hirdetés

100 ezer Ft alatt rendelhető a Xiaomi-féle Fengmi projektor

hír
100 ezer Ft alatt rendelhető a Xiaomi-féle Fengmi projektor 1
írta: SonkaMod
2021-07-21

A Fengmi (más néven Formovie vagy Wemax) egy olyan projektorokat gyártó kínai vállalat, amit a Xiaomi és az Appotronics közösen alapított. Tehát maga a Fengmi nem egy Xiaomi almárka, de egy leányvállalat, amiben ugyanúgy benne van egy másik neves brand. Nem aprózza el a cég a termékeit, egytől-egyik csúcsminőségű technikák, amikből van a megfizethető kategóriától az egészen drágáig. A legolcsóbb termékük a kocka alakú Dice, amit nagyon jó áron lehet rendelni Banggoodról, így az most már bőven 100 000 forint alatt beszerezhető.

A tápon kívül nem is biztos, hogy sok mindent használni fogunk rajta, hiszen beépített hangszórókkal rendelkezik, Dolby Audio és DTS HD támogatással, valamint elérhető az eszközön az Android TV rendszer. Így gyakorlatilag egy komplett TV boksz van a vetítőben, Amlogic T968-H processzorral, 2 GB memóriával és 16 GB háttértárolóval. A Google Play áruháznak köszönhetően az összes fontosabb appot, streaming szolgáltatást, Kodit és egyebeket is letölthetjük rá.

Bluetooth-os távvezérlő jár a kütyühöz, amin dedikált gomb van a Google asszisztensnek, ezt megnyomva a beszédünkkel is vezérelhetjük a rendszert.

Egy ilyen minőségi vetítő, komplett Android TV rendszerrel nagyon nem olcsó. A Fengmi sem adja gombokért, na de az itthoni árakhoz képest brutálisan jó vétel. Jellemzően 120-130 ezer forint körül lehet megrendelni. A Banggoodon most elérhető rá egy extra kupon, a BGAFMDM kóddal az ára mindössze 92 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., Csehországból érkezik és nem kell plusz költségekkel sem számolni. Ez durván alacsony ár ezért a vetítőért, még a végén a szerkesztőségünk is rendel egyet.

hirdetés