hirdetés

Tronsmart U5TF Titan töltő teszt

Ennél jobbra nincs szükség

teszt
Tronsmart U5TF Titan töltő teszt 1
írta: Atika
2019-06-18

A Tronsmart U5TF Titan az USB-s töltők kategória egyik szörnyszülöttje, ugyanis 90 watt leadására képes (egy gyorstöltő 20-25 wattot tud), 5 porttal rendelkezik és nem jön zavarba, ha rendesen megterheljük. Gyakorlatilag nem lehetett kifogni rajta, ismeri a különböző gyorstöltési szabványokat, így például a Huawei tulajdonosoknak is kiváló választás lehet. Az ára egyáltalán nem sok, 11.200 Ft-ba kerül, ráadásul franciaországi raktárból érkezik, ingyenes szállítással.

A rendeljkínait szerint

  • megbízhatóság: 10
  • design és anyagminőség: 9
  • felszereltség, funkciók: 10
  • ergonómia: 10
  • ár/érték arány: 9

9.6

Népítélet

n/a

Ehhez a termékhez még nem érkezett olvasói értékelés.

Légy te az első

Az USB aljzatok között kellően nagy a hely, ez mondjuk normál csatlakozók esetén sok is, de így egyszerre többféle mérőeszközt tudtam rácsatlakoztatni, szóval speciális esetekben jól jön a dolog. A Tronsmart U5TF Titan töltőelektronikája automatikusan felismeri a rádugott kütyüket, így semmilyen extra teendőtök sincs, ha gyorstöltenétek, hiszen az én Huawei telefonomnak is simán tolta a 16-16,5 wattot, de VoltiQ technológia felismeri a QC3.0-s eszközöket is.

Tronsmart U5TF Titan töltő teszt 3

CE, FCC, RoHS certifikációkkal rendelkezik, amennyiben ez számít valakinek. Aggodalomra semmi ok, 5 töltendő kütyü esetén is 18 watt jut portonként, ami brutál sok, én két telefonnal és két változtatható paraméterekkel rendelkező kütyüvel próbálgattam.

Meg sem kottyant neki, a két műterhelés 5 voltnál és 3,4 ampernél kapcsolt le, ezután az adott portot próbálja folyamatosan újraindítani, még lejjebb nem vesszük a terhelést, tehát csatlakozónként kapott védelmet, ami nagyon jó hír.

Aki ilyen eszköz keres, annak szerintem annak érdemes megnézni a Blitzwolf tesztjeinket is, bár azok sokkal butábbak USB kimenet fronton, csak a QC3.0-t támogatják.

Összegzés

A Tronsmart U5TF Titan nem véletlenül kapta a nevét, túlzás nélkül mondhatom, hogy gyakorlatilag kihajthatatlan eszköz, a 90 watt leadására képes töltő nem viccel. Nagyon fontos előnye a konkurenciához képest, hogy ismeri és felismeri a töltendő terméket, így szupergyorsan nyomogathatjuk újra a kedvenc okostelefonunkat.

Számtalan variációt ismer, ráadásul portonkénti védelmet építettek be, ezért bátran mondhatom, hogy megint egy szuper Tronsmart járt nálunk. A 11.200 Ft-os ár nagyon jó, ennyiért szerintem nem is kérdés, hogy hány csillagot érdemel, ráadásul ingyenes szállítással küldik franciaországi raktárból. A kistesó egyébként még jobb vételnek tűnik, főleg akkor, ha kell a Type-C kimenet is, illetve elég a 60 wattos teljesítmény, ami biztosan évekig elég lesz, a növekvő energiaigény mellett is.

Pro

  • 5 USB port
  • 90 wattos teljesítmény
  • Szinte minden gyorstöltési technológiát ismer

Kontra

hirdetés