hirdetés

2800 forint a Windows 10

Indul a Halloween Sale a KeysOffon

hír
2800 forint a Windows 10 1
írta: Atika
2020-10-20

A KeysOff.com-on elkezdődött az őszi akciósorozat, amit a 2020-as Halloween Sale nyit meg. Akár 58%-ot is lefaraghattok néhány kiváló szoftver árából, ha kihasználjátok ezt a csodálatos időszakot a bevásárlásra.

Minden egyebet 55%-kal olcsóbban kaptok

Az idei Halloween alkalmával a KeysOff.com mindenkit boldoggá akar tenni, ezért a 2020-as Halloween Sale alkalmával minden eddig fel nem sorolt szoftverre 55% kedvezményt kaphattok a BH55 kuponkód felhasználásával.

Még többet szeretnél spórolni?

Cwalletco egy a legtöbb fizetési platformhoz képest is rendkívül biztonságosnak tartott megoldás. Ez a rendszer több fizetési módot foglal magába, mint a PayPal vagy bankkártyás lehetőségek. Ha a Cwalletco-n keresztül vásároljátok meg a fent említett termékeket további 3% kedvezményt kaptok az amúgy is alacsony árból. Kattintsatok és válasszátok ki a nektek tetsző fizetési módot.

Kérdésed van? Segítségre van szükséged?

Vedd fel a kapcsolatot velük vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írj egy emailt a [email protected] email címre vagy használd az élő chat lehetőséget, ha bármilyen kérdésed van és a Keysoff ügyfélszolgálata készséggel válaszol neked.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Keysofftól függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Keysoff oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Keysoff és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Keysoff oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés