingKukirin M5 Pro

A KuKirin M5 Pro roller kényelmes ingázásra termett

Az ülést és a lengéscsillapítókat imádni fogjátok

írta: Bagi2024.04.22.

Már rég elmúlt az az időszak, amikor csak kis kerekű és hatótávolságú elektromos rollereket lehetett vásárolni, manapság a választék igen széles, a terepmonstrumoktól a városi cirkálókig bármit megkaptok. A KuKirin M5 Pro is egy különleges modell, hiszen nemcsak nagyobb kerekeken gurulhattok, hanem egy ülés is jár hozzá, az 1000 wattos motorja és a 70 km-es hatótávolsága is tiszteletet parancsoló, egy igazi ingázós járgány. Az egyedi E-bike Feszt kuponnal most jó áron vásárolható, robogót ennyiért nehezen kaptok.

Nem csak a drága roller a jó roller
E-bike Feszt 2024elektromos rollerGeekbuyingkukirin s3 pro

Nem csak a drága roller a jó roller

Kukirin S3 Pro, a kis városi cirkáló

írta: Atika2024.04.22.

Tele az E-bike fesztivál nehéz és erős rollerekkel, de van, hogy semmi szükség a nagy erőre, mert csak munkába járnátok a géppel vagy csak a szabadidőtőkben krúzolnátok kicsit a városban, hogy kiszellőztessétek a fejeteket. Ilyen célra elég egy klasszikus "pálcikaroller" is, mint amilyen a Kukirin S3 Pro. Ha nem másztok dombokat, nem igénylitek az off-road élményt, akkor 76 400 Ft-ért máris megrendelhetitek ezt az egyszerű közlekedési eszközt.

Az újragondolt Duotts C29 elektromos bringa elvisz bárhová
BanggoodDuotts C29E-bike Feszt 2024elektromos bicikli

Az újragondolt Duotts C29 elektromos bringa elvisz bárhová

Hódítsátok meg a terepet 29 colos kerekeken

írta: Bagi2024.04.22.

Idén is elindítottuk a RendeljKínait E-bike Fesztjét, számtalan kupont szereztünk elektromos biciklikre és rollerekre. Ha olyan járgányt kerestek, amivel bárhova eltekerhettek, akkor érdemes lehet megvásárolnotok a Duotts C29 terepbringáját. 29 colos kerekekkel szerelték fel, 750 wattos motort és teleszkópokat is kapott, ráadásul akár 100 km-t is megtehettek vele. Ez már egy frissített verzió, egy csomó extra funkcióval látták el. Lengyel raktárból, ingyenesen szállítják.

Xiaomi csaptelepre szerelhető vízszűrő az Aliexpressről
AliexpressMUL11vízszűrőXiaomi

Xiaomi csaptelepre szerelhető vízszűrő az Aliexpressről

Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

írta: Bagi2024.04.19.

Ha nem szeretnétek sok pénzt kiadni egy víztisztító berendezésért, és már unjátok a kancsós megoldásokat, akkor itt az ideje kipróbálnotok egy csapra szerelhető berendezést. Az Aliexpressről kuponnal rendelhetitek meg a Xiaomi vízszűrőjét, amiben elég 3 havonta filtert cserélnetek, de most egy évre elegendő kelléket kaptok hozzá. A szerelés pillanatok alatt megoldható, nem lesz szükségetek hozzá szakemberre sem.

Lezuhant a Bmax MaxPad i11 Plus táblagép ára
Bmax MaxPad i11 PlusGeekbuyingkupontablet

Lezuhant a Bmax MaxPad i11 Plus táblagép ára

A frissített modellben a mobilnet továbbra is szárnyal

írta: Bagi2024.04.19.

Ha nem szeretnétek sok pénzt kiadni egy tabletért, de a műszaki paraméterekben sem akartok kompromisszumot kötni, akkor a Bmax 10,4 colos MaxPad i11 Plus modelljét nektek találták ki. A tudása nem számít rossznak, hiszen Unisoc T606 processzorral látták el, ami mellett helyet kapott 8 GB RAM és 256 GB tárhely. Ez a ráncfelvarrott verzió már Android 13 operációs rendszert futtat és természetesen ezzel is mobilnetezhettek. A Geekbuying kuponjával az ára is hívogató.

