hirdetés

Hírek

Még jobb áron kapható a Proscenic Washvac F16 takarítógép
felmosógépGeekbuyingProscenicwashvac f16

Még jobb áron kapható a Proscenic Washvac F16 takarítógép

Már kevesebb, mint 40 000 forintba kerül

írta: Atika2022.12.13.

A Proscenic Washvac F16-ról még novemberben írtunk először, akkor még közel 50 000 forintos áron lehetett megvásárolni ezt a készüléket, azóta azonban eltelt egy hónap és egyre közelebb kerülünk a karácsonyhoz, így az ára azóta jelentőset zuhant. Jelenleg a 76AOEEM kóddal 36 200 Ft-ba kerül, ami azt jelenti, hogy több, mint 10 000 forinttal lett olcsóbb egy hónap alatt. A gépet EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett.

A Hekka még karácsony előtt sem nyugszik
3D nyomtatóállóporszívóartilleryfényprojektorHekka

A Hekka még karácsony előtt sem nyugszik

3 EU raktáras ajánlat érkezett tőlük

írta: Atika2022.12.13.

A Hekka még karácsony előtt is szorgalmasan akciózza le a termékeket, most egy 3D nyomtató, egy száraz-nedves állóporszívó és egy hóesést imitáló fényprojektor esett áldozatául az árcsökkentésnek. Mivel mindhárom termék EU raktárból érkezik, így még nagy esély van rá, hogy karácsony előtt megérkeznek, így akár ajándékként is vásárolhattok belőlük.

A BlitzWill lámpák is remek akcióban, EU raktárról
BanggoodBlitzwillEU raktár fesztivál 2022lámpaokosotthonvilágítás

A BlitzWill lámpák is remek akcióban, EU raktárról

Többféle típus is kapható

írta: SonkaMod2022.12.09.

A BlitzWolf egy ideje már BlitzWill néven dobja piacra a különböző okosvilágításait, amikből fel is gyűlt pár, az EU raktár fesztiválon pedig ezek egy-egy egyedi kuponnal, jó áron megvásárolhatók. Van többféle mennyezeti lámpa, LED-es "neoncsík" és Ambilight jellegű LED szalag is. Az összes EU raktárból érkezik, gyors szállítással és jutányos áron.

Már 11 000-ért is adnak ANC-s Tronsmart fejhallgatót
ANCApollo Q10 ANCEU raktár fesztivál 2022GeekbuyingTronsmart

Már 11 000-ért is adnak ANC-s Tronsmart fejhallgatót

A legolcsóbb zajszűrős a piacon?

írta: Don Kartács2022.12.08.

Már rég túl vagyunk a Tronsmart Apollo Q10 tesztjén, és akkor magvas módon megállapítottuk, hogy ez volt a legolcsóbb zajszűrős fejhallgató a piacon. Ez azóta sem változott sokat, és a szokásos Tronsmart erényeket - megbízható, olcsó, viszonylag jó minőségű, hosszú az üzemideje stb. - is magán viseli. Ebből a legfontosabb talán az alacsony ár, ami 10 800 Ft-ot jelent az NNNRENDELJKINAITA01  kóddal, a szállítás pedig hazai raktárból ingyenes.

Belépőszintű tablet az N-one-tól
EU raktár fesztivál 2022Geekbuyingn-one npadtáblagéptablet

Belépőszintű tablet az N-one-tól

Kiváló ajándék a technológiával ismerkedőknek

írta: Atika2022.12.08.

Legyen szó akár idősekről, akár gyerekekről, ha valaki kimarad a technológiai fejlődésből, azt nagyon gyorsan jelentős hátrányok érhetik rohamosan fejlődő világunkban. Mindent digitalizálnak, ami azért is jó, mert lassan már postára vagy a kormányablakba sem kell elmennetek ügyeket intézni, de ehhez kelleni fog egy eszköz, amin meg tudjátok oldani ezeket a dolgokat otthonról. Az N-one Npad Air a tökéletes belépőszintű kütyü, ha csak ügyintézni akartok vagy videókat nézegetni, hiszen csak 39 800 Ft-ba kerül az NNNRendeljkinaitNPAD  kuponkóddal.

Olcsó Xmund XD-WB2 edzőpadon készülhet a beach body
11.11 (2022)BanggoodedzőpoadEU raktár fesztivál 2022Xmund

Olcsó Xmund XD-WB2 edzőpadon készülhet a beach body

Súlyzós edzéshez tökéletes

írta: Don Kartács2022.12.08.

