hirdetés

Az Eleglide C1 választható vázzal érkezik

Az ST típust akár a gyerkőc is tekerheti

hír
Az Eleglide C1 választható vázzal érkezik 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2024-04-23

Az Eleglide C1 elektromos bicajok 27,5 hüvelykes kerekeken gurulnak, és eldönthetitek, hogy melyik váz a szimpatikusabb számotokra. A lényeges különbség a kényelmen kívül, hogy az ST típust már 155 cm-es magasságtól használhatjátok, míg az alap modellnél ez 170 cm. Messzire repítenek, hiszen a hatótávjuk 150 km. Az akkumulátor eltávolítható, így a töltés is kényelmesebb lesz, a maximális sebességük 25 km/h. Az E-bike Feszt kuponjával a Geekbuyingról rendelhetitek meg kedvezményesen őket.

A Geekbuyingon eléritek az Eleglide C1 ST modellt is, ami tudásban teljesen megegyezik, de a váza alkalmas alacsonyabbak számára is, hiszen már 155 cm-es magasságtól használható, míg a C1 csak 170 cm feletti magasság esetében ideális választás.

A Geekbuyingtól speciális kuponok is érkeztek ez E-bike Fesztünkre, C1 típus esetén használhatjátok az NNNRENDELJKINAIT93  kódot, míg a C1 ST modellhez az NNNRENDELJKINAIT94  kupon lesz a jó, így 475 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kapjátok meg őket. Lengyel raktárból, ingyenes szállítással érkeznek.

hirdetés