hirdetés

Hírek

Végre kapható Banggoodon az SJCAM SJ10 Pro
akciókameraBanggoodSJCAM

Végre kapható Banggoodon az SJCAM SJ10 Pro

A GoPro után szabadon

írta: SonkaMod2020.09.22.

Már januárban megírtuk, hogy idén érkezik az SJCAM legújabb akciókamerája, az SJ10 széria, amit két termék képvisel, az Action és a Pro verzió. Az előbbi SJ10X néven is ismert, de viszonylag kevés helyen kapható. A Pro változat elterjedtebb, de ez idáig Banggoodon nem volt listázott a termék. Most szeptember elején jelent meg a webshopban, de drágább volt, mint a hivatalosan ajánlott fogyasztói ára. Most viszont már nem az, sőt, előrendelési akcióba került, így a szemfüles vásárlók most jóval olcsóbban vásárolhatják meg, mint máshol.

Már a Geekbuyingnál is kapható a Dreame V11
Dreame V11Geekbuyingvezeték nélküli porszívó

Már a Geekbuyingnál is kapható a Dreame V11

Remek porszívó, korrekt áron

írta: hajas2020.09.21.

Már a Geekbuyingról is megrendelhetitek a Xiaomi egyik legújabb vezeték nélküli porszívóját, a Dreame V11-et. A korábbi modellekhez képest jelentős fejlődésen ment keresztül a V11, például nőtt a szívóerő és került rá OLED kijelző, ami szerintünk nagyon praktikus. Európai raktárból is megrendelhetitek, áfa- és vámmentesen, ingyenes szállítással, ráadásul egy jó kuponnal csak 91 300 forintba kerül.

Itt az RTX 3000-es GPU sorozat
KeysoffMicrosoftOfficeszoftverWindows

Itt az RTX 3000-es GPU sorozat

Emellé már Windows 10 is dukál

írta: Atika2020.09.21.

Bemutatták a világ leggyorsabb konzumer videókártyáját, az RTX 3090-et, ami hamarosan meg is fog jelenni. Ahhoz viszont, hogy teljes mértékben kihasználhatóvá váljon az ereje, mindenképp szükség lesz a legfrissebb Windowsra. A Windows 10-zel viszont nem csak az új videókártyák teljesítményét lehet kiaknázni, hanem ezzel együtt a legfrissebb operációs rendszer minden előnye is a rendelkezésetekre áll.

Kütyüáradat a Cafago-tól
CafagokütyükXiaomi

Kütyüáradat a Cafago-tól

Itt aztán van minden

írta: hajas2020.09.17.

Igazi vegyes válogatást készítettem a Cafago kínálatából. Hoztam okos lámpát, webkamerát, fitnesz gumikötelet, TWS fülest, elektromos rollert és okos hőmérőt is. Az áfa- és vámköltségektől nem kell tartanotok, hisz a termékek szállítási módja vagy árazása miatt ezeknek búcsút inthettek.

Kugoo szülinap, nyereményjátékkal
elektromos rollerGeekbuyingKugoo

Kugoo szülinap, nyereményjátékkal

Boldog hatodik szülinapot!

írta: hajas2020.09.16.

Hatodik születésnapját ünnepli az egyik legismertebb elektromos rollergyártó, a Kugoo. Számtalan járgányt szerezhettek be kedvezményes áron, ráadásul a Geekbuying egy nyereményjátékkal is készült, ahol az extra kuponok mellett értékes tárgynyereményekre is lecsaphattok.

Szájzuhanyból is kínait érdemes venni
BanggoodDigoosoocasXiaomi

Szájzuhanyból is kínait érdemes venni

Digoo és Soocas kütyük

írta: SonkaMod2020.09.15.

Ha itthon szeretnénk szájzuhanyt vásárolni, akkor vagy jó mélyen a zsebünkbe nyúlunk, vagy pedig valami vérgagyit vásárolunk. Szerencsére Kínából rendelve egészen más a helyzet, egyrészt ott van a Xiaomi Soocas a piacon, akik elég olcsón gyártanak kiváló minőségű termékeket, másrészt meg ott vannak a gyengébb márkák, amik azért sokszor lenyomják a ’hazai’ gagyit. Most két szájzuhanyra is elég jó ajánlat van érvényben, érdemes egyre beruházni, ha még nem volt ilyenünk. A fogorvosok is szokták ajánlani, mert a fogkefével nem jön ki minden dzsuva. Természetesen szájzuhannyal sem, hanem a két eszközt párhuzamosan használni kell, közben a fogselymezést, szájvizezést sem elfelejtve.

Szuper hangszórók, olcsón a Geekbuyingtól
GeekbuyingTronsmartTWS hangszóró

Szuper hangszórók, olcsón a Geekbuyingtól

A verhetetlen Tronsmart

írta: hajas2020.09.14.

Szinte biztos vagyok benne, hogy jól ismeritek a Tronsmartot, rengeteg termékét teszteltük már korábban. Így van ez a mai válogatásban található készülékekkel is, melyekhez most igen jó áron juthattok hozzá. Mivel mindkét kütyü Németországból érkezik hozzátok, így nem kell aggódnotok az áfa- és vámköltségek miatt, ráadásul a szállítás is villámgyors.

Már csak 2660 forint a Windows 10
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows

Már csak 2660 forint a Windows 10

GoDeal24 Őszi vásár

írta: Atika2020.09.14.

A GoDeal24.com rendkívül keresetté vált, az Őszi vásáruk miatt, ugyanis most akár 50% kedvezményt is kaphattok a Microsoft szoftverek árából. Az eddigi akcióknál is jobb árakkal várnak titeket az iskolakezdésre való tekintettel, amiből nem érdemes kimaradni.

A Windowsos tabletek simán kiválthatják az olcsó laptopokat
BanggoodChuwilaptoptablet

A Windowsos tabletek simán kiválthatják az olcsó laptopokat

A Chuwi Hi10 X a hazai ellen

írta: SonkaMod2020.09.10.

A tabletpiacon az Android az egyeduralkodó, hiszen meglehetősen gyenge hardverrel szerelt eszközökön is egészen szépen tud futni, szemben a Microsoft termékével, a Windows-zal. Ezzel nincs is baj, csak éppen sokan szeretnének olyan tabletet vagy olcsó laptopot, amin az ablakos operációs rendszer fut, mivel vannak olyan - például irodai -szoftverek, amik csak ezen mennek normálisan. Nos, azoknak találták ki a Chuwi Hi10 X tabletet, ami Windows-os, és egészen erős ahhoz, hogy ne vágjuk a földhöz, hanem normálisan használjuk. A legjobb pedig az benne, hogy nem kell érte többet fizetni, mint 70 000 forint.

Légtisztítóvásár a Banggoodon
BanggoodlégtisztítóXiaomi

Légtisztítóvásár a Banggoodon

Tiszta levegőt a lakásba!

írta: hajas2020.09.09.

Jó ideje már a Xiaomi is belépett a légtisztítók piacára, igen jelentős "hadsereggel" rendelkezik. A kínai tech óriás készülékei rendkívül népszerűek, hiszen kiváló minőségükről és alacsony árukról ismertek. A Banngoodon most nagyon olcsón szerezhetitek meg otthonotokba álmaitok légtisztítóját, három modellt is hoztam nektek, hogy legyen miből válogatni.

hirdetés