Jelenleg is végez a RendeljKínait csapata közül néhány tag edzéseket, és hát súlyzózni nem olyan egyszerű a hagyományos bútorokon. Például fekve nyomni vagy csak simán lerakni a lábadat egy kanapén eléggé kényelmetlen, de a fellépős gyakorlatok sem tesznek jót a huzatnak. Szerencsére ezek a feladatok egyszerűen kiválthatók egy edzőpaddal, és ebben a témában az Xmund XD-WB2 az egyik legolcsóbb. A RendKinai412  kuponkóddal 11 900 Ft-ot kérnek érte, miközben a cucc EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

Rengeteg Tronsmart hangszóró egy helyen
Bang miniEU raktár fesztivál 2022Force XGeekbuyingTronsmartTronsmart Groove 2

Rengeteg Tronsmart hangszóró egy helyen

Természetesen mindegyiket olcsóbban vihetitek haza vagy adhatjátok ajándékba

írta: Don Kartács2022.12.08.

A listára 4 különböző Tronsmart hangszóró is felkerült, egyszerűen azért, mert mindegyik remek termék. Ezeket mind teszteltük, érdemes a cikkeinket átpörgetni ebben a témában. Közös jellemzőjük, hogy mindegyikhez van kupon, hogy az összes EU raktárból érkezik - vagyis megérkezik karácsonyig -, illetve hogy a szállításuk is ingyenes. Így ha kell egy mentőötlet ajándékozáshoz, vagy csak magatoknak veszitek, akkor nincs más hátra, mint bedobni a kosárba.

KTC monitorok az EU raktár fesztiválon
EU raktár fesztivál 2022Geekbuyinghajlított képernyőKTCmonitor

KTC monitorok az EU raktár fesztiválon

Majd az összes KTC monitor akciósan vihető

írta: Atika2022.12.08.

A KTC egy feltörekvő márka, sokféle gamer monitort gyártanak, már teszteltünk is kettőt ezek közül. Most a H27T22 és a H27S17 mellett a 42 colos, 4K-s, OLED monitorjukhoz is hoztunk nektek kupont az EU raktár fesztivál idejére, így nagyon jó áron szerezhetitek be ezeket a megjelenítőket. Mind magyar raktárból érhető el, a szállítás ingyenes, és mivel már az országban vannak, így biztosan elkerültök mindenféle extra költséget.

A mindennél izmosabb Tronsmart Force Max is olcsóbb lett
Bluetooth hangszóróEU raktár fesztivál 2022Force MaxGeekbuyingTronsmart

A mindennél izmosabb Tronsmart Force Max is olcsóbb lett

Karácsonyra táskarádiót

írta: Don Kartács2022.12.08.

Ha gigahangszóró, akkor Tronsmart Force Max. Ez egy 80 W-os szörnyeteg, ami mindent kibír, agyonüthetetlen, brutálisan szól és hosszú az üzemideje, vagyis tipikus Tronsmart cucc. Teszteltük is, szóval nem kell zsákbamacskát vennetek. Nem kifejezetten drága a hangláda, az NNNRendeljkinait50  kuponkóddal 31 300 Ft-ot kérnek, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

A BlitzWolf.Shopból még minden megérkezik karácsonyig
BlitzWolfBlitzwolf.shopEU raktár fesztivál 2022hazai

A BlitzWolf.Shopból még minden megérkezik karácsonyig

Hazai üzletből, erőteljesen leárazva

írta: Don Kartács2022.12.08.

A karácsonyi ajándékvásárlásra későn eszmélők utolsó mentsvára az EU raktárak vagy a hazai webshopok. Utóbbi halmaznak az egyik kiválósága a BlitzWolf.Shop, ami évek óta megbízhatóan szolgálja ki vásárlóit a méltán híres kínai márka termékeivel. Ám nemcsak ezzel, hanem sok más ismert névvel is találkozhattok kínálatukban, de persze nem ez a lényeg az ünnepekkor, hanem az akár 60%-ot is elérő kedvezmények, amiket a cikkben szereplő táblázatban láthattok, a kódok december 8 és 12-e között élnek. Természetesen a BlitzWolf.Shop esetében a hazai vásárlás minden előnyét - itthoni számla, garancia, magyarnyelvű ügyfélszolgálat - a továbbiakban is élvezhetitek, a futár pedig 2 nap alatt a "lábtörlőtökre" teszi a csomagot.

hirdetés