hirdetés

Ezek a Xiaomi telefonok jönnek idén

hír
Ezek a Xiaomi telefonok jönnek idén 1
írta: hajas
2020-04-01

Még csak április van, de már igazi nagyágyúkat dobott piacra a Xiaomi. Ott van például a Mi 10 vagy a Redmi 9 széria, igazi ár-érték bajnokok. Persze nem dőlhetnek hátra a kínaiak, hiszen hosszú még az év. Összegyűjtöttem nektek, hogy szeptemberig milyen új telefonok várhatóak a kínai óriástól.

Május:

Mi 10T és Mi 10T Pro: A Redmi K30 és K30 Pro európai alternatívái, ezeket közvetlenül a felső kategória alá lövik be. Az előző generáció a Mi 9T/9T Pro volt egyedi pop-up kamerával és erős hardverrel,  nagyjából most is erre számíthattok .

Redmi 9, Redmi 9A: A belépőkategóriás Redmi 8 és 8A utódai lesznek, a Redmi 9 hátuljára egy kiszivárgott kép alapján 4 kamera fog kerülni. A kijelző felbontása nem valószínű, hogy nagyobb lesz, marad a HD, így viszont alacsonyan tudják tartani az árakat.

Június:

Mi CC10 és Mi CC10 Pro: A Mi CC9 frissítéseként érkeznek, erősebb hardverrel és jobb kamerával. A hírek szerint Snapdragon 735, 6 GB RAM és 128 GB-s tárhely kerül a sima változatba, a Pro-ról egyelőre nincs infó.

Július:

Mi A4 és Mi A4 XL: Ilyen néven kerülnének forgalomba CC10 és a CC10 Pro több piacon, várhatóan nálunk is, melyek a Mi A3 utódai lesznek. A mobilok, ahogy az A szériánál megszokhattuk, nem MIUI felülettel debütálhatnak, sima Android One rendszert kapnak. Nem is lenne értelme ezen változtatniuk, hiszen sokan éppen ezért veszik az A modelleket.

Augusztus:

MIX 4: az 5G-s lapkakészlettel felszerelt mobil, továbbfejlesztett kamerával, erősebb procival veszi át a trónt a MIX 3-tól. Bár korábban arról lehetett olvasni, hogy nem lesz új széria, most mégis úgy tűnik, hogy előásták az ötletet, és befejezik a telefont.

MIX Zero: Nagyon keveset lehet tudni róla, semmilyen kép nem szivárgott még ki a telefonról. A hírek szerint ő is egy koncepció készülék, amin várhatóan nem lesznek gombok, és hajlítható kijelzővel jelenhet meg, valószínűleg a MIX Alpha alapjaira épül majd.

Szeptember:

Mi 10S: Alig gördültek le az első Mi 10 telefonok a gyártósorról, mégis már a továbbfejlesztett változatról bukkantak fel hírek. Új kijelző és továbbfejlesztett töltéstechnológia érkezhet a Mi 10S-be.

Poco F2: A régóta várt Poco F2 várhatóan szeptemberben jelenik meg nagy testvérével, a Poco F2 Pro-val együtt. A telefon gyakorlatilag egy Redmi K30 Pro, csak más néven kerül forgalomba, várhatóan az indiai piacon.

Redmi X10: Egy új, prémium kategóriás Redmi készülék is várható, a Redmi Note 9-nél erősebb hardverrel és jobb kamerával. 4G-s és 5G-s változatban kerül majd a piacra, utóbbi valamivel drágább lesz, de pontos árat nem lehet tudni.

Forrás: India Today

hirdetés