hirdetés

Hírek

Xiaomival felvértezve
GearvitaMi 8 LiteXiaomiXiaomi Mi AirDots Pro

Xiaomival felvértezve

Mi Band 4, Mi 8 Lite, Mi Airdots

írta: Rolla2019.07.24.

A tegnapi Xiaomit mellőző cikkem után most szeretnék azoknak kedveskedni, akik finom fétist éreznek a márka iránt, és igyekeznek minél több cuccukat ettől a gyártótól beszerezni. Ettől függetlenül szeretnék most a legismertebb elektronikai eszközöknél maradni, így aki Xiaomi cipőre, szájvízre, törölközőre vagy arcmaszkra vágyik, annak az előző cikkeket ajánlanám, hiszen most elsősorban telefoné, fülesé és karkötőé a főszerep.

Élet a Xiaomin túl
Cubot X19GearbestOnePlus 7 ProUmidigi A5 Pro

Élet a Xiaomin túl

OnePlus, Umidigi, Ulefone, Cubot

írta: Rolla2019.07.22.

Bár a Xiaomi ott van a legnépszerűbb telefonok között, ez nem azt jelenti, hogy nincs más alternatíva, illetve hogy mindenkinek kötelező ezt vásárolnia. Például a strapatelefonok kedvelőinek élből más márka modelljei közül kell választaniuk, vagy ha valakinek például nem elég a Mi 9 tudása és belső memóriája, akkor érdemes a OnePlus háza táján leselkednie. Természetesen alacsonyabb elvárásokkal már 30 000 forintért is beszerezhettek egy új Umidigi A5 Pro okostelefont, hiszen ahogy az sincs kőbe vésve, hogy kötelező mindenkinek Xiaomit venni, úgy az sem szentírás, hogy telefont csak 100 000 forinttól vehettek.

Bevásárlólista nyaraláshoz
GearvitaQCY T1CSabbat E12XiaomiXiaomi Mi Pad 4

Bevásárlólista nyaraláshoz

Xiaomi Mi Pad 4, fedélzeti kamera és BT fülesek

írta: Rolla2019.07.20.

Ha a nyaralásotok még csak most következik, esetleg már a következőre gyúrtok, akkor nézzétek meg a mai válogatást. Lehetséges, hogy itt megtaláljátok azokat a cuccokat, amiket hiányoltatok az előző kirándulás alkalmával, vagy esetleg egyáltalán nem is gondoltatok rá, hogy mennyire életmentő lehet egy fedélzeti kamera vagy egy vezetéknélküli füles az utazás folyamán.

Amiről senki nem beszél
CafagoNetacporszívóRouterSSDXiaomi

Amiről senki nem beszél

Xiaomi Deerma porszívó és atkairtó

írta: Rolla2019.07.19.

A héten az újdonság és hasznosság terén minden valószínűség szerint a Xiaomi Deerma porszívó és atkairtó nyert. Sokan alulbecsülik a huzatok, kanapék, matracok és párnák takarításának fontosságát, pedig ha többször futnátok bele poratkáról készült kinagyított képekbe, akkor nem lennétek ilyen bátrak. Persze akik allergiában szenvednek, azok kicsit komolyabban átérzik a problémát, ennek ellenére mindenkinek érdemes csekkolni a gépet, akár tünetmentes, akár nem. De lazábbra véve a témát, a porszívó mellett Xiaomi mérleget, routert, Amazfit Bip okosórát és Netac SSD-t is találhattok kedvezményesen.

Szabadban játszani, kicsit másképp
billentyűzetegérGeekbuyingLogitechRazer

Szabadban játszani, kicsit másképp

Gamer cuccok minden mennyiségben

írta: Rolla2019.07.19.

Ha a szabadban játszásról a strand és a park helyett nektek is inkább az open world PC játékok jutnak eszetekbe, esetleg a Mario szérián kívül is megmaradt a billentyűzet-ütögetés iránti szenvedélyetek, akkor nézzétek meg a mai válogatást. Itt megtaláljátok kedvezményesen a legmenőbb Razer egérpadot, rávalónak pedig beszerezhettek egy Logitech egeret is. Ha pedig esetleg a múltkori vesztes meccs következtében "véletlenül" megsérült a billentyűzetetek, akkor mutatok egy jó alternatívát.

