hirdetés

Tesztek

Blitzwolf BW-LT14 éjszakai fény teszt
BlitzWolféjszakai fényLEDtöltő

Blitzwolf BW-LT14 éjszakai fény teszt

Nincs több éjjeli eltévedés

írta: SonkaMod2019.08.30.

A legizgalmasabb termékek nem az éjszakai fények közül kerülnek ki, de a Blitzwolf BW-LT14 egészen érdekes kütyü. Alapvetően ezeket az eszközöket arra használjuk, hogy éjszaka is kitaláljunk a WC-re vagy a hűtőhöz, hogy megdézsmáljuk a készleteinket. Ám léteznek olyan személyek is, akik nem tudnak jól aludni teljes sötétségben, nekik feltétlen kell valami fényforrás a szobába. A Blitzwolf erre alkalmas terméke automatikusan tud működni és még a telefonunkat is tudja tölteni, ráadásul ezért mindössze 1700 forintot kell csak fizetni.

8
/10
Baseus univerzális töltő és átalakító teszt
QC 3.0töltőType-Cuniverzális átalakító

Baseus univerzális töltő és átalakító teszt

Világjáróknak kötelező

írta: Toobee2019.07.08.

A Baseus univerzális töltő és átalakító tesztet izgatottan vártam. Felmerülhet a kérdés, hogy ilyen szög egyszerű dolog miért vált ki izgalmat az emberből. Nos, az évek tapasztalata, hogy rendkívül kellemetlen dolog a különböző dugaljak közötti átjárás, különösen akkor, ha se idő, se energia nincs foglalkozni az átszereléssel, átalakítással. A Baseus 2 in 1 eszköze erre a problémára kínál megoldást 7.000 Ft-ért, ráadásul gyorstöltés funkcióval is felvértezték.

8.6
/10
BlitzWolf BW-S6 töltőfej teszt
BlitzWolfBW-S6gyorstöltésQC 3.0töltőUSB

BlitzWolf BW-S6 töltőfej teszt

A két dudás felpatchelve

írta: Atika2019.06.18.

Nemrég volt teszten a BW-S2, ami egy remekül sikerült kétportos töltő, néhány embernek azonban hiányozhatott belőle a QC támogatás. Nem is a BlitzWolfról beszélnénk, ha nem lenne erre is megoldásuk, amit még számos extrával fejelnek meg. Hölgyeim és uraim, fogadják szeretettel a BW-S6-ot!

9.2
/10
BlitzWolf BW-S9 gyorstöltő és BW-TC5 USB kábelek tesztje
BlitzWolfBW-S9BW-TC5kábelQC 3.0töltő

BlitzWolf BW-S9 gyorstöltő és BW-TC5 USB kábelek tesztje

Hogy hamarabb elindulhass

írta: Atika2019.06.18.

Egy normális gyorstöltővel sok időt spórolhatunk magunknak, kevesebb ideig kell nélkülöznünk kedvenc készülékeinket, így mindenkinek ajánlott egyet beszerezni. A Bitzwolf nemrég dobta piacra legújabb változatú töltőfejét, a BW-S9-et, ami máris a tesztpadunkon landolt néhány nagyon speckó USB kábellel együtt.

9.6
/10
BlitzWolf BW-S7 hálózati töltő tesztje
BlitzWolfBW-S7hálózatiQC 3.0töltőUSB

BlitzWolf BW-S7 hálózati töltő tesztje

Családi csomag

írta: Atika2019.06.18.

Végre kezeim közé került a BlitzWolf nehézsúlyú hálózati töltője, a BW-S7, és alaposan megizzasztottam, csak hogy ismét ódákat zenghessek a gyártóról. Öt USB portjával, 40 W-os teljesítményével és QC 3.0 támogatásával igazi pankrátornak számít a töltők világában, kisujjból ellátja a család teljes telefonarzenálját. Kb. 6000 forint ellenében a mi házunkba is beköltözik a bajnok.

8.8
/10
Tronsmart U5TF Titan töltő teszt
asztaliQC 3.0töltőTronsmartU5TF TitanUSB

Tronsmart U5TF Titan töltő teszt

Ennél jobbra nincs szükség

írta: Atika2019.06.18.

A Tronsmart U5TF Titan az USB-s töltők kategória egyik szörnyszülöttje, ugyanis 90 watt leadására képes (egy gyorstöltő 20-25 wattot tud), 5 porttal rendelkezik és nem jön zavarba, ha rendesen megterheljük. Gyakorlatilag nem lehetett kifogni rajta, ismeri a különböző gyorstöltési szabványokat, így például a Huawei tulajdonosoknak is kiváló választás lehet. Az ára egyáltalán nem sok, 11.200 Ft-ba kerül, ráadásul franciaországi raktárból érkezik, ingyenes szállítással.

9.6
/10
BlitzWolf BW-S11 multiportos töltő teszt
BlitzWolfBW-S11gyorstöltésPDQC 3.0töltő

BlitzWolf BW-S11 multiportos töltő teszt

Innovatív ikervillám

írta: Atika2019.06.17.

A BlitzWolf BW-S11 multiportos töltő a PD technológiát támogató termékcsalád legújabb tagja. Az olcsóbb testvérmodellhez, a BW-S10-hez nemrég volt szerencsénk, és kifejezetten előremutató megoldásokat vonultatott fel technológiai téren. Ezt fejeli meg tesztalanyunk, amely már egyszerre több eszközt képes árammal ellátni, akár 2,4 amperrel is. A 30 W teljesítmény leadáásra képes kütyüt az 4.400 forintért szerezhetitek be ingyenes szállítással.

10
/10
Gocomma QC 3.0 töltők tesztje
GocommagyorstöltésQC 3.0töltőUSB

Gocomma QC 3.0 töltők tesztje

Nem esnek Gokómába

írta: Atika2019.06.17.

A Gocomma QC 3.0 töltőit talán sokan nem ismerik, ami nem is csoda, lévén a Gearbest saját márkás termékei, mint a Rossmann-nak az Isana, de a DM is utazik ilyesmiben. Ennek ellenére nagyon ígéretes töltőket tettek le az asztalra, sok porttal és Quick Charge 3.0 funkciókkal. A kérdés az, hogy felveszik-e a produktumaik a versenyt a Xiaomi és a Blitzwolf sajátjaival. Árban biztosan, ugyanis átlagosan 30-50%-kal olcsóbban lehet hozzájuk jutni.

9
/10
archív

Xiaomi Youpin ZMI akkumulátor töltő –Négy dudás egy csárdában

2018.10.15.

A Xiaomi Youpin ZMI akkumulátor töltő három cég együttműködése nyomán jött létre azzal a szándékkal, hogy egyszerre akár 4 nikkel-metálhibrid akkumulátort is feltölthessünk. Meglehetősen kényelmes a használata, hiszen minden automatikusan történik, emellett még gombokért is adják a töltőkeretet, nagyjából 2.500 forintot kell érte fizetnünk.

archív

Blitzwolf BW-FWC3 vezetéknélküli töltő teszt – Jövőbemutató söralátét

2018.08.15.

A BlitzWolf BW-FWC3 vezetéknélküli telefontöltő kifejezetten jövőbe mutató megoldás, amely már nemcsak az ajtónkon kopogtat, hanem az íróasztalunkon trónol. A kifejezetten igényesen kidolgozott, induktív elven működő koronggal nincs többé kábeldugdosás, nem kopik az USB csatlakozó, csak lazán rátesszük mobilunkat, és máris töltődik. A bruttó 7.600 forintos kütyüt a BlitzWolf.Shop kínálatából, az RKI5 kuponkód segítségével ...

hirdetés