hirdetés

Itt a legújabb Mi 9T Pro

Ha ki akartok tűnni a tömegből

hír
Itt a legújabb Mi 9T Pro 1
írta: Rolla
2019-08-23

Ha szeretitek azokat a dolgokat, amik feltűnőek és egyediek, akkor ez a cikk nektek szól. A mai első előadó a legújabb Xiaomi Mi 9T Pro, ami a K20 Pro globálosított verziója, így már mindenhol zökkenőmentesen használhatjátok a mobilnetet vele. A Mi 9T-hez képest kicsit feltúrbózták, de a legnagyobb varázsa még mindig a pop-up kamerában rejlik. És hogy még egy újdonságot is lássunk a mai nap, mutatok egy mini PC-t, ami végre nem egy lapos fekete téglatest.

4000 mAh-s aksi szolgáltatja a szükséges feszkót, és a Mi 9T-vel ellentétben itt nem 18, hanem 27 W-os gyorstöltés jár, ami a gyártó ígérete alapján elég szép számokat fog hozni: 30 perc alatt 58%-ra, 74 perc alatt pedig maxra pumpálhatjátok fel a telepet.

A különlegességek között találtok továbbá kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasót, NFC-t, Bluetooth 5.0-t, Game Turbo 2.0-t és régimódi romantikusok számára jack csatlakozót.

Jelenleg előrendelési státuszban van, de ha szeretnétek rá lecsapni, akkor a 6/64 GB-os változatot a 64XM9TPro kóddal 127 000 forintért, a 6/128-asat pedig 132 000 forintért rendelhetitek meg a 128XM9TPro kóddal. Ebben az árban már benne van a nagy valószínűséggel áfa- és vámmentes EU Priority Line szállítási mód költsége is.

Acute Angle mini PC

Ha tényleg csak hétköznapi használatra szeretnétek minél olcsóbban beszerezni egy számítógépet, akkor nézzetek körül a mini PC-k között, ha pedig a külső és egyediség is számít, akkor repüljetek rá erre. És hogy mit is értek hétköznapi használat alatt? Internetezésre, szövegszerkesztésre, esetleg filmnézésre tökéletes választás ennyi pénzért, tipikus egyetemista és meg nem értett író alapfelszerelés. 8 GB RAM és 128 GB SSD áll ehhez a rendelkezésetekre. A felület ismerős lesz, Windows 10 fut rajta.

Ha megérkezett, akkor kizárólag egy monitorra van szükségetek, és már használhatjátok is. Árát tekintve jóval barátságosabb bármelyik laptopnál, a AngleB4PC kóddal 43 000 forintba kerül, ráaádsul ebben már az EU Priority Line szállítási díja is benne van.

hirdetés