hirdetés

Hírek

archív

UMi Diamond előrendelés – Olcsó, mégis túléli a zuhanásokat?

2016.10.26.

Most dobta piacra az UMi legújabb alsó-középkategóriás készülékét, az UMi Diamond-ot. A Londonra erősen hajazó okostelefonnak 99 dolláros ára ellenére számos ütőlapja van, így nagyon erősen megfontolandó vétel. Lássuk, mit kínál!

archív

Chuwi Vi10 Plus – Win10 és Remix OS táblagép 42.000 forintért

2016.10.23.

Épp a napokban érkezett meg a saját Chuwi Hi10 Pro táblagépem, és bár a teszt még nem jött ki, annyit megoszthatok veletek, hogy érdemes befizetni a Chuwi Win10 és Remix OS alapú eszközeire. A legjobb az ebben, hogy EU raktárból rendelve (azaz áfamentesen) is csak 42.000 forintba kerül.

archív

Doogee F7 előrendelői akció – Combos masina jó áron

2016.09.21.

Igen komoly ajánlattal állt elő a Doogee. A most előrendelhető, új, Doogee F7-es modell ugyanis Helio X20-as chipsettel érkezik, de 200 dollár alatt kapható, nem beszélve a cashback játékukról, melynek keretében akár további 50 dollárt is visszautalnak csak úgy a termék árából.

archív

Cubot Max 30 dolláros előrendelői akció

2016.09.13.

A Cubot Max 6 collos átmérőjű képernyővel rendelkező újdonság nem egy egyszerű eset. Ez a képernyőméret számomra már extrém. Elárulom, hogy lesz róla teszt, de azt még nem tudom, hogyan fogom zsebben hordani. Az előrendelői időszak alatt 30 dolláros kedvezmény érvényesíthető a lenti kupon kóddal. Nettó 35.000 forintért egy nagyon ígéretes hardverrel szerelt készüléket fogok kapni!

archív

Vernee Apollo Lite $99.99-ért, kupon kódok – Csak a szokásos kínaizás

2016.09.07.

A Vernee Apollo Lite most már 100 dolcsiért is elvihető kis szerencsével! A Tomtop új akciójának keretében egyrészt leárazással is elvihető a készülék, másrészt az alábbi kupon kódok felhasználásával is szerezhető kedvezmény, harmadrészt pedig van lehetőség rá, hogy mindössze 100 dolcsidba kerüljön az egész. Az évszázad biznisze lenne.

archív

Blitzwolf BW-F4 bluetooth hangszóró nyereményjáték

2016.08.30.

Újabb Blitzwolf nyereményjáték érkezett! Most a gleam.io oldalon tehetitek meg tétjeiteket, hogy elvihessétek a legújabb bluetooth hangszórójukat. Nem is olyan sokára nálam is lesz teszt róla, de addig is tessék játszani egy király ingyen kütyüért!

archív

10 éves a Banggood – Útmutató a nyereményjátékok használatához

2016.08.14.

Idén is elérkezett a hatalmas kínai webáruház, a Banggood születésnapi nyereményjáték sorozata. A tavalyi alapján idén is elképesztő villámakciókkal találkozhatunk a legdrágább termékekre. Míg tavaly véletlenszerű, de népszerű termékeket (például telefonokat, drága drónokat, táblagépeket, mini PC-ket) áraztak le 1 dollárra néhány darab erejéig, addig idén ez már a vásárlók feladata, hogy kiválasszák a megfelelő termékeket, ...

archív

Umi Max előrendelői akció – Super után Max

2016.08.13.

Az Umi Max bemutatása előtt a laikusoknak mondom, hogy azért a Helio P10 korántsem olyan flegsip killör extreme brutal raw performance chipset, mint azt elmondják a kínaiak, de azért elég korrekt. Na, most, hogy ezt megbeszéltük, máris profibb szemmel vizsgálhatjuk meg az Umi legújabb készülékét, a Super után a Maxot. A hardver nem rossz, és ...

archív

Szavazz a neked tetsző IoT ötletre!

2016.08.04.

Megérkeztek az IoT ötletek, és most a közönségen a sor, hogy eldöntsék, melyik a legkirályabb! Szavazzatok!

archív

Cubot akció és nyereményjáték – Nyerj telefonokat és okoskarkötőt!

2016.08.04.

A TomTop webáruház a promóciós leárazások mellett nyereményjátékot is hirdetett több Cubot termékre. 3 okostelefont és 3 okoskarkötőt lehet nyerni ezúttal, bár szokás szerint ők is elég kínai feltételeket szabtak a dolognak.

hirdetés