A NexTool kempingfénye remek áron kuponozható
GshopperkempingezésKempinglámpaNexToolZseblámpa

A NexTool kempingfénye remek áron kuponozható

Ennél praktikusabb lámpát még nem láttam

írta: Bagi2024.04.19.

A Gshopperen belefutottunk a NexTool multifunkciós lámpájába, a felhasználási körének szinte csak a képzeletetek szab határt. Lehet zseblámpa, asztali lámpa, függőlámpa, de helyzetjelző fénynek is ideális. Kicsi és könnyű, egyszerűen elfér a csomagotokban. Most kuponozhatjátok, 13 000 forint körül kár lenne kihagyni a vásárlást.

Torony kivitelű az Ouvis S1 mini PC
Geekbuyingkuponmini PCouvis s1

Torony kivitelű az Ouvis S1 mini PC

A kijelző mellett frissítést is kapott a kütyü

írta: Bagi2024.04.19.

A mini PC-ket azért szeretik sokan, mert alig foglalnak helyet az asztalon. Az Ouvis csavart a dolgon még egyet, és álló házas kivitelt tervezett, így az S1 modellje alig pár négyzetcentiméteren elfér. Hogy még inkább kitűnjön a versenytársak közül, ellátták egy LCD kijelzővel is. A beltartalom is egész jól használható lett, egy Intel N95 processzorral, 16 GB RAM-mal és egy 512 GB-os SSD-vel szerelték fel. Nem egy erőgép, de mindennapi használatra megteszi. A Geekbuying kuponjával a hónap végéig olcsóbban tudjátok megvásárolni.

Rendelj kínait itthonról: Xiaomi 6,5 literes air fryer
air fryerAlzaforró levegős sütőXiaomi

Rendelj kínait itthonról: Xiaomi 6,5 literes air fryer

Mindig jól jön egy nagyobb kosár

írta: Bagi2024.04.18.

Szinte már el sem tudnám képzelni a konyhát egy air fryer nélkül. A forrólevegős sütők praktikusak, hiszen nem kell olajat adagolnotok a sütéshez, így kellemetlen szagok sem fognak terjengeni a lakásban, ráadásul gyorsan és egészségesebben készíthetitek el az ételeket. Az Alza most a Xiaomi nagy, 6,5 literes kosárral felszerelt sütőjét kínálja olcsóbban, amivel akár egy nagyobb család vacsoráját is összedobhatjátok.

Orico dokkolók sokféle kivitelben, elsőrangú áron
Aliexpressoricotype-c dokkolóUSB hub

Orico dokkolók sokféle kivitelben, elsőrangú áron

Már 4400 Ft-tól

írta: SonkaMod2024.04.18.

Az Orico volt olyan kedves és egy Aliexpress terméklapra felhányt egy rakás Type-C dokkolót, így nem annyira egyszerű kiigazodni rajtuk. Viszont az áruk zseniális, a kütyük pedig egyenként is nagyon jók, így készítettem róla egy gyors összegző táblázatot, ami megmutatja, hogy melyik mit tud és milyen jó akciós áron lehet megrendelni.

Mini projektor alacsony áron
GeekbuyingprojektorWanbo Mini Pro

Mini projektor alacsony áron

Kupon érkezett a Wanbo Mini Pro kivetítőhöz

írta: Bagi2024.04.17.

Közeledik a júniusi foci EB, érdemes körülnézni a projektor piacon, ha nem elégszetek meg a tévénézéssel. A Wanbo Mini Próban az a legjobb, hogy annyira kicsi, hogy szinte bárhova magatokkal vihetitek, sötétedés után a fényereje is elég ahhoz, hogy a kertben nézzétek a meccseket. A Geekbuyingtól kupont is kaptunk hozzá, a 25 000 forint alatti ára pedig elég barátságos. Európából, ingyenes szállítással küldik.

hirdetés