hirdetés

Hírek

Nem csak az eső, az árak is esnek
GTA VLVLGOOfficeSimsWindowsXbox
írta: SonkaMod2019.08.14.

Nem csak az eső, az árak is esnek

Irodai szoftverek, játékok gyorsan és olcsón

Elég erősen beköszöntött az esős idő, ami nagy megelégedéssel töltheti el azokat, akik a pusztítóan meleg hétfő után erre vágytak. Mégis inkább csak elégedetlen hangokat hallottam eddig, pedig legalább így változatos az idő. Viszont ahogy az eső hullását sem tudjuk megakadályozni, úgy a szoftverárak zuhanását sem, és ennek legalább teljes szívből tudunk örülni. A LVLGO palettája ráadásul bővült, érdemes legörgetni a játék szekcióhoz, és elidőzni valamelyik címnél.

Jelentős árkülönbségek
GeekbuyingokostelefonRedmiXiaomi
írta: Rolla2019.08.14.

Jelentős árkülönbségek

Kedvezményes telefonok a Geekbuying oldalán

Az autókhoz hasonlóan a telefonoknak is megvan az a szépsége, hogy akár már a megjelenés utáni hetekben esik az áruk. A Geekbuying összegyűjtötte ezeket a telefonokat, és a bandaháború jegyében megtoldotta egy extra kedvezménnyel, így jelenleg ők kínálják a legjobb árat. Az örök kedvenc Xiaomi Redmi Note 7 mellett Xiaomi Mi 9T-t és Elephone U2-t is behúzhattok, amiket egyszerű felismerni az idei nyár slágeréről, a pop-up kameráról. De ez csak a cseresznye a hab tetején, az összes akciós telefont itt találjátok.

Xiaomi és 360 okoscsengő
360csengőGearbestokosotthon
írta: Rolla2019.08.14.

Xiaomi és 360 okoscsengő

Ha nem tudod, ki lopja el a csomagjaid

A Xiaomit ismeritek, a 360 márka pedig korábban vírusírtókkal foglalkozott, de manapság már leginkább a robotporszívóik kapcsán lehet ismerős ez a név. Mind a két cég piacra dobta a saját okoscsengőjét, ami rengeteg nyűgtől szabadíthat meg titeket. Ha rendszeresen eltűnik a csomagotok, pedig a szállító kézbesítettnek jelöli, ha a gangon lelopja valaki mindig a virágotokat vagy ha a vízórás még azelőtt elszalad, hogy kiérnétek az ajtóhoz, akkor sok feszültségtől megszabadulhattok egy ilyen kütyü segítségével. Ráadásul nem is kell a lakásban tartózkodnotok, elég, ha a telefonotok nálatok van. Jól hangzik, ugye?

Kuponok cuccokhoz, amit magamnak is megvennék
BaseusXiaomi
írta: Don Kartács2019.08.13.

Kuponok cuccokhoz, amit magamnak is megvennék

Telefonok, töltő, egyéb hasznos kütyü

Kezdek belejönni a kuponvadászatba, főleg hogy a családomban többen jelezték az igényüket mindenféle eszköz megvételére. Telefon, virágnevelő kütyü, utazó töltő a nyárra tekintettel, autós pumpa, vezetéknélküli füles kerül majd a Mikulás puttonyába, illetve minden olyasmi, ami kellőképpen olcsó, hogy figyelemre legyen érdemes.

Oppo Realme 3 Pro okostelefon
LenovoOppoOppo Realme 3 Pro
írta: Don Kartács2019.08.13.

Oppo Realme 3 Pro okostelefon

Végre van B20

Végre az Oppo is kihozott egy B20-as telefont, így értelmet nyert a magyarországi felhasználók számára is a cég modelljeinek követése. Az Oppo Realme 3 Pro ráadásul pont a középkategóriába érkezik, amit mindenki szívesen megvásárol. A 4/64 GB-os verziót egy Snapdragon 710 SoC támogatja meg, a telefon brutális 4 A-es gyorstöltést kapott, amivel fél óra a 4045 mAh-s akkut 50%-ig telepumpálni. Természetesen ac WiFi-t, kilences Androidot, és állítólag flagship szintű kamerát kapott, ami kicsit túlzásnak tűnik a 63 000 Ft-os ár tekintetében.

