hirdetés

Hírek

Már elérhető a Samsung Galaxy A52 és Galaxy A72
eMAGsamsungSzponzorált tartalom
írta: molcsa2021.03.25.

Már elérhető a Samsung Galaxy A52 és Galaxy A72

Érdemes megvenni?

Az Androidos okostelefonok világában a Samsung folyamatosan dobja piacra újabb és újabb készülékeit. A prémiumszegmens után a középkategóriás telefonokat helyezi előtérbe. A Galaxy A52, a Galaxy A52 5G és a Galaxy A72 a legújabb típus a Galaxy A portfólióban, és figyelemre méltó fejlesztéseket hoznak elődjeikhez képest, ideértve a váltást egy magasabb frissítési gyakoriságú kijelzőre, továbbfejlesztett kamerákat és hosszabb üzemidővel rendelkező akkumulátorokat.

Kedvenc Viomi robotporszívóink EU raktárból
GeeklifetimerobotporszívóViomiXiaomi
írta: SonkaMod2021.03.25.

Kedvenc Viomi robotporszívóink EU raktárból

Kuponos dealek a Geeklifetime-tól

A nemrég megalakult Geeklifetime webshop ugyanahhoz az üzemeltető csapathoz tartozik, mint a korábbi cikkünkben bemutatott Colorsmap. Ez azt jelenti, hogy a Geeklifetime vásárlói is biztonságosan fizethetnek PayPal fiókkal, áfamentesen rendelhetnek kínai raktárból a Priority Line szállítási móddal, és nem utolsó sorban a legtöbb terméket EU raktárból is megvehetik. Ennek a gyors, néhány munkanapos szállítási időn felül a legnagyobb előnye, hogy garantáltan áfamentesen érkezik a csomag. Most a kedvenc Viomi robotporszívóinkra kaptunk tőlük pár kuponos ajánlatot, amikkel kedvezményesen, európai raktárból hozhatjuk el őket.

Újdonságok a Cafagon
CafagoLenovoXiaomiYeelight
írta: hajas2021.03.24.

Újdonságok a Cafagon

Új kütyük, jó áron

Ismét összegyűjtöttem nektek a Cafago legújabb termékeit. A felsorolásban találtok TWS fülest, okos villanykörtét, webkamerát, okos ventilátort és felmosót is. Mindegyik termék áfa- és vámmentesen érkezik hozzátok, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt.

Geekbuying Mega Sale: csak most jön a java
GeekbuyingJimmyTronsmartViomi
írta: hajas2021.03.24.

Geekbuying Mega Sale: csak most jön a java

Kütyü- és kuponáradat

Ha olvastátok a hétfői Mega Sale-ről szóló cikkünket, akkor tudhatjátok, hogy az akcióhullám ma indul be igazán. Új kütyüket áraztak le, megérkeztek a legújabb kuponok, no meg persze szokásunkhoz hűen ismét szereztünk nektek exkluzív kódokat is, melyeket lentebb találtok meg.

Már előrendelhető a vadiúj Chuwi HiPad Plus
2KBanggoodChuwitablet
írta: SonkaMod2021.03.24.

Már előrendelhető a vadiúj Chuwi HiPad Plus

2K-s, 11 inch-es kijelzővel

Körülbelül egy hónapja jelentette be a Chuwi a következő tabletjüket, ami HiPad Plus névre hallgat. Viszonylag gyorsan meg is jelent a gép a piacon, már most előrendelhető Banggoodról, és április 10 előtt postára is adják. A méretes tablet remek kijelzővel, középkategóriás hardverrel érkezik, körülbelül 76-78 000 forintért.

Itt az újabb BlitzWolf masszázspisztoly
BanggoodBlitzWolfmasszázspisztolymasszírozó
írta: SonkaMod2021.03.23.

Itt az újabb BlitzWolf masszázspisztoly

Sportolóknak erősen ajánlott

Az utóbbi fél év őrülete a masszázspisztoly, amit a kínaiak elkezdtek tömegesen kitolni a piacra, így van már belőle fekete, kék, hupilila, erős, gyenge, gagyi, menő, lélekkirázós, zsebbenyúlós és amilyet csak el tudunk képzelni. Mi is próbáltunk már párat a szerkesztőségben, és felemás érzéseket táplálunk a technológiával szemben, de a BlitzWolf első ilyen típusú készüléke egészen bejött. Most kijött a gyártó második variánsa is, ami kicsit drágább, kicsit jobban testreszabható, és alapvetően komolyabb kütyünek néz ki.

Szoftver kedd
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2021.03.23.

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a GoDeal24-től

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24, mint mindig, most is remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

Nyakunkon az újabb Mega Sale a Geekbuyingon
GeekbuyingmasszázspisztolysétapadXiaomi
írta: hajas2021.03.22.

Nyakunkon az újabb Mega Sale a Geekbuyingon

Kütyüáradat és akciók

Elstartolt a Geekbuying legújabb Mega Sale akcióhulláma, vagyis ismét egy rakás kütyü árát mérsékelte a kínai webshop. A fő attrakcióra ugyan még várni kell, de addig is érdemes böngészni a nyitóoldalt, hiszen már most is várnak titeket a kedvezmények. Ahogy azt már megszokhattátok, mindig szerzünk nektek extra kuponokat is, melyeket lentebb találtok meg.

Új akciókkal vár benneteket a Cafago
CafagoEnchenérintésmentes lázmérőLenovotávirányítós autóXiaomi
írta: hajas2021.03.18.

Új akciókkal vár benneteket a Cafago

Kuponok is vannak!

A legújabb Cafago válogatásban ismét új kütyüket hoztam el nektek. A cikkben találtok Xiaomi monitort, Lenovo fülest, Enchen borotvát, RC kisautót, valamint érintésmentes hőmérő és véroxigénszint mérő szettet is. Mindegyik terméket áfa- és vámköltségek nélkül rendelhetitek meg, ráadásul néhányukhoz extra kuponokat is hoztam.

A Proscenic nagyágyúi: M7 és M8 robotporszívók akciója
GeekbuyingProscenicrobotporszívó
írta: hajas2021.03.16.

A Proscenic nagyágyúi: M7 és M8 robotporszívók akciója

Retteghet a Xiaomi?

A Proscenicre egyre nagyobb figyelem irányul, de ez nem is csoda, hiszen olyan árazással és tudással dobálnak piacra háztartási gépeket, hogy leesik tőlük az állunk. A P10-es akkus porszívójuk például 45 000 forint körül mozog, mégis kapott érintőkijelzőt, amit eddig csak a jóval drágább Jimmy JV85 Pronál vagy a Roborock H6-nál láthattunk. Ebben a cikkben a gyártó két legjobb robotporszívóját, az M7-et és az M8-at ismerhetitek meg, amiket most leakcióztak a Geekbuyingnál, ráadásul kuponokat is szereztem hozzájuk, így még olcsóbban rendelhetitek meg őket.

hirdetés