hirdetés

A Kukirin G2 Próval sokkal könnyebb az élet

Közel a tökéleteshez

hír
A Kukirin G2 Próval sokkal könnyebb az élet 1

Forrás: RendeljKínait

írta: Atika
2024-04-22

A Kukirin G2 Pro a G2 Max után a második helyezett a tavalyi elektromos rolleres rangsorunkban, mert a hétköznapokra bőven elég erős, a hatótáv pedig kényelmesen elég a városban kóricálni, aztán estére meg úgyis megy a töltőre. Ez már nem a pálcikaroller szint, annál jóval menőbb, az aszfaltot sem feltétlenül igényli, mert elég magas és nagyok a kerekei is, szóval a legtöbb környezetben otthon érzi magát. Az ára sem szállt el, habár tavaly jobb áron meg lehetett kapni, most sem mondható drágának, az E-bike fesztiválunk során a RendKinai072  kóddal 193 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiétek, cseh raktárból.

Mindkét kerék kapott csillapítást és hidraulikus tárcsafékeket is. Érdekesség, hogy egy ülést is ráapplikáltak, hogy kényelmesebbé tegyék a hosszabb utakat, de ezt könnyen el is tudjátok távolítani, ha útban lenne.

Dizájnra is nagyon menő lett, itt a már bevált narancs-fekete színkombinációt használták, az LCD kijelzője pedig nagy, színes és informatív, leolvasható róla minden szükséges adat, és pár szükségtelen is. A roller súlya nem elhanyagolható 23,5 kg ülés nélkül, szóval a hordozhatósága viszonylag korlátozott ezáltal, de mindenesetre össze lehet csukni, így befér a kocsi csomagtartójába is.

A Kukirin G2 Pro ráadásul az egyik ajánlható roller a kínálatból a G2 Max mellett, utóbbi viszont jóval drágább cikkünk alanyánál. A E-bike feszten a RendKinai072  kuponnal 193 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a G2 Prót, ráadásul cseh raktárból küldik, így még ebben a hónapban megkapjátok, hogy mire megjön a jó idő, már verethessetek vele.

hirdetés