Jót, áfa- és vámmentesen
Aliexpress
írta: Rolla2019.08.12.

Jót, áfa- és vámmentesen

A legmegbízhatóbb Aliexpress boltok

A Banggooddal, Geekbuyinggal vagy a Gearbesttel ellentétben az Aliexpressen nem annyira egyértelmű, hogy melyik országból, illetve hogy áfamentes szállítással érkezik-e a megkívánt termék. Erre természetesen vannak már tippek - itt írtunk róla bővebben -, de továbbra is bevett szokás, hogy Aliexpressről elsősorban a kisebb értékű termékeknek szavazunk bizalmat. De mit érdemes mégis venni, ami drágább, mint egy töltőkábel, de olcsóbb, mint egy telefon? És mégis kitől? A listán kizárólag olyan eladók szerepelnek, akik majdnem 100 százalékban pozitív értékelést kaptak, továbbá évek óta a piacon vannak.

Újabb árcsökkenés
GearvitaHuami Amazfit GTRXiaomiXiaomi Mi A2 Lite
írta: Rolla2019.08.11.

Újabb árcsökkenés

Most még olcsóbb az Amazfit GTR és a Xiaomi Mi A2 Lite

Általában nem kell sokat várni arra, hogy egy új termék ára lejjebb menjen, hiszen a webshopok igyekeznek versenyezni egymással. Ugyanez történik most az Amazfit GTR esetében is, így ha eddig nem szereztétek be, akkor most érdemes rámozdulni. Bár a Xiaomi Mi A2 Lite nem mai csirke, ettől függetlenül kategóriájában még mindig megállja a helyét, mindezt megcukrozva egy jelentős árcsökkenéssel.

Mi van a képen?
EmgunGeekbuyingXiaomi
írta: Rolla2019.08.10.

Mi van a képen?

Furcsa Xiaomi és Emgun termékek

Nem minden az, aminek látszik, és nem mindenről lehet eldönteni még akár több fotóból sem, hogy mire is jó pontosan. A Csodák Palotáján kívül a Geekbuyin oldalán is találhattok ilyen tárgyakat. A szokásos elrendezést megvariáltam, előbb látjátok a képet és csak utána a termék nevét. Ha van kedvetek egy kicsit játszani, akkor lassan görgessetek lefelé, és próbáljátok meg a cím elolvasása előtt megtippelni, hogy mit is láttok pontosan.

3 000 Ft-os mézesmadzag a Revoluttól
CurvefintechMoneseRevolut
írta: Don Kartács2019.08.09.

3 000 Ft-os mézesmadzag a Revoluttól

A fintech cég is beállt az ingyen pénzt osztók sorába

Az előző fintech szolgáltatásokkal foglalkozó cikkekben már emlegettük, hogy a legtöbb ilyen szolgáltató ad valamilyen kedvezményt az újonnan regisztrálóknak. Eddig a Monese volt a király a 15 fontjával és a 3 hónapos, ingyen prémium fiókjával. Most a Revolut is bekezdett, magyarországi regisztrálóknak 2200 Ft-ot ad, az ingyenesen igényelhető bankkártyájuk mellé.

Kupon nélkül sehova
autós töltőGearvitaLenovoMi Max 3Xiaomi
írta: Rolla2019.08.09.

Kupon nélkül sehova

Xiaomi és Lenovo cuccok kedvezménnyel

Megdöbbentő, hogy mennyival olcsóbban lehet beszerezni egy terméket kuponnal. Igazából nem is tudom, hogy érdemes-e még csak úgy első odatévedésre megvenni valamit, amikor manapság kis keresgéléssel rengeteg jó kódot találhattok. Ebben igyekszem most segíteni nektek, illetve ha itt nem találjátok meg a nektek megfelelőt, akkor nézzétek meg a kupongyűjteményünket, teljes naprakészség érdekében pedig figyeljétek a Telegram oldalunkat.

hirdetés