hirdetés

Hírek

Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó  – Könnyed upgrade és áresés
írta: Don Kartács2020.04.04.

Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó – Könnyed upgrade és áresés

Megjelent a Roborock S6 Pure, ami a sima S6 fejlesztett verziója, amit felütöttek néhány funkcióval, igaz ezeket nagyítóval kellett megkeresnem. És ez nem is lenne önmagában érdekes, ha nem lenne olcsóbb az ára, mint az S6-nak. Azért még itt sem túl nagy a különbség, de sok kicsi sokra megy.

Üssük el az időt egy kis gaminggel vol.2
#maradjotthong2agaming
írta: Atika2020.04.04.

Üssük el az időt egy kis gaminggel vol.2

Családi- és partijátékok

Mivel szinte mindenki az otthon melegét élvezi mostanában, kell egy kis kikapcsolódás, mielőtt egymás agyára mennétek. Az előző cikkemben főleg csak egyedül játszható játékokat ajánlottam, itt az ideje, hogy olyanokat is mutassak, amikkel egymással karöltve vagy egymás ellen tudtok küzdeni.

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (04.03)
BanggoodGearbestGeekbuyingkuponnapi kupon
írta: hajas2020.04.03.

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (04.03)

Mindenki szeret spórolni egy kicsit, aminek legjobb módja, ha kuponokkal bombázzuk meg az árakat, így sokszor igen nagy kedvezménnyel szerezhetünk meg menő termékeket Kínából. Hogy segítsünk ebben, összegyűjtöttük a mai nap legnagyobb kedvezményt adó kódjait, használjátok őket bátran! Ha olyan termékre keresnétek kupont, ami nincs a lenti listában, használjátok a Kuponkeresőnket, vagy nézzetek szét a Facebook csoportunkban.

Xiaomi őrület a Geekbuyingnál
GeekbuyingXiaomi
írta: hajas2020.04.03.

Xiaomi őrület a Geekbuyingnál

Ők sem maradnak ki

Ahogyan arról már beszámoltunk, a Banggood és a Gearbest is Mi Fan Fesztivált tartanak, és most a Geekbuying is beállt a sorba. A kuponok természetesen itt sem maradhatnak ki, és még egy nyereményjátékban is részt vehettek, ahol akár egy Mi 10-et nyerhettek!

Puppyoo porszívók újratöltve
írta: Don Kartács2020.04.03.

Puppyoo porszívók újratöltve

Két vélemény jobb, mint egy

Nagyjából fél éve írtunk a Puppyoo termékeiről, amelyeket a Xiaomi Jimmy állóporszívók konkurensének szántak, némileg nyomott áron. Nem arattak osztatlan sikert, de nem is voltak rosszak, mondtuk mi. Na de mit mond rá Mesterházi Dávid az Apavlog csatorna házigazdája?

144 megapixeles kamerán dolgozik a Xiaomi
kameraokostelefonXiaomi
írta: hajas2020.04.03.

144 megapixeles kamerán dolgozik a Xiaomi

A Xiaomi az elsők között volt, aki 48 megapixeles kamerával ellátott mobilt mutatott be, ez volt a Redmi Note 7. Nem sokkal később jött a Redmi Note 8 Pro, amibe már 64 megapixeles szenzort szereltek, majd a 108 MP-s kamerával ellátott Mi Note 10 is megmutatta kamerás tudását. Eszük ágában sincs ezen a szinten leragadni, a pletykák szerint 144 megapixeles szenzort pakolnak következő telefonjukba.

Mi Fan Fesztivál, Banggood módra
BanggoodkütyükXiaomi
írta: hajas2020.04.02.

Mi Fan Fesztivál, Banggood módra

Xiaomi cuccok, akciósan

Folytatódik a Banggood tavaszi akciósorozata, és most a Gearbesthez hasonlóan, ők is Xiaomi termék árait csökkentették jelentősen. Telefonok, fülhallgatók, porszívók és rengeteg más kütyüt szerezhettek be kedvezményesen. Összegyűjtöttem nektek pár megérős ajánlatot.

Ég veled, Vezérlőpult!
VezérlőpultWindows
írta: hajas2020.04.02.

Ég veled, Vezérlőpult!

Az 1987-es Windows 2.0 óta jelen van a rendszer alapbeállításait tartalmazó Vezérlőpult, ami az évek alatt sokat változott. Utódja, a Gépház már a Windows 8-ban megjelent, a Windows 10-ben pedig tovább finomították. Most úgy tűnik, hogy nemsokára végleg nyugdíjazzák a régi, jól bevált panelt.

Megjönnek mostanában a kínai csomagok?
kínakoronavírusszállítás
írta: molcsa2020.04.02.

Megjönnek mostanában a kínai csomagok?

Utánajártunk a logisztikai állapotoknak

Látjuk a különböző felületeinken, hogy sokatokat foglalkoztat a kérdés, hogy a vírus miatt vajon lehet-e Kínából rendelni mostanság, vagy hónapokra a postai süllyesztőbe kerül a csomagotok. Ezt a témát járjuk most egy kicsit körbe, hogy tisztább legyen a kép.

Lőjünk szét hajókat a karantén  idején
#maradjotthongamingwargamingworld of warships
írta: SonkaMod2020.04.02.

Lőjünk szét hajókat a karantén idején

World of Warships az unalom ellen

Már megjelent pár cikkünk, amit a karantén ihletett, de egyelőre én kimaradtam belőle, mert kevéssé éreztem a #stayhome hatásait. Alapvetően napi minimum 8 órát tolom a melót, és rendszeresen járok futni is, így csak most csapott meg a bezártság szele. Már érzem én is, hogy kicsit több az időm, így leporoltam pár régen játszott játékot, amiket most újra lehet tolni napi egy órácskát.

hirdetés