hirdetés

Hírek

Windows 10 3000 forint alatt
KeysoffMicrosoftOfficeszoftverWindows

Windows 10 3000 forint alatt

Új webshop a láthatáron

írta: Atika2020.08.03.

Lassú az operációs rendszered? Kapod az értesítéseket, hogy biztonsági kockázatot jelent a régi OS? Akkor itt a lehetőség, hogy frissíts Windows 10-re és kihasználd minden előnyét egy friss rendszernek. A Keysoff.com-on rendkívül jó árakon vásárolhatsz be.

Felmosom a szőnyeget?
ApavlogGeekbuyingrobotporszívóViomi

Felmosom a szőnyeget?

Xiaomi Viomi V3 robotporszívó az Apavlogon

írta: Don Kartács2020.07.31.

Mesterházi Dávid már letesztelte a 360 S6 Prot, amiről videót is készített, viszont egyszerre két porszívót vitt el, a másik a Xiaomi V3 volt. Így adta magát a dolog, hogy mindkettőt ugyanazon helyiségben is kipróbálja, és hasonló feladatokkal kínozza, mint a konkurenst. Lássuk, mire jutott vele.

Itt vannak a DHGate legjobb ajánlatai
70maiDHGateOcleanXiaomi

Itt vannak a DHGate legjobb ajánlatai

Kütyüáradat

írta: hajas2020.07.30.

Elhoztam a DHGate legjobb ajánlatait, és persze a kuponok sem maradhattak ki. Ebben a válogatásban találtok robotporszívót, okos fogkefét és autós kamerát. Mindegyik termék európai raktárból érkezik, így áfa- és vámköltségek nélkül tudjátok őket megrendelni.

Filléres TWS fülesek a banggoodon
BanggoodbluetoothfülhallgatóTWS

Filléres TWS fülesek a banggoodon

Háromtól hétezerig

írta: SonkaMod2020.07.30.

10-15 éve eljutottunk oda, hogy használható fülhallgatókat lehetett venni már párezer forintért, mostanra pedig ott tartunk, hogy a TWS fülhallgatók ára is elképesztő alacsony. Már egyáltalán nem pénzkérdés, hogy valakinek ilyen van-e vagy sem, mert alig drágábbak az olcsó TWS-ek, mint a hasonló tudású vezetékesek. A QCY T1C például csak 3200 forint, tehát nem lehet azzal vádolni, hogy túl drága.

Nyári leárazás a Gearbestnél
GearbestKUUSamebikeViomiXiaomi

Nyári leárazás a Gearbestnél

Akcióáradat

írta: hajas2020.07.29.

Javában zajlik a Gearbest nyári leárazása. Rengeteg kütyüt szerezhettek meg kedvezményekkel. Kiválogattam néhány jó ajánlatot, és néhány kupont is szereztem. A cikkben szereplő termékek az árazás vagy a szállítási mód miatt áfa- és vámmentesek.

Geekbuying kütyüválogatás
GeekbuyingMifoTronsmartXiaomi

Geekbuying kütyüválogatás

Van náluk minden

írta: hajas2020.07.29.

Összeszedtem a Geekbuying legjobb ajánlatait. A válogatásban találtok TWS fülhallgatókat, ventilátort és vezeték nélküli porszívót is. Mindegyik termék európai raktárból érkezik, így néhány nap alatt, áfa- és vámköltségek nélkül rendelhetitek meg a kiszemelt kütyüket.

A nyár legjobb bringalámpái Kínából
Banggoodbiciklibicikli lámpakerékpár

A nyár legjobb bringalámpái Kínából

Olcsóbbak mint idehaza

írta: Don Kartács2020.07.29.

Javában tombol a kánikula, hiszen bőven benne vagyunk már a nyárban. Ilyenkor a pihenésé és a sporté a főszerep, így sokan előveszik a kerékpárt, de az is lehet, hogy a járvány kitörése óta már csak ezzel járnak. Már pedig minden kétkerekűre illik első és hátsó lámpát tenni, így kiszemezgettük a kínálatból a legütősebb ajánlatokat. A vásárlást elősegítendő, minden lenti termékre szereztünk egy 30%-os kupont a BGO129A személyében.

Amazfit Startos okosóra 100 dolcsi alatt
AmazfitGearbestStratosXiaomi

Amazfit Startos okosóra 100 dolcsi alatt

130 USD helyett

írta: SonkaMod2020.07.29.

A jól használható sportórák általában mind 100 dollár felett kaphatók, de végre a Startosra most van egy igazán jó kupon, amivel csak 99,99 dollár. Mivel alapból is mélyrepülésben van az USD, így még jobban járhatunk, ha most vásároljuk meg. Az óra már nem a legújabb technológia, de kellően profi ahhoz, hogy egy amatőr sportoló (akár kocafutó) számára hű társ legyen, ráadásul folyamatosan frissítik újdonságokkal a szoftverét.

Hogyan zuhanyozzunk a nyaralóban?
Banggoodkempingzuhany

Hogyan zuhanyozzunk a nyaralóban?

Kempingzuhanyzó ajánlás egy tapasztalt szabadban tisztálkodótól

írta: SonkaMod2020.07.28.

Rengeteg embernek van valamilyen telke, nyaralóhelye, ahol nehézkes megoldani a fürdést, mert nincsen bekötve a víz. A vadkempingezőkről, kamionosokról nem is beszélve, akiknek szintén nem könnyű a helyzetük ilyen szempontból. Mivel a Balatonfelvidéken sok időt töltök egy szőlőhegyen, ahova nincs bevezetve a víz, így igazi mestere vagyok már a különböző fürdési módoknak, és már majdnem mindent kipróbáltam a témában. Boldogan számolhatok be róla, hogy olyan jó zuhanyzásokat lehet csapni a nap végén, hogy az ember el is feledkezik, hogy a természet lágy ölén van, és nem az otthon kényelmét élvezi.

Gearbest kütyüválogatás, 10 000 forint alatt
GearbestkütyükXiaomi

Gearbest kütyüválogatás, 10 000 forint alatt

Kütyük minden mennyiségben

írta: hajas2020.07.27.

Rengeteg kütyüt hoztam nektek a Gearbest kínálatából, ráadásul mindegyik termék 10 000 forint alatti árcédulát kapott, így nem kell mélyen a pénztárcátokba nyúlnotok, és az alacsony árak miatt az áfa- és vámköltségek miatt sem kell tartanotok.

hirdetés