hirdetés

Hírek

Nagy Roborock akció a Geekmaxinál
GeekmaxiRoborockrobotporszívószáraz-nedves porszívóvezeték nélküli porszívó

Nagy Roborock akció a Geekmaxinál

Köztük 2 nagyszerű újdonsággal

írta: Fekete Norbert2022.03.21.

Úgy tűnik a Geekmaxinál sosem pihennek, folyamatosan jönnek ki jobbnál jobb akciókkal, ezúttal négy Roborock termékhez kaptunk tőlük kuponokat. A Roborock S7-et, vagy a Roborock Dyad-ot már mindenki jól ismerheti, azonban a felsorolásban van két újdonság is, amelyeket néhány nappal ezelőtt mutattak csak be. Ezek nem mások, mint Q7 Max széria két darabja a Q7 Max és a Q7 Max+. Mindegyik terméket EU raktárból, ingyenes szállítással vásárolhatjátok meg, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt. Minden esetben 2 év garancia jár a készülékekhez.

Nagy tavaszi vásár az ADO webshopjában
A20+A20F+adoelektromos kerékpárfolding bike

Nagy tavaszi vásár az ADO webshopjában

Két remek összecsukható kerékpár most különösen jó áron kapható

írta: Fekete Norbert2022.03.20.

Az ADO az egyik legnépszerűbb kínai elektromos kerékpár gyártó, akik most egy nagyszabású tavaszi vásárt szerveztek, melynek keretein belül jelentős kedvezményekkel tudjátok megvásárolni a termékeiket. Az esemény 2022 március 20-án rajtol és március 30-ig tart, és a leárazott járművek mellett minden kiegészítőre 10% kedvezményt adnak. Az összes terméküket EU raktárból tudjátok megrendelni, ingyenes szállítással minden további költségtől mentesen. Az összes bringára 1 év teljeskörű és 10 év váz garanciát biztosítanak. 

Ingyen adnak egy Redmi okosórát a Redmi Note 11 telefonhoz
GshopperOkosóraokostelefonRedmi Note 11redmi watch 2 lite

Ingyen adnak egy Redmi okosórát a Redmi Note 11 telefonhoz

A Gshopper szuper ajánlata nem lehetne jobb

írta: SonkaMod2022.03.18.

A hétvégére egy fantasztikus ajánlattal állt elő a Gshopper ugyanis, aki vásárol tőlük egy Redmi Note 11-es okostelefont, annak ingyen adnak egy Redmi Watch 2 Lite okosórát. Ráadásul a telefon kuponnal még jó áron is van, szóval rendkívül kedvező az akció, hiszen ez az okosóra alapból 20 000 forint körül mozogna, tehát minimum ennyit spórolunk.

Super deals a Geekmaxin, akár 70% kedvezmény
állóporszívóGeekmaxiJimmymagasnyomású mosóRoborockrobotporszívó

Super deals a Geekmaxin, akár 70% kedvezmény

Extra kuponokkal, és remek árakkal várnak titeket

írta: Fekete Norbert2022.03.18.

Szinte még alig múlt el a Valentin-napi, és a tavaszi Special Sale, a Geekmaxi máris minden eddiginél ütősebb akcióba kezdett, amelynek keretében találkozhattok akár 70%-os kedvezményekkel is. Lesznek nyereményjátékok, amin elektromos kerékpárt is nyerhettek, a többi kisebb ajándék mellett, amik szintén nem apró dolgok, hiszen villanyos roller és magasnyomású mosó is van a listában. Egyedi kuponjaink is vannak, amiket minden termékre felhasználhattok, a felhozatal ráadásul most igazán színes, rengeteg kategóriából válogathattok.

A Techage praktikus napelemes kamerája most igen olcsó
Banggoodbiztonsági kameranapelemTechage

A Techage praktikus napelemes kamerája most igen olcsó

Sohalenemmerülős kamera most 50 dollár alatt

írta: Fekete Norbert2022.03.18.

Mára a kültéri kamerák között is elég nagy a választék, sok fajta kapható, a klasszikus CCTV kamera formától kezdve a mozgatható látómezővel rendelkező "Dome" kialakításúig, az egyéb formatervezésekről nem is beszélve. A Techage az első táborhoz tartozik, viszont tudása, nagy készenléti ideje, valamint a hozzá adott napelem kiemeli eme mezőnyből. Ára eddig a fent említett extrák miatt magas volt, most viszont igazán jó áron juthatunk hozzá, szállítással együtt mindössze 17 200 Ft-ba kerül, ebben már az áfa is benne van.

