hirdetés

Hírek

Féláron vihetők Ecovacs és Lenovo robotporszívók
ECOVACS DEEBOTGearbestLenovorobotporszívó
írta: SonkaMod2020.07.01.

Féláron vihetők Ecovacs és Lenovo robotporszívók

Egy apró kis trükkel féláron vihetők robotporszívók, amikre ugyan drága a szállítás, de még így is megérősek. Érdemes összefogni a szomszéddal, hogy lehessen egybe rendelni kettőt, és akkor a magas szállítási költség is feleződik. Kár lenne kihagyni, mert már egy jó sima porszívót sem lehet kapni ennyiért.

Betör a középkategóriába a Oneplus
nordOnePluspresale
írta: SonkaMod2020.07.01.

Betör a középkategóriába a Oneplus

A mai napon, egész pontosan magyar idő szerint délelőtt 11 órakor indul el az első előrendelési hulláma a Oneplus Nord okostelefonnak, ami a gyártó első nem felsőkategóriás készüléke lesz. A presale csak limitált mennyiségre él, de aki ma lemarad, az még július 8-án és 15-én is be tudja rendelni. Az egész vételárat egyelőre nem kell befizetni, csak egy jelképes előrendelési díjat, amiért cserébe exkluzív cuccokban részesülhetünk.

Akciós Meidong hangszórók Aliról
AliexpressBluetooth hangszóróMeidong
írta: SonkaMod2020.06.30.

Akciós Meidong hangszórók Aliról

Bluetooth hangszórókból néha gyöngyszemekre lehet bukkanni, de azért van olyan is, mikor nem szól jól valami, pedig márkás. A GGMM termékeit nagyon tudjuk ajánlani, mert baromi jó ár/érték aránnyal bírnak. A Tronsmart T6 szintén nagyon jó hangszóró. De vajon milyen lehet egy Aliról rendelt Meidong? Igen, ez egy noname márka, amit még mi sem hallottunk, de most elég jó akcióban vannak. Ha tűrhető a hangjuk, akkor remek fogást lehet csinálni velük.

Itt a Facebook sötét mód!
Facebooksötét mód
írta: hajas2020.06.30.

Itt a Facebook sötét mód!

Hosszú várakozás után végre a Facebook appra is megérkezett a szemkímélő dark mode, azaz a sötét mód. Érdekes, hogy a vállalat többi platformja, mint például a Messenger, a WhatsApp vagy az Instagram már rég megkapta a funkciót.

Érkezik a csúcskategóriás Xiaomi Master TV
Master TVXiaomi
írta: SonkaMod2020.06.30.

Érkezik a csúcskategóriás Xiaomi Master TV

Már pár TV-t piacra dobott a Xiaomi, de azok általában közép- és belépőkategóriás modellek voltak. Bár már a Mi TV 4S is elég menő volt, amit most fognak megmutatni, az jóval modernebb lesz. Július 2-án lesz a bemutató, így már nem kell sokat várakoznunk a hivatalos specifikációkra. Két dolog szinte biztosan várható: Egyik, hogy nem az olcsóságáról fog híressé válni, a másik, hogy ízig-vérig high-tech kütyü lesz.

(Ne) vegyünk házat Aliról!
AliexpressKonténerház
írta: SonkaMod2020.06.29.

(Ne) vegyünk házat Aliról!

Már rengeteg olyan hirdetést láttunk Alin, amit ép ésszel nem lehet felfogni. Ami létezik, azt általában meg is lehet rendelni. Legyen szó Coffin dance figurákról vagy esetleg egy komplett konténerházról. Persze az utóbbi azért rengeteg kérdést felvet, hiszen irreálisan alacsony áron ajánlgatják a jobbnál jobb vityillókat, és nyilvánvalóan abban a formában nem igazak a hirdetések, ahogy látjuk őket elsőre, de mégis piszkálják az ember csőrét.

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (06.29)
BanggoodGearbestGeekbuyingkuponnapi kupon
írta: hajas2020.06.29.

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (06.29)

Mindenki szeret spórolni egy kicsit, aminek legjobb módja, ha kuponokkal bombázzuk meg az árakat, így sokszor igen nagy kedvezménnyel szerezhetünk meg menő termékeket Kínából. Hogy segítsünk ebben, összegyűjtöttük a mai nap legnagyobb kedvezményt adó kódjait, használjátok őket bátran! Ha olyan termékre keresnétek kupont, ami nincs a lenti listában, használjátok a Kuponkeresőnket, vagy nézzetek szét a Facebook csoportunkban.

Előrendelhető az Elephone PX Pro
BanggoodElephoneokostelefonPX Pro
írta: SonkaMod2020.06.29.

Előrendelhető az Elephone PX Pro

Ugyan csak július végén kerül forgalomba az Elephone PX Pro, a Banggoodon viszont már előrendelhető, és így több mint 12 000 forinttal olcsóbb, mint a későbbiekben lesz. De vajon mennyire lesz kelendő a telefon a normál, 60 ezer forintos árával? Ez jó kérdés, mert ez a mezőny nagyon telített, nagyon sok jó telefon kapható ennyiért, de a PX Pro is ígéretes. Az előrendelési árcédula viszont kedvező lett, körülbelül 47 000 forintba kerül.

Itt a budget kategória új királya – Ulefone Note 8P
BanggoodokostelefonUlefone
írta: Atika2020.06.29.

Itt a budget kategória új királya – Ulefone Note 8P

Az Ulefone mindig is a budget kategória királya volt, most viszont olyan alacsonyra szálltak, amennyire még korábban soha. Az Ulefone Note 8P egy rendkívül csekély teljesítménnyel bíró, de annál érdekesebb készülék, ugyanis alig kerül többe 20 000 forintnál. Ennyiért a 2017-es Nokia 3310-es telefont lehet beszerezni itthon, ami tényleg csak telefonálásra alkalmas.

Olcsó Oneplus okostévét mutattak be
OnePlusTV
írta: SonkaMod2020.06.29.

Olcsó Oneplus okostévét mutattak be

A tavalyi évben Indiában belépett a OnePlus a tévés piacra két igen drága eszközzel, a Q1-gyel és a Q1 Pro-val. ezeknek az ára 1000 dollártól kezdődött, de most bejelentették, hogy ennél olcsóbb modelleket is bevezetnek. Egyelőre Indiában indul el a forgalmazás július 2-án, és lehet, hogy számunkra sosem lesz könnyen beszerezhető.

hirdetés