hirdetés

Nagyon jó áron debütált a legújabb BlitzWolf porszívó

Nagy tudás és kedvező ár

hír
Nagyon jó áron debütált a legújabb BlitzWolf porszívó 1
írta: hajas
2021-05-12

A BlitzWolf bemutatta a legújabb vezeték nélküli porszívóját, ami a BW-HC1 nevet kapta. Hatalmas szívóerő, OLED kijelző, LED-es szívófej is került a készülékbe, miközben az ára egyáltalán nem vészes. Még egy olcsósító kupont is tudtunk hozzá szerezni, így 50 000 forint alá tornázhatjátok le az árat.

Egyedüli gyengepontjaként talán az üzemidejét tudnám megemlíteni, hiszen maximum „csak” 1 órán keresztül használhatjátok. Csak vicceltem, ez ebben az ársávban nagyon soknak számít, de más (drágább) termékek ezt felül tudják múlni. A dobozban egyébként találtok még szűkítőfejeket, így a nehezen elérhetőbb helyeket is könnyedén kitakaríthatjátok.

Ha használjátok a BGPLBWHC kuponkódot, akkor mindössze 48 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a készüléket Lengyelországból, így nem kell számolnotok extra költségekkel, sőt, még a szállítás is díjmentes.

hirdetés