hirdetés

Frissítve – Debütált a Roborock S7 a Geekbuyingon

Új trónkövetelő a láthatáron

hír
Frissítve – Debütált a Roborock S7 a Geekbuyingon 1
írta: hajas
2021-03-17

A Roborock az S6 szériával megmutatta azt, hogy mire képes ma egy robotporszívó. Azt gondoltuk, hogy az S6 MaxV után már nem lehet hova fejlődni, erre megtudtuk, hogy jövő héten érkezik az S7 a Geekbuyingra. Olyan újítások érkeztek a készülékbe, amiktől leesik az ember álla, mint például a vibrációs felmosás, a felemelhető mop valamint a továbbfejlesztett úszó főkefe.

Frissítés

A mai naptól már meg tudjátok rendelni a Roborock legújabb porszívóját. Ha használjátok a ROBOTS7 kuponkódot, akkor 154 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a Geekbuying lengyel raktárából, ingyenes szállítással. Az ajánlat március 29-ig érvényes, így ha nem szeretnétek lemaradni a kedvezményes árról, akkor érdemes sietni a rendeléssel.

Persze most is szereztünk extra kuponokat a Geekbuyingtól, lássuk, mire tudjátok beváltani őket.

Roborock S5 Max

A Roborock S5 Max „már nem mai csirke”, de ettől függetlenül még mindig a szerkesztőség egyik nagy kedvence. Ha kíváncsiak vagytok részletes tesztünkre, akkor kattintsatok ide. A robot feltörlés közben kikerüli a szőnyegeket, így azok nem lesznek csuromvizesek, ráadásul a folyadékot is intelligensen adagolja. Igazi prémiumkategóriás szerkezet a mai napig is, rengeteg korábbi kiadást utasít maga mögé. Felismeri a lakás helyiségeit, így akár különböző programokat, időpontokat adhattok meg a robotnak, hogy mikor, milyen üzemmódban takarítsa a szobákat. Ha vásárlás előtt használjátok a ROBOROCKS5 kuponkódot, akkor 138 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg európai raktárból, ingyenes és villámgyors szállítással.

Roborock H6

A Roborock H6 is járt már a szerkesztőségünkben, itt találjátok a róla készült tesztünket. A mindössze 1,4 kilós porszívó sok konkurens porszívónak okozott fejfájást a tudásával. Például egy töltéssel másfél órán keresztül működik, míg a Roidmi NEX “csak” egy órát bír. Brutális szívóereje van, 150 AW, az előbb említett NEX ebben is alulmarad. Találtok rajta egy OLED kijelzőt is, ami mutatja az akku töltöttségét, az aktuális üzemmódot, de figyelmeztet arra is, ha eldugult a szívócső vagy meg kell tisztítani a  szűrőt. A rengeteg tartozéknak köszönhetően bármilyen felületet könnyedén tisztává tudtok varázsolni, és ami nagyon tetszik, hogy a szőnyegeket felismeri a gép, ilyenkor automatikusan magasabb fokozatra kapcsol, hogy minél több koszt távolítson el belőlük. Ha használjátok a ROBOH6Z3 kuponkódot, akkor 104 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni a Geekbuying cseh raktárából, a szállítás pedig ingyenes.

hirdetés