hirdetés

Extrém jó áron rendelhető a Xiaomi Air Purifier F1 légtisztító

hír
Extrém jó áron rendelhető a Xiaomi Air Purifier F1 légtisztító 1
írta: SonkaMod
2021-07-20

Épp a tegnapi napon írtuk meg, hogy az Air Purifier 3C légtisztítót mennyire jutányos áron kínálja a Banggood, erre megjelent egy hasonlóan jó ajánlat az F1-re is, ami egy erősebb modell. Aki nagyobb területre használná, fontos neki a hatékonyabb vírusszűrés, az válassza ezt a modellt, hiszen most olyan brutálisan alacsony áron vásárolható, hogy nagy hiba lenne kihagyni.

Az F1-be zöld színű Xiaomi filter került, ami a formaldehid elnevezésű, ami nem azt jelenti, hogy ezt az anyagot tartalmazza, hanem hogy ezt szűri nagyon hatékonyan. Ezért is jobb, mint a hármas verzió, mert a zöld filter egy kicsivel több szennyeződést tud megfogni.

Az Air Purifier F1 ára a megjelenésekor abszolút elszállt, Aliexpressen a mai napig 80-90 000 forint körül árulják őket, de azért annyit nem ér meg, hiszen a 3C nem sokkal gyengébb, és nagyon alacsony áron megvásárolható. A Banggoodon szerencsére sokkal reálisabban látják a dolgot, és onnan már megfizethető a gép, sőt, a BG57639f kuponkóddal nagyon olcsónak mondható, mindössze 35 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Hab a tortán, hogy EU raktárból küldi a Banggood, teljesen áfamentesen és ingyenes szállítással.

Frissítés: A BGHU0755 kuponkóddal még olcsóbb, már 32 400 Ft-ért rendelhető!

hirdetés