hirdetés

Még tart a raktárürítés

Telefonok, okosórák, kiegészítők minden mennyiségben

hír
Még tart a raktárürítés 1
írta: Rolla
2019-09-20

Továbbra is tart a Gearvita nyárvégi raktárürítése, ahol kedvezményesen szerezhettek be akár olyan cuccokat is, mint a durva Xiaomi Mi 9 12 GB RAM-mal és 256 GB belső tárhellyel vagy a Mecool M8S Pro 4K TV box. Ezek mellett találhattok okosórákat, vezetéknélküli töltőket és fülhallgatókat is, és hogy tovább fokozzam a hangulatot, mutatok nektek három olyan terméket, amihez extra kupon is jár.

A kamerája is méltó az előző specifikációkhoz, amit leginkább a fotók tudnak prezentálni, ezeket itt csekkolhatjátok. A ROMIX2S128 kuponkóddal 97.000 forintba kerül, ami szerintem kifejezetten jó ár egy máig népszerű és naprakész telefonért cserébe, ebben az árban ráadásul benne van már az áfa- és vámmentes EU Priority Line szállítási mód díja is.

Xiaomi Mi 9T Pro okostelefon

Gondolom senkinek sem kell bemutatni a Mi 9T-t, ami az egyik nagy villantása volt idén a Xiaominak a pop-up kamerának köszönhetően. Az elején nagy volt az ijedelem, hiszen először K20 és K20 Pro néven jelent meg, kizárólag Kínában. Szerencsére nem kellett sokat várni, elég hamar bejelentették az előbbi global  ROM-os változatát B20 LTE sávval, viszont a Pro-ra ezidáig várnunk kellett. De miben szebb és jobb a maxolt verzió?

Igazából az egyetlen nagy változás a processzornál keresendő, Snapdragon 730 helyett frissebb, 855-as SoC kapott helyet benne, memóriáját tekintve viszont maradt a 6/64 és a 6/128 GB-os kiadás. Ahogyan a 6,39 colos AMOLED kijelző és a csoda, a pop-up kamera sem változott. Ha rosszmájú lennék, akkor azt mondanám, hogy a gyári fotókon a Mi 9T-t láthatjuk. A kameráknál is megtartották a jól bevált 48+13+8 MP-es felállást, kiegészítve a 20 Megapixeles szelfikamerával. Ha kíváncsiak vagytok az alapkészülékkel készített képekre, akkor nézzétek meg a tesztünket.

4000 mAh-s aksi szolgáltatja az üzemidőt, és a Mi 9T-vel ellentétben itt nem 18, hanem 27 W-os gyorstöltés jár, ami a gyártó ígérete alapján elég szép számokat fog hozni: 30 perc alatt 58%-ra, 74 perc alatt pedig maxra pumpálhatjátok fel a telepet. A különlegességek között találtok továbbá kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasót, NFC-t az elektronikus fizetéshez, Bluetooth 5.0-t, Game Turbo 2.0-t és régimódi romantikusok és Type-C átalakító gyűlölők számára jack csatlakozót.

Ha szeretnétek rá lecsapni, akkor a 6/128 GB-os változatot a ALmi9tproblue kóddal 120 000 forintért rendelhetitek meg. Szállításnál az EU Priority Line a nyerő, így nem kell bajlódnotok az áfával és a vámmal.

QCY T2C (T1S) Mini TWS fülhallgató

Ha titeket még mindig nem győzött meg teljesen ez a vezetéknélküli füles mizéria, akkor most itt a lehetőség, hogy adjatok ennek a kütyünek egy esélyt. Az összes ilyen eszközről elmondható, hogy megspórolja az összegubancolódott kábelek okozta idegösszeomlást, nem akadtok fel vele a kilincsekbe, jóval egyszerűbb megoldani, ha egyszerre csak az egyiket szeretnétek bedugni a fületekbe és nem törik el a zsinór. Ami a számomra legmeglepőbb, hogy sokkal stabilabban marad a fülben a hagyományos verziókhoz képest, mert nem húzza lefelé a kábel, továbbá futás vagy séta közben nem akad bele himbálódzva a pulcsitokba vagy a pólótokba.

Nem ez az első QCY TWS füles, amibe belebotlunk, az irodában is teszteltünk már többet is. Amit erről a típusról tudni kell, az az, hogy a legújabb 5.0-s Bluetooth kapcsolattal csatlakozik a telefonotokhoz, így sokkal tisztább és erősebb lesz a vétel, dobozával pedig akár nyolcszor is újratölthetitek a dugaszokat. A GVQCYT1S kóddal 6000 forintba kerül szállítási díjjal együtt, így szerintem azoknak is megér egy próbát, akik még nem próbálták és nem biztosak abban, hogy szeretni fogják-e a vezetéknélküli fülest.

hirdetés