hirdetés

Nyakunkon az újabb Mega Sale a Geekbuyingon

Kütyüáradat és akciók

hír
Nyakunkon az újabb Mega Sale a Geekbuyingon 1
írta: hajas
2021-03-22

Elstartolt a Geekbuying legújabb Mega Sale akcióhulláma, vagyis ismét egy rakás kütyü árát mérsékelte a kínai webshop. A fő attrakcióra ugyan még várni kell, de addig is érdemes böngészni a nyitóoldalt, hiszen már most is várnak titeket a kedvezmények. Ahogy azt már megszokhattátok, mindig szerzünk nektek extra kuponokat is, melyeket lentebb találtok meg.

SK-328 masszázspisztoly

Az SK-328 névre keresztelt masszázspisztolyt még január végén próbáltuk ki, itt olvashattok a róla készült tesztünket. Elsősorban sportolók számára ajánlott, de a sok ülőmunka után is jól esik egy masszázs. Ez a kütyü az ütögető masszírozást imitálja, aminek intenzitása állítható. Négy különböző fejet találtok a dobozban, így különböző izomcsoportokat is átdolgozhattok a segítségével. Beépített, 2000 mAh-s akkuval látták el, melyet a gyártó állítása szerint napi 10 perc használat mellett elég csak két havonta tölteni. Nagyon kompakt, így nem foglal sok helyet, akár még egy utazás során is magatokkal vihetitek.

Ha a kosárban bepötyögitek a megfelelő mezőbe a MINIGUN kuponkódot, akkor mindössze 7100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg Lengyelországból, ingyenes szállítással.

Sétapadok

A sétapadok legnagyobb előnye, hogy segítségükkel a lakásotokban is mozoghattok. Jóval kisebbek, mint egy hagyományos futópad, ráadásul összecsukhatók, így akár az ágy alatt is tárolhatók. A legmodernebb készülékeket távirányítóval, vagy akár okostelefonos applikációval is vezérelhetitek, ahol visszanézhetitek a korábbi edzéseket is. A megtett kilométereket és az eltelt időt a gépek elején található kijelző segítségével követhetitek nyomon. A következő táblázatban három népszerű terméket láthattok, melyekről kiemeltem a legfontosabb tudnivalókat:

NévLinkMaximális sebességTerhelhetőségKapaszkodóKuponÁr
Xiaomi WalkingPad C16 km/h90 kgnincsWKPADC1Z95 400 Ft
Xiaomi WalkingPad A1 Pro6 km/h100 kgkülön kaphatóROBOS702131 900 Ft
XQIAO OVICX Q2S10 km/h100 kgvanXOVICXQ2S178 400 Ft

hirdetés