Aliexpress kütyü válogatás
AliexpressDínó jelmezfülbevalóJelmezkutya párnapénzlövő pisztoly

Aliexpress kütyü válogatás

Vicces cuccok fillérekért Vol 14.

írta: Rolla2019.07.18.

Ééés ismét Aliexpress, újabb nélkülözhetetlen cuccokkal. Becsapós termékek, hiszen a sorozatban a legtöbb kütyü olyan, amiről nem is gondolnátok, hogy létezik és szükségetek van rá, amíg meg nem látjátok. Ilyen például a fogyasztó varázssíp vagy a sült csirkecomb alakú párna, amivel a legunalmasabb lakást is feldobhatjátok.

Kizárólag a legjobbak
GeekbuyingMi 9TTicwatch E2TronsmartXiaomi

Kizárólag a legjobbak

Ticwatch, Xiaomi, Tronsmart

írta: Rolla2019.07.17.

Végre itt egy oldal, ahol megnézhetitek a legnépszerűbb termékeket. Nem véletlenül kerültek fel pont ezek a listára, hiszen megbízható, jó minőségű és jól beárazott cuccokról beszélünk, így teljesen érthető, hogy miért is nem tűntek el megjelenésük után nem sokkal a süllyesztőben. Itt van például a töretlen sikernek örvendő Tronsmart T6 Plus Bluetooth-os hangszóró és a Ticwatch E2 okosóra, de ha bejön a pop-up kamera, de nem költenétek rá százezret, akkor van rá egy cseles megoldás az Elephone U2 személyében.

Még tart a nyári kiárusítás
BanggoodOnePlus 7 ProRedmi Note 7Xiaomi

Még tart a nyári kiárusítás

Snap up, kuponok, villámakciók

írta: Rolla2019.07.17.

A Banggood nyári kiárusítás utolsó napjait tapossuk, ezért érdemes gyorsnak lennetek. Azért szeretem ezeket az eseményeket, mert az egy lapra néhány odahányt termék helyett itt kategóriákra és akciókra bontva szemezgethetek. Így például megtalálhatom a legnépszerűbb termékeket kuponokkal megtámogatva, vagy ha hiányzik még valami a szabadtéri programokhoz, akkor drónra, hátizsákra, illetve függőágyra is lecsaphatok.

A Négy tigris újra nyitva
autós töltőGearvitaOkosóratv boxXiaomi

A Négy tigris újra nyitva

Xiaomi töltő, N105 okosóra, Amazfit Verge Lite, H96 TV Box

írta: Rolla2019.07.17.

Van itt ma minden a diplomán és a hamis Adidason kívül, persze nem a termékek minőségére gondolok, hanem a változatosságra. Így beszerezhettek például Xiaomi autóstöltőt, ami életmentő lehet egy hosszú úton, illetve ha sportoláshoz és a mindennapokhoz még nem találtátok meg a tökéletes okosórát, akkor itt van rögtön két lehetőség is. Ha pedig a TV pimpelést oldanátok meg okosba, pult alól az is van.

Előbb a munka, aztán a szórakozás
GeekmaxiJimmy JV51Jimmy JW31Kugoo S1robotporszívóXiaomi

Előbb a munka, aztán a szórakozás

Xiaomi takarítógépek és egy kakukktojás

írta: Rolla2019.07.16.

Az élet nem csak játék és mese, bár manapság már nagyban megkönnyíthetitek a takarítást néhány géppel. Érdemes élni ezzel a lehetőséggel, hiszen mint tudjuk, az idő pénz, így ha befektettek például egy jó robotporszívóba, akkor elég hamar meglátszódik a hatása mind a szabadidőtök mennyiségén, mind az idegrendszereteken. Főleg akkor, ha jó áron van a termék, így most olyan cuccokat mutatok, amihez van kupon, így beszerezhetitek olcsóbban az új Consuelát egy Jimmy JV51 vagy egy Xiaomi JW31 személyében. De hogy ne csak állandóan a takarításról legyen szó, zárásként találtok egy Kugoo S1 elektromos roller kupont is.

hirdetés