hirdetés

A hét legizgalmasabb megjelenése: itt a BlitzWolf mosogatógép

Okos és kicsi

hír
A hét legizgalmasabb megjelenése: itt a BlitzWolf mosogatógép 1
írta: SonkaMod
2021-04-16

Talán még senkiben nem merült fel, hogy érdemes lenne mosogatógépet rendelni Kínából, pedig ez nem is biztos, hogy olyan nagy hülyeség. A Viominak van ilyen gépe, de mivel elég drága, így nem valószínű, hogy Magyarországról olyan sokan ráugrottak volna. A BlitzWolf viszont most egy olyan kütyüt jelentett be, ami árban teljesen versenyképes, funkcióban pedig simán lenyomja a konkurenseket.

Ötféle mosási mód közül választhatunk, van normál, gyors, erős, ECO és a már említett gyümölcsmosó funkció. Ezek nyilván elég beszédesek, a gyors módban 29 perc alatt végez a gép, míg az ECO hosszabb ideig tart, de energiát és vizet lehet vele spórolni.

360 fokos, spirálszórásos mosást végez, amivel az edények utolsó szeglete is tiszta lesz. Egyébként az összes hasonló gép így működik, tehát ez nem nagy újdonság. Az applikáció alapú vezérlés viszont kiemelkedő újítás. A gép csatlakozik a telefonunkra, ahol valós időben látjuk, hogy épp hol tart a program, és időzíteni is lehet. Ez utóbbi funkció rendkívül hasznos, így akár be lehet azt is állítani, hogy akkor dolgozzon a berendezés, amikor nem vagyunk otthon. Az alkalmazás nem feltétlenül szükséges a vezérléshez, alapvetően remek kezelőfelülete van az előlapján, ahol választhatunk a különféle módok között. A készülék előlapja üveges, így láthatjuk, hogy hogyan áll a mosogatás. Ha vége a tisztítási fázisnak, akkor meg is szárítja az edényeket 75 Celsius fokos forró levegővel, amivel együtt jár a sterilizálás is.

Egy ilyen tudású, és méretű gép egész egyszerűen nincs a magyar piacon. Vagy nagyobb vagy butább, de ilyen nincs. Éppen ezért nehéz összehasonlítani a magyar árakkal. Mindenesetre a Banggoodon most 81 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg a BGSJ0219 kuponkód segítségével. Ez egyáltalán nem tűnik rossz ajánlatnak, hiszen egy meggyőző eszközről van szó, sok funkcióval és remek kinézettel. További előny, hogy EU raktárból szállítják, így gyorsan megérkezik, és nem adódik hozzá semmilyen más költség sem. De ezek mellett sem valószínű, hogy magyar családok százezrei fogják ezt a típust megrendelni.

hirdetés