hirdetés

Hírek

Kospet Optimus Pro vs. Ticwatch Pro okosórák
GearbestKospet OptimusOkosóra

Kospet Optimus Pro vs. Ticwatch Pro okosórák

Megoldva a rövid üzemidő?

írta: Don Kartács2019.09.26.

Az Androidos okosórák egyik legnagyobb problémája a rövid üzemidő. Gyakorlatilag olyan sűrűn kell töltenetek őket, mint egy mobiltelefont, szóval a két napnak már nagyon kell örülni. Erre azonban van megoldás, meg kell duplázni a kijelzőket vagy éppen a processzorokat, és máris nyerhető néhány nap üzemidő fronton. A Kospet Optimus Pro az előbbi, a nagyobb nevű Ticwatch Pro az utóbbi megoldást választotta, ami ár fronton elég markáns – 49 000, illetve 73 000 Ft – eltérést jelent.  Azért hogy ez az összeg ne legyen magasabb, EU Priority Line szállítással operáljatok, ami áfa és vámmentes.

Aki nem hiszi, járjon utána
GeekbuyingHuaweiTronsmart

Aki nem hiszi, járjon utána

A legjobb árak a piacon

írta: Rolla2019.09.25.

Egy termék esetében két variáció van az árcédula megírásakor: vagy az elején promóciós célzattal lentről indít és később megy fel az ára, vagy pedig megjelenéskor kérnek érte sokat, ami a későbbiekben új modell érkezése, illetve a hype lecsengése miatt hónapok elteltével kevesebb lesz. A második a gyakoribb eshetőség, így ha kijön egy új kütyü, van hogy megéri pár hónapot várni, ha van hozzá türelmetek vagy nem sürgős a beszerzése. A mai termékeket is érdemes volt kivárni, hiszen rövid időn belül olcsóbbak lettek, sőt kupon is jár hozzájuk.

A szépségápolás filléres eszközei
Banggoodborotva

A szépségápolás filléres eszközei

Mérleg, borotva, meg amit még én sem ajánlanék

írta: Don Kartács2019.09.24.

A Xiaomi Yunmai Mini 2 nagy tetszést váltott ki belőletek, kedves olvasókból, ezért gyorsan szétnéztem az általam nem sűrűn látogatott Health&Beauty kategóriában. Találtam néhány beteg dolgot, filléres elektromos fogkefe – 8 dollárért, 8 fejjel muhaha -, borotvákat, hőmérőt, de még olyat is, amit még én se mernék ajánlani. A meglepetés pedig egy olyan termék, aminek a funkcióját képtelen voltam megfejteni, hátha nektek sikerül.

Megjöttek az új Xiaomi zászlóshajók
Mi 9 ProMi Mix 4Mi Mix AlphaMIUIokostelefonXiaomi

Megjöttek az új Xiaomi zászlóshajók

Itt a Mi 9 Pro és a Mi Mix Alpha

írta: Atika2019.09.24.

A Xiaomi, ahogyan azt már korábban tudni lehetett, bemutatta a legújabb telefonjait a Mi 9 Pro és a Mi Mix Alpha alias Mi Mix 4 képében. Már sokan vártunk ezekre a készülékekre, ugyanis régóta pletykálnak már mindenfélét róluk, ráadásul az elmúlt pár napban még jobban felcsigázta a cég a közönséget a promóciós képekkel. Nézzük, hogy mit is tudnak az új zászlóshajók.

Villámakció + kupon
GeekbuyingkuponlámpaXiaomi

Villámakció + kupon

Lehet még fokozni

írta: Rolla2019.09.23.

Nincs is annál jobb érzés, mint amikor online vásárlás közben beleszaladunk egy kuponba vagy egy villámakcióba egy terméknél. Vagyis kicsit átgondolva, tudok jobbat mondani: amikor egy termék egyszerre kapható flash deal keretében, sőt még kupon is jár hozzá. Most kizárólag ilyen termékeket mutatok nektek, így még többet tudtok faragni a végösszegből.

