hirdetés

Hírek

A Geekmaxinál is pörögnek a nőnapi akciók
futópadGeekmaxinőnaprobotporszívósétapad
írta: hajas2021.03.03.

A Geekmaxinál is pörögnek a nőnapi akciók

Hölgyek, figyelem!

A Geekmaxi is rákapcsolt a nőnapi akciókra, melynek keretein belül a webáruház legnépszerűbb kütyüire csaphattok le kedvezményesen. Két robotporszívóra és egy futópadra pedig extra kuponokat is szereztem, így még lejjebb tudjátok faragni az árakat. A Geekmaxi csak és kizárólag EU raktáras termékeket forgalmaz, így minden termék áfa- és vámköltségek nélkül, néhány napos szállítással érkezik meg hozzátok.

Nőnapi ajánlatok a Geekbuyingnál
állóporszívóGeekbuyingnőnapsétapadXiaomi
írta: hajas2021.03.03.

Nőnapi ajánlatok a Geekbuyingnál

Leértékelések a jeles nap alkalmából

Március 8-án lesz a nemzetközi nőnap, ami a nők iránti megbecsülés és tisztelet kifejezésének a napja. 1917 óta tartják a világ számos országában, Magyarországon pedig 1948 óta ünnepeljük. A jeles napra a Geekbuying is készült, így számos termék árát csökkentette le.

Új LeTv TWS fülesek kaphatók az Alin
AliexpressLeEcoLeTVTWS fülhallgató
írta: SonkaMod2021.03.03.

Új LeTv TWS fülesek kaphatók az Alin

Váratlan ismerősök

A második Androidos telefonom egy LeTv Le 1 Pro volt, ami elképesztő hardverrel rendelkezett, de bőven akadt hibája is. A legfőbb gondja az volt, hogy a LeTv (későbbi nevén LeEco) gigantikus pénzügyi válságba került, így teljesen elengedték a hardverek terméktámogatását. Így esett meg, hogy nagyon olcsóvá váltak a mobiljaik, mert hemzsegtek bennük a szoftveres hibák, amiket már soha nem javítottak ki. A vállalat terjeszkedett az USA-ban is, de ez annyira rosszul sikerült, hogy teljes csőd lett a vége. Ennek a történetnek a kontextusában furcsa, hogy aliexpressen lehet vásárolni még LeTv hardvereket, amik nem is feltétlenül régiek.

Szoftver kedd
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2021.03.02.

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a GoDeal24-től

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24, mint mindig, most is remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

Xiaomishop nőnapi akciók
nőnapXiaomishop
írta: Don Kartács2021.03.01.

Xiaomishop nőnapi akciók

Kedvezményekkel tisztelegnek a jeles alkalom okán

Március 8-án ünnepeljük a nők napját, és ilyenkor azért szokás ajándékot is adni a gyengébb nemnek. Persze ez nem korlátozódik kizárólag a virágra és az édességre, hiszen a modern korban egy érdekesebb műszaki cikk is lehet hasonlóképpen vonzó. A Xiaomishop a fenti jeles esemény alkalmából 5%-os kedvezményt biztosít a MINONAP5 kóddal az akcióban résztvevő termékekre, amit az oldalukon egy pici virágos matrica is jelöl.

Az Oclean hivatalos oldala áfamentes rendelést ígér
elektromos fogkefeOcleanszájzuhany
írta: SonkaMod2021.03.01.

Az Oclean hivatalos oldala áfamentes rendelést ígér

A kedvenc kínai fogkeféinket és azok kiegészítőit árulják

Az Oclean az egyik nagy Xiaomi almárka, akik szájápolással foglalkoznak. Egy csomó terméküket teszteltük, és általában szeretjük is őket. Rendszeresen ajánljuk a márkát, és szerencsére elég sok helyen is kaphatók. Megkeresett minket a hivatalos Oclean webshop, akik felhívták rá a figyelmünket, hogy az áruházukból áfamentesen lehet rendelni, és egész gyors a szállítás, valamint széleskörű fizetési lehetőségek vannak.

Óriási robotporszívó vásár a Geekbuyingnál
DreameGeekbuyingProscenicrobotporszívóXiaomi
írta: hajas2021.03.01.

Óriási robotporszívó vásár a Geekbuyingnál

Xiaomi és a haverok

Néhány évvel ezelőtt a legtöbb ember számára még csak álom volt egy robotporszívó. Egyrészt nagyon drágák voltak, az olcsóbb modellek pedig finoman fogalmazva sem takarítottak valami jól. Ma már azonban más a helyzet, főleg amióta a kínai gyártók, elsősorban a Xiaomi, elárasztotta a piacot az okos kis guruló robotokkal. Ebben a cikkben négy darab robotporszívót találtok, mindegyik EU raktáras, ráadásul kuponok is vannak hozzájuk.

Filteres és presszógéppel kacsint be a kávégép piacra a BlitzWolf
BanggoodBlitzWolfeszpresszófilterkávéfőző
írta: SonkaMod2021.03.01.

Filteres és presszógéppel kacsint be a kávégép piacra a BlitzWolf

A presszógép 20 bart is tud

A BlitzWolf konyhai kisgép sorozata tovább bővül két taggal, egy filteres és egy eszpresszó kávéfőzővel. Az előbbi a kevésbé gourmet felhasználókat célozzák, míg a presszógép már igen figyelemreméltó eszköznek ígérkezik. A nagy kávéfogyasztók jól járhatnak a termékekkel, mert elég olcsó kütyük lettek, és tudnak extrákat is.

A Xiaomi HOTO lézeres távolságmérővel elképesztő dolgokat lehet mérni
Banggoodhotolézeres távolságmérőXiaomi
írta: SonkaMod2021.02.25.

A Xiaomi HOTO lézeres távolságmérővel elképesztő dolgokat lehet mérni

Mi Home appos kapcsolódással

A Hoto egy majdnem teljesen új Xiaomi almárka, eddig (ha jól számoljuk) két csavarhúzójuk jelent meg, most pedig itt van a lézeres távolságmérőjük, ami baromi érdekes kütyü lett. Nemcsak sima mérésekre használható, hanem összeköthetjük a telefonunkkal is, és a Mi Home appban még egy rakás funkciója elérhető. Például egy komplett lakás felmérésére is alkalmas.

Jimmy kütyük olcsón, EU raktárról
GeekmaxiJimmyporszívó
írta: hajas2021.02.25.

Jimmy kütyük olcsón, EU raktárról

Powered by Geekmaxi

A Geekmaxi leárazott néhány Jimmy kütyüt, sőt, még extra kuponokat is kaptunk tőlük, így ha valaki porszívó vásárláson gondolkodik, az a lenti termékekben nem fog csalódni. Hoztam egy atkaporszívót is, ha valakinek csak erre lenne szüksége, és persze ehhez is van kupon. A Geekmaxiról érdemes tudni, hogy csak és kizárólag EU raktáras termékeket forgalmaznak, vagyis áfa- és vámköltségek nélkül, néhány nap alatt kézbesítik a rendeléseteket.

hirdetés