hirdetés

Hírek

Elhoztuk a DHGate top ajánlatait
DHGatekütyükXiaomi

Elhoztuk a DHGate top ajánlatait

Akcióáradat

írta: hajas2020.08.06.

Ismét elhoztam nektek a DHGate legütősebb ajánlatait, és persze kuponokat is szereztem. Ebben a válogatásban találtok okos ventilátort, mini kompresszort és robotporszívót is. Mindegyik termék az árazás vagy pedig a szállítási mód miatt vám- és áfamentes.

Elhoztuk nektek a TomTop legjobb ajánlatait
DreameHaylouTomtopXiaomiYeelight

Elhoztuk nektek a TomTop legjobb ajánlatait

Top ajánlatok

írta: hajas2020.08.06.

A TomTop webáruházról biztosan sokan hallottatok már, az egyik legnagyobb kínai webshopról van szó. A mai naptól kezdve minden héten össze fogjuk gyűjteni nektek a TomTop legjobb ajánlatait, és persze a kuponokat sem felejtettük el, igyekszünk minél többet beletenni a cikkeinkbe. Ebben a válogatásban okoslámpát, TWS fülhallgatót, okosórát és vezeték nélküli fülhallgatót találtok. Mindegyik termék a szállítási mód vagy az árazás miatt áfa- és vámmentes.

Itt vannak a Gearbest legjobb ajánlatai a hétre
GearbestRoborockTicwatchXiaomiYeelight

Itt vannak a Gearbest legjobb ajánlatai a hétre

Remek kütyük, kedvezményesen

írta: hajas2020.08.06.

Összegyűjtöttem nektek néhány leakciózott kütyüt a Gearbest kínálatából. Ebben a cikkben találtok okosórát, robotporszívót, elemlámpát és okosvillanykörtét is. Mindegyik termék a szállítási mód vagy az árazás miatt áfa- és vámmentes, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt.

Megjelent a Kugoo G2 Pro
elektromos rollerGeekbuyingKugoo

Megjelent a Kugoo G2 Pro

Gyorshajtás

írta: hajas2020.08.03.

Megjelent a Kugoo legújabb elektromos rollere, a G2 Pro, ráadásul már kapható a Geekbuyingon. Eszméletlen teljesítmény és sebesség, masszív kialakítás, nagy hatótáv, nem csak városi használatra. A járművet európai raktárból tudjátok megrendelni, így megússzátok a vámköltségeket, ráadásul két ajándék is jár hozzá.

Windows 10 3000 forint alatt
KeysoffMicrosoftOfficeszoftverWindows

Windows 10 3000 forint alatt

Új webshop a láthatáron

írta: Atika2020.08.03.

Lassú az operációs rendszered? Kapod az értesítéseket, hogy biztonsági kockázatot jelent a régi OS? Akkor itt a lehetőség, hogy frissíts Windows 10-re és kihasználd minden előnyét egy friss rendszernek. A Keysoff.com-on rendkívül jó árakon vásárolhatsz be.

Felmosom a szőnyeget?
ApavlogGeekbuyingrobotporszívóViomi

Felmosom a szőnyeget?

Xiaomi Viomi V3 robotporszívó az Apavlogon

írta: Don Kartács2020.07.31.

Mesterházi Dávid már letesztelte a 360 S6 Prot, amiről videót is készített, viszont egyszerre két porszívót vitt el, a másik a Xiaomi V3 volt. Így adta magát a dolog, hogy mindkettőt ugyanazon helyiségben is kipróbálja, és hasonló feladatokkal kínozza, mint a konkurenst. Lássuk, mire jutott vele.

Itt vannak a DHGate legjobb ajánlatai
70maiDHGateOcleanXiaomi

Itt vannak a DHGate legjobb ajánlatai

Kütyüáradat

írta: hajas2020.07.30.

Elhoztam a DHGate legjobb ajánlatait, és persze a kuponok sem maradhattak ki. Ebben a válogatásban találtok robotporszívót, okos fogkefét és autós kamerát. Mindegyik termék európai raktárból érkezik, így áfa- és vámköltségek nélkül tudjátok őket megrendelni.

Filléres TWS fülesek a banggoodon
BanggoodbluetoothfülhallgatóTWS

Filléres TWS fülesek a banggoodon

Háromtól hétezerig

írta: SonkaMod2020.07.30.

10-15 éve eljutottunk oda, hogy használható fülhallgatókat lehetett venni már párezer forintért, mostanra pedig ott tartunk, hogy a TWS fülhallgatók ára is elképesztő alacsony. Már egyáltalán nem pénzkérdés, hogy valakinek ilyen van-e vagy sem, mert alig drágábbak az olcsó TWS-ek, mint a hasonló tudású vezetékesek. A QCY T1C például csak 3200 forint, tehát nem lehet azzal vádolni, hogy túl drága.

Nyári leárazás a Gearbestnél
GearbestKUUSamebikeViomiXiaomi

Nyári leárazás a Gearbestnél

Akcióáradat

írta: hajas2020.07.29.

Javában zajlik a Gearbest nyári leárazása. Rengeteg kütyüt szerezhettek meg kedvezményekkel. Kiválogattam néhány jó ajánlatot, és néhány kupont is szereztem. A cikkben szereplő termékek az árazás vagy a szállítási mód miatt áfa- és vámmentesek.

Geekbuying kütyüválogatás
GeekbuyingMifoTronsmartXiaomi

Geekbuying kütyüválogatás

Van náluk minden

írta: hajas2020.07.29.

Összeszedtem a Geekbuying legjobb ajánlatait. A válogatásban találtok TWS fülhallgatókat, ventilátort és vezeték nélküli porszívót is. Mindegyik termék európai raktárból érkezik, így néhány nap alatt, áfa- és vámköltségek nélkül rendelhetitek meg a kiszemelt kütyüket.

hirdetés