Raktársöprés Banggoodon = olcsó mobilok
BanggoodmobilXiaomi

Raktársöprés Banggoodon = olcsó mobilok

írta: Don Kartács2019.09.21.

A Banggood helyet csinál a karácsonyi termékeknek, kisöprik a raktárból a régebbi dolgokat, és ez most a mobilokat is érinti. Akit nem zavar, hogy nem a legújabb trendi-szexi hardverrel szerelt cuccost pörgetheti a kocsma asztalán, annak itt az idő bevásárolni. 28 500 Ft a Nubia M2 Lite, 27 000 A LeEco Cool 1 4/32-es modellje, de van egy tonnányi Xiaomi telefon is – Redmi Note 5, Note 6, A2, Mi 8, Pocophone F1 stb. – amire régebben a nyálatokat csorgattátok, most viszont árban is közel kerültek a fájdalomküszöb alatti tartományhoz.

Lifehack Aliexpress-ről
Aliexpresscipőfűző

Lifehack Aliexpress-ről

Mágneses cipőfűző

írta: Don Kartács2019.09.21.

Utálom, mikor a cipőfűzőm kikötődik, meg kell állnom bekötni, majd újra kikötődik 10 perccel később. Tipikus mindennapi probléma, amit már sokat sokféleképpen próbáltak megoldani. Többnyire valami drága, nem működő megoldással állnak elő a gyártók. Emlékeztek még a Puma Disc-re? De vannak önfelfújós cipők is a Back to the Future után szabadon. Természetesen Kínából mindenre van olcsón megoldás, az Aliexpress bugyraiban egy csomó mágneses cipőfűzőt lehet előásni, ami egy újabb szereplője a vicces-hasznos kategóriának.

Még tart a raktárürítés
GearvitaMi mix 2SQCYXiaomi

Még tart a raktárürítés

Telefonok, okosórák, kiegészítők minden mennyiségben

írta: Rolla2019.09.20.

Továbbra is tart a Gearvita nyárvégi raktárürítése, ahol kedvezményesen szerezhettek be akár olyan cuccokat is, mint a durva Xiaomi Mi 9 12 GB RAM-mal és 256 GB belső tárhellyel vagy a Mecool M8S Pro 4K TV box. Ezek mellett találhattok okosórákat, vezetéknélküli töltőket és fülhallgatókat is, és hogy tovább fokozzam a hangulatot, mutatok nektek három olyan terméket, amihez extra kupon is jár.

Itt az új Huawei okosóra
GeekbuyingHuaweiHuawei Watch GT 2

Itt az új Huawei okosóra

Huawei Watch GT 2

írta: Don Kartács2019.09.20.

A hordaként támadó Xiaomi Amazfit órákra itt a válasz a konkurenciától: Huawei Watch GT 2. Jelentős upgrade az előző szériához képest, már két különböző méretben is elérhető, azon belül számtalan dizájn variánssal, bővült a sportkínálat, javult a kijelző, megjelent az always on display funkció, hosszabb lett az üzemidő, belső tárhely a zenéknek, képes Bluetooth-on keresztüli telefonálásra, szóval tényleg majdnem mindent tud.

Megkésett iskolakezdés
LVLKEYminecraftOfficeWindowsXbox

Megkésett iskolakezdés

Szoftverkulcsok a LVLKEY kínálatából

írta: SonkaMod2019.09.20.

Bár már egy ideje megy az iskola, és már az egyetemisták is kókadoznak az előadókban, mégis vannak olyanok, akik az utolsó utáni pillanatra hagyják a gépvásárlást, így azoknak most kell gondolni a szoftverek megvételére is. A szoftverkulcsokkal kereskedő LVLKEY kuponos akciókkal rukkolt elő, amiket örömmel megosztunk veletek. Az oldal hasonlóan megbízható, mint a már eddig is hirdetett LVLGO.

hirdetés