hirdetés

Itt az új Huawei okosóra

Huawei Watch GT 2

hír
Itt az új Huawei okosóra 1
írta: Don Kartács
2019-09-20

A hordaként támadó Xiaomi Amazfit órákra itt a válasz a konkurenciától: Huawei Watch GT 2. Jelentős upgrade az előző szériához képest, már két különböző méretben is elérhető, azon belül számtalan dizájn variánssal, bővült a sportkínálat, javult a kijelző, megjelent az always on display funkció, hosszabb lett az üzemidő, belső tárhely a zenéknek, képes Bluetooth-on keresztüli telefonálásra, szóval tényleg majdnem mindent tud.

Újdonság a teljeskörű zenelejátszás és hanghívás, a belső 2 GB-os tárhelyre tölthetitek fel anyagaitokat, ebben például veri a GTR-t, ami csak zenevezérlésre volt képes, szóval inkább nemsokára megjelenő Stratos 3 ellenfelének tekinthető. Rendelkezik saját mikrofonnal és hangszóróval, így hívásokat is bonyolíthattok vele, Knight Rider stílusban. Állítólag a BT 5.1-es szabvánnyal akár 150 méterről is élni fog a kapcsolat. Hiszi a piszi, de a Huawei ezt állítja. Vicces egyébként, hogy az órát már az Apple Watch S4-hez hasonlítják.

Az ára eléggé borsos, ami érthető, ha valaki az Almás céggel akar konkurálni. A nagyobb méretű óráért 250 EUR-t, átszámítva 83 000 Ft-ot kérnek. Ennyiért már elég sok mindent lehet kapni, például Amazfit GTS-t, 2 db Amazfit GTR-t, de akár egy csúcs Ticwatch Pro is behúzható, de szerintem az Amazfit Stratos 3-at is lejjebb árazzák majd.

hirdetés