Sokszínű Cafago válogatás erre a hétre
CafagofitneszforrasztófűnyíróláncfűrészMeterk

Sokszínű Cafago válogatás erre a hétre

A hangfelvételtől a fitneszig

írta: Atika2022.03.17.

A Cafago most is küldött nekünk néhány érdekes terméket, amelyek nem csak hasznosak, de jó áron is megkaphatjátok őket. A cikkben felsorolt összes termék német raktárból érkezik, így nagyon gyorsan kézhez kaphatjátok őket, ráadásul az árak már tartalmazzák az áfát is, így extra költségekre sem kell számítanotok.

Topshak rezgőcsiszoló ajánlatok a Tavaszi vásáron
BanggoodbarkácsolásRezgőcsiszolótavaszi vásár 2022topshak

Topshak rezgőcsiszoló ajánlatok a Tavaszi vásáron

Variációk közel egy témára

írta: Fekete Norbert2022.03.16.

A Topshak egy igen gyorsan feltörekvő kínai szerszámmárka, ami valójában a Banggood saját márkája. Már teszteltünk mi is tőlük egy filléres akkus csavarozót, amiben nem csalódtunk. Most a Banggooddal közös Tavaszi vásárunkon  nagyszabású kuponlistával készültünk, amiből nem maradhattak ki a cég rezgőcsiszolói sem. A listát lentebb láthatjátok a kuponkódokkal és a szerszámok jellemzőivel együtt. Mindegyik termék alatt egy link is található, ami közvetlenül a kinézett termékhez vezet. Közös jellemzőjük a jó ár, valalmint a beépített portartály. A termékek cseh raktárból érkeznek, a szállítás ingyenes, így már semmilyen plusz költséggel nem kell számolnunk.

Mensela PW-W1 magasnyomású mosó
Banggoodmagasnyomású mosóMenselatavaszi vásár 2022

Mensela PW-W1 magasnyomású mosó

Olcsón odaverhettek a kosznak

írta: Don Kartács2022.03.16.

Több hordozható mosót is teszteltünk már, egyet a Jimmy, egy másikat pedig a Baseus műhelyéből, és alapvetően tetszettek ezek a megoldások, de ha már a kertben veretem le a cuccot a bringáról, a kocsiról vagy bármiről, akkor úgyis rendelkezésre áll áram. Akkor miért ne használnék egy nagyobb teljesítményű berendezést, mint amilyen a Mensela PW-W1 is? Itthon számtalan magasnyomású mosó kapható, de óriási a kavarodás a műszaki paraméterek között, ezt is ki fogom bogozni. A Mensela PW-W1-ért 38 000 Ft-ot kérnek a RendKinai131  kuponkóddal, ingyenes szállítás mellett, EU raktárból.

Worx és Nasum lombfúvók
Banggoodlombfúvónasumtavaszi vásár 2022worx

Worx és Nasum lombfúvók

Olyasmire is használhatod, amire elsőre nem is gondoltál

írta: Don Kartács2022.03.16.

A lombfúvó egy tipikus ház körüli elektromos berendezés, amit jellemzően az őszhöz társítunk, pedig nemcsak akkor vannak levelek, amiket el kell takarítani. Ha viszont belegondolunk abba, hogy ez egy motor, ami egy csövön keresztül levegőt fúj, máris számtalan másik alkalmazási terület ugrik be. Kocsipucolás, számítógép házának tisztítása, teraszról lefújni a port, és így tovább. Erre mi sem alkalmasabb, mint a Worx Turbine WG957E, amit a RendKinai176  kóddal 30 700 Ft-ért lehet elhozni, de a Nasum kétakus cuccát is választhatjátok, amiért 21 800 Ft-ot kell kicsengetni a RendKinai143  kóddal. Ez utóbbi ráadásul EU raktárból érhető el.

Olcsó láncfűrészek minden mennyiségben
BanggoodDoersuppláncfűrészMenselanasumtavaszi vásár 2022

Olcsó láncfűrészek minden mennyiségben

Brutális a választék az egykezesek között

írta: Don Kartács2022.03.16.

Egy rakat láncfűrészt lehet kapni a Tavaszi Vásárunk keretein belül, a termékekből pedig Gombóc Artúr csokoládé gyűjteményéhez hasonlóan összeállítottunk egy érdekes válogatást, amiben tényleg van minden. Egykezes 4 colos, egykezes 6 colos, dupla akkus, kétkezes, brushless és szénkefés, szinte bármi kapható, amit el lehet képzelni ebben a témában. A termékeket ingyenes szállítással küldik, van amelyik EU raktárból is elérhető, ezt az adott modellnél külön feltüntettük.

hirdetés