hirdetés

Olcsó és kicsi telefon az Oukiteltől

hír
Olcsó és kicsi telefon az Oukiteltől 1
írta: SonkaMod
2021-03-22

Sajnálatos, hogy nem hajlandó egyik gyártó sem kicsi telefont csinálni. Na persze, ott van az iPhone SE, meg a Google Pixel 4A, de mivel adott a kínaizós hóbortom, ezek nálam sosem jöhettek számításba. Az alsópolcos telefon kategóriában még találni egy-egy kicsi modellt, de már teljesen kikopóban van ez az irány. Az Oukitel C22 megtartotta még ezt a jó tulajdonságát, pedig nem régen, 2020 őszén jelent meg. Egy igazi budget teló, szerény képességekkel, de remek áron.

Az akkumulátora 4000 mAh-s, ezzel minden bizonnyal sokáig elmegy, hiszen a hardver nem túl energiaigényes, az aksi viszont elég nagy. Az operációs rendszere az Android 10, 4G, Bluetooth 5.0 és még 5 GHz-es WiFi is van benne. A spórolás a készülék házán azért érezhető, hiszen műanyagból készült, ami most már azért egészen ritka a piacon.

Biztos, hogy az Oukitel C22 nem a világ legjobb telefonja. Még a középkategóriát sem üti meg, de nyilván az ára is tükrözi ezt. A készüléket már 40 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). alatt meg lehet vásárolni, ami annak fényében tök jó, hogy rengeteg háttértár van a telefonban, és nincs is nagy választék az ilyen ’kicsi’ telefonok között. Ehhez az árhoz fel kell használni a BGCuponation10 kuponkódot, viszont a szállítási költség már belekalkulált, az EU Priority Line postázással pedig sem áfát, sem vámot nem kell rá fizetni.

hirdetés